https://www.msn.com/en-us/Weather/topst ... =AAGnQn6|1

popros go o pare fotek, jak przygotowal chalupe, czym okna zabezpieczyl, jakie zapasy porobil, jak zabezpieczyl ogrodek... zaloze sie ze zawsze znajdzie jakies wymowki aby tego nie zrobic, nie wiedzac jakie fotki juz tutaj umieszczal i skad je sciagal... czy ty pomorzaku wierzysz ze ten czlowiek kiedykolwiek w zyciu ruszyl doope poza gmine, w ktorej musi wegetowac?
jesli sie nie myle drogi Godzillo to chyba WiS wspominal o tym ze spotkal sie z Reflexem na Florydziegodzilla pisze: ↑czw wrz 05, 2019 7:32 amwidzisz pomorzak?
to jest wlasnie to o czym pisalem...
to jest wirtualna gra, on gra tu Amerykanina z Florydy, bo tak sobie wysnil ogladajac fotki i filmy na komputerze... nikt go tam nigdy nie widzial, nikt go nie odwiedzil, on nikogo w USA nie odwiedzil... chodzi oczywiscie o ludzi z forum...
bo wiesz ze to prawda... wrzucalem tu fotki z Andrzejem L. z Australii, z rozmow z Cycem pewnie tez wiesz ze ja istnieje jako ja i ze zyje w Szwajcarii... ja w tym temacie nie pogrywam z ludzmi w ciula od dwudziestu lat...
wszystko jest mozliwe, jednak ty potwierdzales swoje istnienie na wielu fotkach, mozna cie bylo znalezc w internecie po twoich danych osobowych... chwaliles sie nie tylko mercedesem ale tez tym co dla ciebie wazne, czyli udzialem w odbudowie fontanny itp.ja spotkalem sie jedynie z Cycem ale kto wie czy faktycznie mieszkam w Niemczech, moze wpadam jedynie czasami albo egzystuje w jakims przytulku i u Turka w kawiarni intrnetowej plodze te swoje polonijne wypociny
ja mysle ze wazny jest po prostu kontakt z innym czlowiekiem