tu bede wklejal same wiadomosci negatywne...

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
godzilla

Re: tu bede wklejal same wiadomosci negatywne...

Post autor: godzilla »

Malina pisze:Wolałabym abyś .....

Chodzi głównie godzill o bycie rzeczowym w dyskusji, nic więcej.
a ja myslalem ze w moim watku bede mogl pisac co mi do glowy przyjdzie... jednak rozwaliliscie mi go juz na samym poczatku...
Galwas

Post autor: Galwas »

godzilla pisze:co to znaczy ze tez sobie zainstalowales Kindle? czyzbys kupil czytnik?
Oczywiście, że nie kupiłam tego przenośnego Kindle (nie wiem jak się takie urządzenia nazywa I-pad, czy I-pod, albo inaczej?), tylko zainstalowałem z darmo program, żeby móc kupować książki na Amazonie – to jest zadaje się warunek.

http://www.amazon.com/b?node=1286228011 ... pc%5Fshop#

Te program są różne jakiś Reader i takieś tam, już tego nie mam, gdzieś mi zniknęły, bo najlepiej mi się czyta w Adobe Reader. W każdym razie odzwyczaiłem się zupełnie od czytania normalnych książek, bo już niestety potrzebują okularów, a tu sobie mogą ustawiać dowolną czcionkę.
No i słownik mam przed nosem, z tym, że jak na razie to widzę, że ten Kindle nie pozwala kopiować, a mój słownik uruchomia się przez schowek na samo kliknięcie na kopiuj – bardzo wygodne. Ale ten Kindle ma za to New Oxford American Dictionary.
godzilla

zainstaluj sobie calibre ebook management... tym mozna, podobno, bo sam nie mam takich, przekonwertowac ebooka z formatu kindle na inny, np. rtf, ktory otworzysz Wordem czy darmowym programem Free Office...
problem z ksiazkami na Kindle jest to ze sa zabezpieczone przed kopiowaniem i uzywaniem w innych urzadzeniach niz pierwsze, na ktore to wgrales...

np. stad http://calibre-ebook.com/
Galwas

Post autor: Galwas »

Nie chciałbym być natarczywy, ale odnoszę wrażenie, że jeden mój post, w którym prosiłem Godzillę o dopomożenie mi w kradzieży filmów, został usunięty, albo po prostu zniknął? Pytam, dlatego, że albo to ja coś popieprzyłem, albo administracja była niezwykłe czujna, czego ewentualnie jej gratuluję – o ile? Ale lubię wiedzieć i mieć jasność.
godzilla

Galwas pisze:Nie chciałbym być natarczywy, ale odnoszę wrażenie, że jeden mój post, w którym prosiłem Godzillę o dopomożenie mi w kradzieży filmów, został usunięty, albo po prostu zniknął? Pytam, dlatego, że albo to ja coś popieprzyłem, albo administracja była niezwykłe czujna, czego ewentualnie jej gratuluję – o ile? Ale lubię wiedzieć i mieć jasność.
ja tez gratuluje administracji bo jak wiadomo krasc jest nieladnie... a szczegolnie na stare lata gdy czlek nad grobem stoi naruszac ktores tam przykazanie...
nieladnie panie galwas, nieladnie...
a jakiego filmu szukasz?
bialy

Post autor: bialy »

godzilla pisze:ja tez gratuluje administracji bo jak wiadomo krasc jest nieladnie... a szczegolnie na stare lata gdy czlek nad grobem stoi naruszac ktores tam przykazanie...
nieladnie panie galwas, nieladnie...
a jakiego filmu szukasz?
prosze
porzadny
hipokryta
godzilla

Reflex pisze:Mnie podoba pomysl Godzlli. Gdyby tylko dotrzymal slowa. W bedziemy "won" z jego watku, w zamian za to, jesli on bedzie "won" z naszych.
wez w takim razie wszystkie swoje klony i won z tego watku!
bialy

Post autor: bialy »

mowimy
[quote="godzilla won z tego watku[/quote]
Malina

Post autor: Malina »

godzilla pisze: a ja myslalem ze w moim watku bede mogl pisac co mi do glowy przyjdzie... jednak rozwaliliscie mi go juz na samym poczatku...
Swojego to bez obaw o "rozwalanie" możesz sobie pisać bloga. Choć i tam komentarze często odmienne niż jakich oczekuje autor. Może w Twoim przypadku lepszy byłby dziennik, skrywany przed krytycznymi opiniami pod materacem.
tekajot

Post autor: tekajot »

Malina pisze:Swojego to bez obaw o "rozwalanie" możesz sobie pisać bloga. Choć i tam komentarze często odmienne niż jakich oczekuje autor. Może w Twoim przypadku lepszy byłby dziennik, skrywany przed krytycznymi opiniami pod materacem.
No patrzcie ludziska, jaka porządnicka, no kurde sprzataczka jedna. Temu tego nie wolno, tamtemu też nie wolno, jeszcze inny powinien sobie założyć swój watek i w nim pisać. A jak p. Godzilla założył sobie swój wątek to mu powiedziała że może sobie swojego bloga założyć. Nerwy mnie puszczajom no żesz k.j.w.d.j.m.

Panie Godzilla wiesz pan co, my sobie bedziem czytali te jeich bzdety a komentować będziemy między sobą przesyłając prywatne wiadomości. To bedzie zabawa.
Administracja ma w nie wgląd, ale to nic.
ODPOWIEDZ