Ciekawi mnie...

O wszystkim i o niczym nocne Polaków rozmowy.
marek hubert

Ciekawi mnie...

Post autor: marek hubert »

...watek osob milczacych tutaj?
Jesli z wami mozna nawiazac jakis kontakt..., to ja place za wasze gadanie.
pozdrawiam, i jak zwykle serdecznie, mh.
ps.prosze o milczce namiary...
Reflex
Kontakt:

Re: Ciekawi mnie...

Post autor: Reflex »

Czekali na godzille i wciaz nie moga z radosci oprzytomniec.

Witaj Andrzej to ja Reflex cie witam sola... w oku. Wybacz, chleba mi zabraklo - mam tylko bulki.
I wszyscy sie ciesza, OK?!

No to do roboty Panowie Galwasy, brodate Nikity, muzealne Cyce, Pomorki i inne forumowe stworki.
Ja sie sam nie bede wyglupial.

Obrazek
tekajot

Post autor: tekajot »

Reflex pisze:Czekali na godzille i wciaz nie moga z radosci oprzytomniec.

Witaj Andrzej to ja Reflex cie witam sola... w oku. Wybacz, chleba mi zabraklo - mam tylko bulki.
I wszyscy sie ciesza, OK?!

No to do roboty Panowie Galwasy, brodate Nikity, muzealne Cyce, Pomorki i inne forumowe stworki.
Ja sie sam nie bede wyglupial.

Obrazek
Panie Reflex, doradzam udać się niezwłocznie do dobrego dermatologa. Powyżej prawego ucha ma pan objawy łysienia plackowatego. Powinien pan przyjąć dużą dawkę cynku (proszę nie jeść wiaderka- ono jest tylko ocynkowane) inaczej łysienie plackowate wystąpi na całym ciele i będzie pan prezentował się bardzo nieelegancko.
Szkoda by było bo, owłosienie posiada pan w miare równomierne i całkiem nieźle zadbane. Polecam codzienne głębokie szczotkowanie (najlepiej szczotką z ryżowej słomy) celem ukrwienia skóry i doprowadzenia pożywienia oraz dotlenienia cebulek włosowych.
marek hubert

Post autor: marek hubert »

Bardzo fajnie..., ale ja Was znam i Oni Ci imienni, ale anonimowi tez...hahahahaaaa...!
Reflex z perspektywy lat znajomosci forumowej z Toba, bardzo podoba mi sie twoja postawa.
Troche milczacy..., ale w odpowiednim czasie, potrafisz znalezc sie odpowiedniej do dnia i godziny postawie...(bo to zalezy o ktorej porze dnia lub nocy, moj kochany Reflex laskawie przeczyta to co do niego napisali...!)
Wiem ze moj ulubiony Godzilla napisze...
"tylek juz smarujesz wazelina, by ..."
i tu sie wlasnie mylisz Godzillo, bo nie sadzilem, ze tekajot oprocz tego ze na muzyce sie zna, to jeszcze potrafi doradzic... i to szczerze, by isc do lekarza a najlepiej to robic sobie zdjecia z innej strony...
No coz..., nie bede wiecej przynudzal i nie chce aby bylo tu smutno i nijako, ale jak ktos przysle mi na poprawe samopoczucia Galwasa na drzewie(bez rodziny i kolezanek), albo Maline w krzakach..., to ozloce!!!
I tym milym akcentem pozdrawiam wszystkich majsterkowiczow tego forum.
mh.
ODPOWIEDZ