Nie zablokujesz mnie bo zdechłbyś z tęsknoty...
No i kto by ci wtedy zazdrościł tego mieszkania na Florydzie?
Trochę skanalizowałem twoje nienawistne posty z Pomorzaka na mnie...
Widzisz że pomału wszyscy się od ciebie odwracają dupami... Podskakuj dalej to i Baśka puści cię kantem bo ona chamstwa nie lubi... Podobno...
Pozycja Polski na świecie
Re: Pozycja Polski na świecie
A teraz prośba. SZANUJMY TO FORUM... Jeśli jest konkretny tytul piszmy w jego temacie.
Każdy moze mieć mieć wlasny temat w swoim wątku i tym samym pokoju. Badzmy ludzmi.
Wiem że tu jest jeden niechluj. Można go elegancko podlać wlasnym gorącym moczem.
Pomorzaku przepraszam wiesz że mialeś wścieklą żalość a ja też nie jestem aniołkiem,
A ja klaniam się nisko pani sprawiedliwość, doceniam Twoją pogode ducha i świetą cierpliwość.
A tu coś dla Ciebie:

Każdy moze mieć mieć wlasny temat w swoim wątku i tym samym pokoju. Badzmy ludzmi.
Wiem że tu jest jeden niechluj. Można go elegancko podlać wlasnym gorącym moczem.
Pomorzaku przepraszam wiesz że mialeś wścieklą żalość a ja też nie jestem aniołkiem,
A ja klaniam się nisko pani sprawiedliwość, doceniam Twoją pogode ducha i świetą cierpliwość.
A tu coś dla Ciebie:

Tak to już jest.
Wszyscy jemu zazdroszczą.
W gruncie rzeczy chodzi o coś innego.
On bardzo pragnie aby tak było.
Bo jego miejsce zamieszkania jakieś 30 lat temu mogło zaimponować gdzieś na południu czy wschodyie Polski.
Obecnie to nie znaczy nic.
To forum to jego sztuczny światek w którym stara się zaistnieć i poniżając innych siebie wywyższyć.
Tragiczna postać.
To nie działa tak jak sobie wyobrażasz.
Szacunek dla forum to szacunek do piszących jak i czytających.
Nawet w tym tekście jesteś tak rozbrajając prosty i łatwy do przyjrzenia.
Mnie twoje gierki nie interesuj i na dodatek są dość prymitywne.
Widzisz pomorzaku, ja się nie skarzylem, przepraszalem choć nie czuję się wszystkiemu winien a Ty dalej brzęczysz.
Ogarnij się wezmy się za dobro forum. Sprzeczki nic nie dają. Bylo minęło i już.
Ogarnij się wezmy się za dobro forum. Sprzeczki nic nie dają. Bylo minęło i już.
-
sprawiedliwy
To jest ciężkie stadium alkoholizmu albo choroby dwubiegunowej "leczonej" alkoholem...
Ale on ma rację, trzeba go podlać moczem tak jak lubi i poleca ...
Ale on ma rację, trzeba go podlać moczem tak jak lubi i poleca ...