Analiza katastrofy

Gdzie dwóch Polaków, tam trzy światopoglądy.
almagus

Re: Analiza katastrofy

Post autor: almagus »

Tak właśnie.
Brawo @pipek!
Niech wiedzą, że nie sami durnie, biskup i prezes.
Pełny szacun!
wiara i s

Post autor: wiara i s »

Witam
marycha pisze:Ja pana nie znam i nie wiem jak mu pan wytlumaczyl ale tez jakos dziwnie patrze na to co pan napisal i sie usmiecham, nawe sie pan nie domysla co sobie pomyslalam

P Marycho ja chyba jednak wiem troszenke wiecej jak P na temat kulis polityki

Dlatego podaje tylko fakty ,fakty , fakty

Pani natomiast mowi jak by pani chciala zeby bylo

Ciezko naginac fakty(krotkie nozki)

Mialem tez przyjemnosc (nieprzyjemnosc) byc na spotkaniu tych oszolomow(zaczalem ich tak nazywac po spotkaniu P.Fotyga i P. Macierewicz)P.Macierewicz zachowywal sie jak cham ,spotkanie mialo taki charakter ze oni ( Fotyga i on ) to wyrocznie ,a na sali siedzi kupa baranow ktorzy nic nie wiedza.A, zapomnialem odbylo sie pno na Greenpoint . Jak zadalem mu pytanie to zmienil jego sens, potem nie dopuszczono mnie do glosu byl moment ze zaczalem sie bac zebym nie dostal wpier.ol.Ot nasz demokracja.

Niech P sie usmiecha dalej i sobie mysli.

Pozdrawiam z :)

Polak przez male p

PS

"Gdzie w duchownych rzeczach zgody nie masz, tam jej i okolo swieckich nia bedzie"

Piotr Skarga 8-)
Załączniki
Ten pan pierwszy z lewej to kongresmen Carl Levin obok czlonek izby nizszej
Ten pan pierwszy z lewej to kongresmen Carl Levin obok czlonek izby nizszej
005iii_1.jpg (38.63 KiB) Przejrzano 6876 razy
Gov.Jennifer.M. Grencholm Michigan
Gov.Jennifer.M. Grencholm Michigan
P1010129_1_1.JPG (18.23 KiB) Przejrzano 6876 razy
Takie sobie prywatne spotkanie
Takie sobie prywatne spotkanie
P1000033.JPG (21.68 KiB) Przejrzano 6876 razy
wiara i s

Witam Godzilla
godzilla pisze:jakos tak podobnie odczuwam... to obrzydzenie czuje rowniez do WSZYSTKICH tych, ktorzy na chama probuja zwalczac wszelkie proby dochodzenia prawdy probujac stworzyc wrazenie ze uczciwi ludzie, ktorzy nie wierzyli i nie wierza zaklamanym mordom polskiego rzadu to debile czy inne oszolomy...
Staraj sie podawac fakty by wykazac ze cos sie mija z prawda

Inaczej "walniesz" na serducho

Pozdrawiam i duzo zdrowia i sil
wiara i s

Witam P.Pipek

Podpisuje sie obiema rekami pod tym co P napisal

Dluga i bolesna droga (u nas w kraju) by sobie odpowiedziec dlaczego ciagle nas goni ta nasza byle jakosc,
I jakos to bedzie. :(

Kapitan wpisal do dziennika: I oficer byl dzisiaj pijany.
I oficer wpisal do dziennika: Kapitan byl dzisiaj trzezwy.

Emocje to zly doradca

Pozdrawiam
godzilla

Post autor: godzilla »

pipek pisze:Oprócz nich,tak jak napisałem 12 kwietnia,zawinili wszyscy ci,którzy mieli cokolwiek z tą wycieczką wspólnego.
Kancelaria pana prezydenta też,skoro tak często i gęsto chwalili się przedtem że są współorganizatorami tego pikniku,to też są współwinni.

Łańcuch ktosiów sobie dzisiaj pominę (już o nich pisałem) ale w świetle poznanych faktów nie mogę nie zachaczyć o załogę Jaka,która zamiast alarmować kogo trzeba,sama zachęcała so samobójstwa.

A polskie media?
Banda nieprofesjonalnych obiboków,która widziała w jakich warunkach wylądował ich Jak,przyglądała się narastającej mgle,obserwowała horror przy probach lądowania Iła i co?
Rozleźli się po lotnisku nie próbując alarmować kogo się da?
oczywiscie ze wszyscy sa winni... i ci co organizowali i zaloga Jaka, ktora mowila ze "mozecie sprobowac" i polskie media... najmniej winny jest oczywiscie sam tusk bo on polecial sobie trzy dni wczesniej i nie mial ze sprawa nic wspolnego...

tylko ze faktycznie to samolot rozbil sie OBOK PASA STARTOWEGO, czyli ktos go zle naprowadzil... i to sie potwierdzilo bo JA TEZ JUZ 10 KWIETNIA SIE DZIWILEM JAK TO MOZLIWE ZE NIE ROZBIL SIE NA PASIE CZY PRZED PASEM A TAK DALEKO OD OSI PASA....

a tusk WIEDZIAL o tym i nie powiedzial, przez co ten gajowy co wywolal awanture o krzyz zostal cieciem na Belwederze...

przy okazji miernota pozwolila na to zeby sie z Polski smial caly swiat... no i zeby ruscy nie musieli placic odszkodowan czy cos... no bo zawinil pijany general i prezydent, ktory stal za plecami kapitana i krzyczal mu w ucho "laduj dziadu bo ci jaja upier.dole!"
godzilla

Post autor: godzilla »

kiedys Amerykanie (kałboje) nosili inne kapelusze... ale jak widac moda sie zmienia... pewnie tam gdzie przebywaja kongresmani nie ma tyle slonca i kapelusze z rondem nie sa potrzebne aby doic krowy...
wiara i s

Witam

Tak pracowali rosjanie orginal

http://www.mak.ru/russian/investigation ... tml#metka1

Rosjanie w raporcie podali wszystko.

Obydwaj czekali na awans general i kapitan

http://www.tvn24.pl/12690,1690043,0,1,s ... omosc.html

a tak sie rodza legendy o prawdzie smolenskiej zrodlo prawdy salon 24

" na przerażenie pilotów z powodu utraty kontroli nad Tupolewem w ostatniej fazie lotu. Te zapisy nie były jeszcze nigdzie opublikowane. Piloci byli świadomi nienormalnie dużej szybkości opadania samolotu. Wykrzykują słowa o blokadzie autopilota i że są „ściągani” ku ziemi".
godzilla pisze:kiedys Amerykanie (kałboje) nosili inne kapelusze... ale jak widac moda sie zmienia... pewnie tam gdzie przebywaja kongresmani nie ma tyle slonca i kapelusze z rondem nie sa potrzebne aby doic krowy
:?

Godzilla daruj sobie idiotyczne aluzje.

Pozdrawiam

Polak przez male p
tekajot

Post autor: tekajot »

Czy to ruskie podali w raporcie że na awans czekali i general i kapitan? Skąd wiedziełi?

Panie Pipek, w Rzeczpospolitej Polskiej dysponentem i organizatorem wszystkich samolotowych pikników jest RZĄD RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ. Prezydent zleca a rzad wykonuje zgodnie z procedurami.
Procedury były ściśle przestrzegane kiedy to Premier Tusk lecial na miłosne spotkanie z zimnym czekistą Putinem, kiedy leciał Prezydent to jakoś były mniej. Inną sprawa jest pytanie dlaczego lista prezydenckich piknikowiczów poniewierala sie po internecie juz na kilka tygodni przed katastrofą. Komu na tym zależało aby to ujawnić? Bliżniaki miały lecieć razem ale prezes w ostatniej chwili zrezygnował, a mialy być dwa ptaszki za jednym strzałem. Ktoś sobie w brodę pluje za to karygodne niedopatrzenie.

Pod jakim nazwiskiem wysyła pan korespondencję do GieWu?
Proszę się nie wstydzić, przecież to gazeta która wyrosła na haśle: "Nie ma wolności bez Solidarności".
Ciekawe kto ją zachachmęcił? Obecnie lepiej pierze niż najlepszy proszek do prania. Mózgi pierze, czego nie da się niezauważyć choćby w pańskim dziecinnym podpisywaniu się "Polak przez małe p". To wyszło od GieWu.

Panie Galwas, pan jest ekspertem od polityki jak ja od języka chińskiego.
W polityce wykorzystuje się wszytko. Ryży publicznie zostal przyłapany przez dziennikarza Newsweeka na wierutnym kłamstwie. Dlaczego klamał? Czy nie w interesie utrzymania się przy władzy?
Jeden Pan Bóg wie czy ta katastrofa nie została zainspirowana politycznie przez tych którzy mają z niej ogromną i niezaprzeczalną korzyść. Kto ja ma?
tekajot

Post autor: tekajot »

Drogi panie Wiara i S
Dlaczego stanął pan przed kobietą? Czyby pan był ważniejszą personą od pani gubernator?
Może jak to angole mówią: "Umysł/mózg przed pięknością"?
Ciekaw, ciekawe.
wiara i s

Witam
tekajot pisze:Dlaczego stanął pan przed kobietą
Nie tylko P. Pani to zauwazyl -a :oops:

"Czy to ruskie podali w raporcie że na awans czekali i general i kapitan? Skąd wiedziełi"

Nie . Nasze gazety pisaly i potwierdzil P MON

Ruskie to sa pierogi

'Procedury były ściśle przestrzegane kiedy to Premier Tusk lecial na miłosne spotkanie z zimnym czekistą Putinem, kiedy leciał Prezydent to jakoś były mniej"

Widzisz P milosne spotkanie to co innego jak wizyta nienawisci

"Mózgi pierze, czego nie da się niezauważyć choćby w pańskim dziecinnym podpisywaniu się "Polak przez małe p". To wyszło od GieWu."

Mylisz sie P

Wyszlo to z mojej incjatywy jak na tym forum zaczeli pisywac prawdziwi POLACY

co mi tam do nich "maluczki" polak przez male p
ODPOWIEDZ