babulenie
Re: babulenie
Dobrze ze jestes Pomorzaku, byly momenty ze sie powaznie zastanowialem, czy nie pieprznac tym toksycznym grajdolem. Zapach siarki czuc juz przed logowaniem.
W ogole nie czuje potrzeby pisania tutaj, mam wlasny blog, no i moge pisac na FB z kulturalnymi ludzmi. Po prostu lata na forum robia swoje, zzylem sie z tym miejscem, z ludzmi. No i ktos musi miec oko na dywersantow Cyca i godzille. .
To miejsce jednak zamienia sie w chaotyczny smietnik, zasrane i zdezorganizowane watki, trudno znalezc nawet wlasny post (Cyca balagan) a Administracja ma to w gleboko w powazaniu. Teraz doszlo indywiduum z przeszloscia, cos w rodzaju skrzyzowania godzilli z Cycem w spodnicy. Oni was zniszcza, wspomnisz moje slowa.
W ogole nie czuje potrzeby pisania tutaj, mam wlasny blog, no i moge pisac na FB z kulturalnymi ludzmi. Po prostu lata na forum robia swoje, zzylem sie z tym miejscem, z ludzmi. No i ktos musi miec oko na dywersantow Cyca i godzille. .
To miejsce jednak zamienia sie w chaotyczny smietnik, zasrane i zdezorganizowane watki, trudno znalezc nawet wlasny post (Cyca balagan) a Administracja ma to w gleboko w powazaniu. Teraz doszlo indywiduum z przeszloscia, cos w rodzaju skrzyzowania godzilli z Cycem w spodnicy. Oni was zniszcza, wspomnisz moje slowa.
-
sprawiedliwy
już zniszczyli.
ale mnie nie trzeba niszczycReflex pisze: Oni was zniszcza, wspomnisz moje slowa.
jak mi sie znudzi to sam odejde
na dodatek lubie obserwowac
i czasami inspirowac
i robie to dla siebie
i nie musze miec racji
nie musze sie przy mojej upierac
choc moge
i nie musze obrazac
choc moge
i nie musze sie obrazac
choc moge
pozostawiam sobie wolna reke
pozdro
Reflex... a sproobuj moze, uzywajac cytatow, udowodnic, w ktorym poscie pisalem nieprawde gdy chodzilo o polityke czy gospodarke...
Paniusia z wlochatymi jajcami niech sie nie wymadrza bo te jajca ma na gumce doczepione...
Paniusia z wlochatymi jajcami niech sie nie wymadrza bo te jajca ma na gumce doczepione...
Chyba wszyscy sie tego dorobilismy Panie Pomorzak,niestety.....pozdrawiam
-
sprawiedliwy
powiem krócej:pomorzak pisze:
choc moge
i nie muszę
pozdro
muszę tylko umrzeć, ale cholera, nie wiem kiedy.
"Potrzebuje po prostu troche dystansu bo zauwazylem ze zyczynam reagowac podobnie jak moi adwersarze a to mi nie odpowiada."/ Pomorzak/
Ja sie naprawde ciesze z tego co napisales!
....dystans ( niekoniecznie oznaczajacy brak "agumentow" czy lekcewazenie) potrafi postawic nas na nogi:)
Spojrzenie z boku, bez zaangazowania...to jest to co czasami jest nam niezbedne...by zobaczyc samego siebie.
pozdr.
....dystans ( niekoniecznie oznaczajacy brak "agumentow" czy lekcewazenie) potrafi postawic nas na nogi:)
Spojrzenie z boku, bez zaangazowania...to jest to co czasami jest nam niezbedne...by zobaczyc samego siebie.
pozdr.
Boze chron Polske przed babskimi rzadami, kazdy rzad lepszy byle nie babski.
-------------------------------------------------------
kupcie merklice
moze za piecdziesiat centow?
bedziecie mieli raj
CYC
-------------------------------------------------------
kupcie merklice
moze za piecdziesiat centow?
bedziecie mieli raj
CYC
tak wlasnie i ja to widzeNinel pisze:"Potrzebuje po prostu troche dystansu bo zauwazylem ze zyczynam reagowac podobnie jak moi adwersarze a to mi nie odpowiada."/ Pomorzak/
pozdr.
na cmentarzu te wszystkie nasze problemy
jakby nie tak wazne
dzisiaj strach przed przyszloscia a jutro juz tylko przeszlosc
co prawda wiemy ze jewstesmy smiertelni ale udajemy ze tak nie jest
w dobrym tonie jest sie martwic do smierci