Translator

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
sprawiedliwy

Re: Translator

Post autor: sprawiedliwy »

pomorzak pisze: pt paź 27, 2023 10:21 am No nie przesadzaj bo tak łatwowierny to ja nie jestem.
To wszystko co wymieniłaś zapewne polecali ludziom tacy sami naukowcy jak ci co ostatnio wmawiali że zaraza i trzeba sobie wstrzyknąć ten cudowny specyfik co tak wielu wyekspediował na tamten świat czy tak ciężko uszkodził że do końca zycia nie zapomną.
Wielu uwierzyło to się nawet wam nie dziwię.
Mnie jakoś nie przekonali.
Owszem, tylko że..., że TO COVID, paskudny wirus
tak wielu wyekspediował na tamten świat czy tak ciężko uszkodził że do końca zycia nie zapomną.

TEraz pomyśl, sytuacja jest podbramkowa. jak nigdy jeszcze na świecie....módlmy się,(każdy po swojemu), bo nam szarym żuczkom tyle zostało...
almagus

Post autor: almagus »

sprawiedliwy pisze: sob paź 28, 2023 3:49 am Owszem, tylko że..., że TO COVID, paskudny wirus

TEraz pomyśl, sytuacja jest podbramkowa. jak nigdy jeszcze na świecie....módlmy się,(każdy po swojemu), bo nam szarym żuczkom tyle zostało...
Chyba to módlmy się jest ironią lub uznaniem zgubnych działań codzienności egzystencji tego gatunku.

pozdro almagus
pomorzak

Post autor: pomorzak »

sprawiedliwy pisze: sob paź 28, 2023 3:49 am Owszem, tylko że..., że TO COVID, paskudny wirus

Wiara jest niezłomna.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Wszyscy macie racje i jednocześnie nikt nie ma racji.
Moze być? To tylko jako mozliwosc wyrównania szans w sprzeczce.

A ja na miejsu pomorzaka bym sie wstydzil: Jego argumenty, jeden po drugim, żalośnie zdechly po drodze. Jedno skromne przepraszam, że się pomylileś, byloby podaniem ręki.Nikt nie jest tutaj fenomenem,, czlowiek może sie mylić.
Ale pomorzak drży, że straci miano inteligentnego fenomena. Niestety nie masz żadnej opinii. Grzeczny, ulożony , ale zwykly chory fanatyk. A ja Cie wciąż lubie i nie wiem za co. :roll:
pomorzak

Reflex pisze: sob paź 28, 2023 7:38 am Wszyscy macie racje i jednocześnie nikt nie ma racji.
Moze być? To tylko jako mozliwosc wyrównania szans w sprzeczce.

A ja na miejsu pomorzaka bym sie wstydzil: Jego argumenty, jeden po drugim, żalośnie zdechly po drodze. Jedno skromne przepraszam, że się pomylileś, byloby podaniem ręki.Nikt nie jest tutaj fenomenem,, czlowiek może sie mylić.
Ale pomorzak drży, że straci miano inteligentnego fenomena. Niestety nie masz żadnej opinii. Grzeczny, ulożony , ale zwykly chory fanatyk. A ja Cie wciąż lubie i nie wiem za co. :roll:
Drogi Refexie,
mam kuzyna tego samego kalibru co ty.
W czasach tej plandemii z dumą przyjął wszystkie trzy wszczepionki i chętnie wymyślał dość sadystyczne pomysły jak powinno się prześladować tych co nie chcą dać sobie wszczepić tego świństwa. Oczywiście dla dobra ludzkości.
Jakiś rok temu coś mu się odmienilo w tym temacie gdy zaczął się leczyć onkologicznie.
Zaczął snuć domysły czy to nie te wszczepki odpaliły tego turboraka.
Gdy pytałem czy da sobie wszczepić kolejną dawke bo jest w grupie ryzyka to zaprzeczył.
Myślisz Reflexie że powinienem go przeprosić za moje sceptyczne podejście i pochwalić te wszczepy ?
sprawiedliwy

a kuzyn złapał też Covida, czy mu się udało przebrnąć pandemię bez wirusa ?
Tak pytam, bom ciekawska...
pomorzak

sprawiedliwy pisze: sob paź 28, 2023 10:25 am a kuzyn złapał też Covida, czy mu się udało przebrnąć pandemię bez wirusa ?
Tak pytam, bom ciekawska...
Test mu powiedział że miał tą najstraszniejszą chorobę .
Był chory bezobiawowo :shock:
sprawiedliwy

to winny jest wirus... o ile wogóle, tak czy siak zbieg okoliczności, niczego wykluczyć nie można i nie należy.
życzę kuzynowi aby udało mu się wykaraskać i pokonać raczysko.
Niestety jak popatrzeć na statystyki to od 65 roku roku populacja 65 latków się zmniejsz co każde 5 lat najpierw o 10, potem o 15 , o 25% , po 75 zmniejsza się o połowę. Niestety żyjemy ja entliczek pentliczek na tego bęc....
zatem Zdrówka.... i jak to Almagus określił-nazwał "módlmy się" oby do jutra.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Pomorzaku. Nie jestem żadnym kalibrem i nie doczytalem Twojej bzdury. Caly świat sie zaszczepil i uratowal setki tysiecy ludzi.
Ty zostales na plotkach i niewiedzy' i gardze tym co piszesz na ten temat.
Smutne jest to, ze chcesz kogoś zaskoczyć chorą fantazją a pogrążasz sie coraz glębiej.
pomorzak

sprawiedliwy pisze: sob paź 28, 2023 4:25 pm to winny jest wirus... o ile wogóle, tak czy siak zbieg okoliczności, niczego wykluczyć nie można i nie należy.
życzę kuzynowi aby udało mu się wykaraskać i pokonać raczysko.
Niestety jak popatrzeć na statystyki to od 65 roku roku populacja 65 latków się zmniejsz co każde 5 lat najpierw o 10, potem o 15 , o 25% , po 75 zmniejsza się o połowę. Niestety żyjemy ja entliczek pentliczek na tego bęc....
zatem Zdrówka.... i jak to Almagus określił-nazwał "módlmy się" oby do jutra.
To znaczy, uważasz że powinien przyjąć kolejne dawki tego specyfiku to uchroni sie przed czymś gorszym niż ten jego rak.
Nie jestem pewien czy to jego przekona.
ODPOWIEDZ