i tu sie zgadzamy w 99%Reflex pisze:Czytam i mysle. Temat w przeciagu lat walkowany setki razy, nic nowego nikt tutaj nie wymysli.
Uznajac realia, kierujac sie wylacznie tolerancja nie mam nic przeciwko gejom, ale moim zdaniem, adopcja dzieci przez gejow jest nienaturalna i powinna byc zabroniona. Natura wie co robi, obecnosc matki i rodzenstwa, jest w prawidlowym rozwoju dziecka konieczna.
Jezeli w zwiazkach gejow istnieje cos w rodzaju rodzicielskego instynkktu, zawsze moga go spelnic w akcjach posrednich, w organizacjach na rzecz dzieci biednych, chorych etc.
Jesli jest to instynkt opiekunczy, moga adoptowac pieski, koty, czy inne ziwrzatka potrzebujace domowego ciepla.
To jest moja prywatna opinia, oparta na rosadku i nie ma nic wspolnego z nietolerncja.
widzicie reflex, jak chcecie uczciwie cos napisac to nawet zgrabnie wam wychodzi...
jest jeszcze inna mozliwosc, niech se gej wykupi matke zastepcza, ktora zaplodni, nawet moze i z probowki, ja mu tam nie bede zagladal... jak mu taka dzieciaka urodzi i odda to ich sprawa...