babulenie
Re: babulenie
drodzy koledzy
mgla sie podniosla i wyszlo sloneczko
i to jest egzystencjalnie wazne
bo
sloneczko swieci na wszystkich
bez rozgraniczania czy kto dobry czy zly
czy swintuch czy cnotliwy
czy wielki czy maly
czy normalny czy szwajcar
i prosze nie imputowac sloneczku
ze jest swinia bo nie rozgranicza
i nie swieci wybiorczo
a teraz zadzieram kiece i lece do fabryki
mgla sie podniosla i wyszlo sloneczko
i to jest egzystencjalnie wazne
bo
sloneczko swieci na wszystkich
bez rozgraniczania czy kto dobry czy zly
czy swintuch czy cnotliwy
czy wielki czy maly
czy normalny czy szwajcar
i prosze nie imputowac sloneczku
ze jest swinia bo nie rozgranicza
i nie swieci wybiorczo
a teraz zadzieram kiece i lece do fabryki
no dobra... napisales...Reflex pisze:Co tu duzo gadac. Macie na dloni obnazonego pozera, "milosnika zwierzat". Nie pisze o psie jak o nowym czlonku rodziny, nie o milosci, tylko o problemie z udokumentowaniem jego arystokratycznego pochodzenia.
Dla papierka wywolal awanture w dwoch europejskich stolicach, poskarzyl sie na forum i jestem prawie pewny, ze nie na tym jedynym.
Kiedy pokazal pierwszy raz jego zdjecie na glownym miejscu wypunktowal jego rase i rosnaca pozycje miedzy rasami. Potwierdzil kikoma fotkami.
a teraz udowodnij ze ja tak napisalem jak tu twierdzisz bo ja sie zastanawialem przez dluzszy czas i jedyne co moge powiedziec to to dlaczego akurat takiego pieska wybralismy a nie np. mini sznaucera czy jacka russela...
Matko moja ty Boska. Co sie z tym godzilla dzieje? Pisze caly dzien jak szalony, post za postem, oszalal facet, strach pomyslec jak w tej chwili wyglada jego sprysakny slina komputer i lazienka. Nic tu ni poradze, chyba potrzebny jest lekarz.
O wiele ciekawsze bylo posluchac wywiadu Zakowskiego z Tuskiem. Jednak Tusk to wielka klasa, cechy polityka duzego wymiaru, plus cieply i sympatyczny czlowiek. Wywiad mozna zobaczyc na videoklipach w GW. Polecam.
O wiele ciekawsze bylo posluchac wywiadu Zakowskiego z Tuskiem. Jednak Tusk to wielka klasa, cechy polityka duzego wymiaru, plus cieply i sympatyczny czlowiek. Wywiad mozna zobaczyc na videoklipach w GW. Polecam.
Oj ktos tutaj rzeczywiscie interpretuje i to jak...
Jak bylo w rzeczywistosci?Cyc napisal
przyklad
napisalem "takie >osiagniecie< moze byc podobne
do tzw osiagniec prl....itd"
z tego zdania wyrosla riposta - cos w rodzaju -
tak ale w peerel nie bylo mercedesow i ludzie
cieszyli sie jak mieli syrenke
I co? Cyc nawet przekrecil to co sam napisal.zapis CYCa
ja bym powiedzial tak
jak nie masz merca to nie
jestes "gosc" /tak uwaza sie
w polsce ludowej acz
dzis demokratycznej/
kiedy tam jedziesz a
nie masz merca - tylko
jakiegos golfika to oni
tam mowia ze nie jestes
"gosc" tylko zebrakiem
jestes ktory nic nie osiagnal e]
Reflex odpowiedz
Wybacz Cyc, ale bredzisz jak polamany.
W Polsce ludowej, jak ktos mial cos lepszego jak syrene i malucha to sie cieszyl ze mial dobre auto.
Dzisiaj Polacy nie maja sie czego wstydzic, ulice Polski nie roznia sie od ulic innych europejskich krajow, a marzenie w odroznienu od czasow PRL-u jest realne.
jesli ktos
cytuje moje zdania z zupelnie
INNEGO postu nie majacego z
tym nic wspolnego - wowczas nie
wiem jak takiego nazwac
gdybym byl kim innym napisalbym
oszust
moj zapis o ktory chodzi jest
jeszcze ciagle w uzyciu
CYC
powiem
nie oplaca sie otwierac geby
cytuje moje zdania z zupelnie
INNEGO postu nie majacego z
tym nic wspolnego - wowczas nie
wiem jak takiego nazwac
gdybym byl kim innym napisalbym
oszust
moj zapis o ktory chodzi jest
jeszcze ciagle w uzyciu
CYC
powiem
nie oplaca sie otwierac geby
O czym TY piszesz dobry czlowieku? Przeciez umiescilem KOPIE Twojego zapisu w powyzszym poscie.
Jakze inne niz stwierdziles (niebieskie quote)
Jakze inne niz stwierdziles (niebieskie quote)
Temu juz nie zaprzeczysz!

No i jak trzeba napisac PRAWDE TO JUZ NIE REFLEX... reflex moze opluc, moze z blotem zmieszac, moze pier.dolic jak ostatni poyeb... sprostowania to juz nie u niego... to juz u kolegi... a gdzie kolega?Reflex pisze:Matko moja ty Boska. Co sie z tym godzilla dzieje? Pisze caly dzien jak szalony, post za postem, oszalal facet, strach pomyslec jak w tej chwili wyglada jego sprysakny slina komputer i lazienka. Nic tu ni poradze, chyba potrzebny jest lekarz.
Kolega akurat inne stoliki obsluguje...
Godzilla, wbij sobie w swoj rycerski (czytaj zakuty) leb, ze Reflex NIGDY nie klamie, nie ma takiej potrzeby.
Ja nie musze nic udowadniac a toba gram wedlug Twoich zasad, jak uwazasz ze ja klamie UDOWODNIJ TO!
Nie mam zamiaru dla Ciebie przeszukiwac watki, ale zeby nie byc goloslowny ponizej jeden przyklad.
Ja nie musze nic udowadniac a toba gram wedlug Twoich zasad, jak uwazasz ze ja klamie UDOWODNIJ TO!
Nie mam zamiaru dla Ciebie przeszukiwac watki, ale zeby nie byc goloslowny ponizej jeden przyklad.
Haloooooooooo!godzilla napisal:
Psiaki z jej stada, kuzyni i kuzynki zdobywaja najlepsze lokaty na wystawach w Polsce...
Nie qrwa!Reflex pisze:Co tu duzo gadac. Macie na dloni obnazonego pozera, "milosnika zwierzat". Nie pisze o psie jak o nowym czlonku rodziny, nie o milosci, tylko o problemie z udokumentowaniem jego arystokratycznego pochodzenia.
Dla papierka wywolal awanture w dwoch europejskich stolicach, poskarzyl sie na forum i jestem prawie pewny, ze nie na tym jedynym.
Kiedy pokazal pierwszy raz jego zdjecie na glownym miejscu wypunktowal jego rase i rosnaca pozycje miedzy rasami. Potwierdzil kikoma fotkami.
Udowodnij to co tu na czerwono zaznaczone a nie jakies pier.doly cytujesz!
Nie wiem co to jest rosnaca pozycja miedzy rasami i jakim popier.dolencem trzeba byc aby takiego potwora jezykowego splodzic...