Terrorystow islamskich??? pan raczy zartowac panie whp.
Doczekac sie nie moge kiedy wreszcie padnie, ze to znowu araby. Najlepiej to np. Iran.
Jakby co to nasi wspolnie z...... pojda walczyc o honor zamordowanego prezydenta.
Do kosciola to niech pan nie chodzi, proboszcz na pewno jest wszystkiemu winien.
Uroczystości pogrzebowe wiceprezesa PiS Przemysława Gosiewskiego, fot. Tomasz Gzell
PAP
"Gazeta Wyborcza": Wdowa po byłym wiceprezesie Prawa i Sprawiedliwości, Przemysławie Gosiewskim, zapowiada wniosek o ekshumację zwłok męża, który zginął w katastrofie prezydenckiego Tupolewa pod Smoleńskiem.
przez pomorzak » Pn lip 12, 2010 10:22 am
Bezstronna analiza
uczyniles mi niepowetowana i nie do naprawienia krzywde zamieszczajac tu clipy o ojcu naszym kochanym dyrektorze (boze chron go i cara) - skusilem sie (to szatan!) i wlaczylem - stalo sie i bylo juz za pozno
nagle szatan (bez mojego udzialu!!!!) niespodziewanie przelaczyl mnie na youtube (jeden jedyny raz podlaczylem sie kiedys szukajac clipa z john coltrane) nie wiem dlaczego ta obrzydliwa muzyczka w tle - zapewne tez dzielo szatana
opetal mnie szatan do tego stopnia ze widzialem prawie wszystkie o ojcu naszym kochanym dyrektorze (boze chron go i cara) jak tez o pieknych naszych paniach rozancowych w beretach (boze chron je i cara) ktore "wala" w imie boze i jego chwale wieczystej amen - niektore clipy sa podrobione czemu naturalnie szatan zaprzeczal a niektore samym zyciem duchowym naszych wspanialych mas ludzi wiernych ojcu naszemu kochanemu dyrektorowi (boze chron go i cara) - nieprawda jest jak zapewnial mnie szatan ze jest to masa (osiem milionow) ludzi opetanych - proletariat boski ktoremu odebrano rozum - szatan mowil ze przeciwnie - sa to ludzie swiatli natchnieni duchem swietym ojca naszego kochanego dyrektora (boze chron go i cara) ktory przelewa w ich dusze swa madrosc nadana mu przez samego boga (boze miej w opiece swego boga i cara) - po obejrzeniu calosci zostalem nawrocony i teraz udam sie pod obraz jakis uklekne i bede oczyszczal swa skalana dusze
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dziwi mnie jedno - dlaczego jego wypowiedzi ( o dowcipach o murzynie ktory sie nie umyl nie mowmy - bo to bagatela) nie podlegaja polskiemu kodexowi karnemu? przewciez polska jest panstwem praworzadnym ..............
ze watykan - ze polska konferencja episkopalna nie usunie go z funkcji kaplanskiej (duszpasterskiej-strikte politycznej) nie dziwie sie z dwoch powodow - tam siedza tacy sami jak on nawiedzeni grzesznicy - i wreszcie - obawiaja sie ze straca osiem miloinow (moze wiecej) "wiernych nauce jezusa katolikow"
przypuszaczam (wsluchujac sie w jezyk jakiego uzywa) ze ostatniej wody prymityw i skazaniec umyslowy przemawia do takich samych jak on prymitywow - czyzby mozna bylo wyciagnac z tego wniosku ze ten caly katolicyzm jest suma prymitywnych sloganow spreparowanych dla takich wlasnie ludzi?
chodzi o to ze taki niesluszny wniosek moze nasunac sie kazdemu kto z tym zjawiskiem sie zetknal - czy kierownictwo kosciola tej destruktywnej (powiedzmy sabotaz religijny) dla niego dzialalnosci nie widzi?
jaki jest tego ukryty cel - dotknelo nie szczegolnie kiedy ojciec nasz kochany dyrektor (boze chron go i cara) mowi ze jan pawel drugi (boze chron go i cara) wyrazil sie o nim-o radiu- o jego masach - ze "sa to aniolowie, apostolowie jezusowej wiary" - jesli jest to prawda to znaczy ze jp2 byl jego wyznawca czyli normalnym heretykiem - nie cenilem go nigdy jako papieza - i teraz tym bardziej (podkreslam jesli te slowa sa prawda) - a raczej jako "antypapieza" i nie dziwie sie tym heretykom ktorzy twierdza (a ci sa spod znaku rydzyka) ze w watykanie panuje szatan (szczegolnie kiedy na stolcu -prosze nie mylic z czynnosia - zasiadl hitlerowiec z hitlerjugend)
boze chron wszystko i cara
amen pochwalony duchem swietym
przez pomorzak » Pn lip 12, 2010 10:22 am
Bezstronna analiza
uczyniles mi niepowetowana i nie do naprawienia krzywde zamieszczajac tu clipy o ojcu naszym kochanym dyrektorze (boze chron go i cara) - skusilem sie (to szatan!) i wlaczylem - stalo sie i bylo juz za pozno
Wybacz WHP
zapomialem dodac ostrzezenie ze sa to teksty bardzo drastyczne.
Uwazam jednak ze zapoznanie sie z tymi naukami przewielebnego dyrektora pozwoli zrozumiec procesy "myslowe" zachodzace w glowach jego wyznawcow.
pomorzak pisze:Uwazam jednak ze zapoznanie sie z tymi naukami przewielebnego dyrektora pozwoli zrozumiec procesy "myslowe" zachodzace w glowach jego wyznawcow.
albo w glowach sztabowcow odpowiedzialnych za PR partyjki o nazwie PO...
niektore teksty rozmowcow telefonicznych z Radia Maryja to wyrazne prowokacje skierowane do mas przyglupow po jednej i po drugiej stronie...
godzilla pisze:
albo w glowach sztabowcow odpowiedzialnych za PR partyjki o nazwie PO...
niektore teksty rozmowcow telefonicznych z Radia Maryja to wyrazne prowokacje skierowane do mas przyglupow po jednej i po drugiej stronie...
No to masz nastepnych prowokatorow.
Zapewne sa oni z PO bo prawdziwi rydzykowcy to calkiem co innego.
pomorzak pisze:No to masz nastepnych prowokatorow.
Zapewne sa oni z PO bo prawdziwi rydzykowcy to calkiem co innego.
no i sam widzisz... jak chcesz to potrafisz myslec... przyjmij za aksjomat ze jest tak jak ja przypuszczam i bedzie git...
co ty sie tak tym Rydzykiem i jego rozmowcami onanizujesz? rajcuje cie to? ja nawet tego nie moge ogladac tutaj bo flasha potrzebuje a nie chce mi sie na firefoxie zainstalowac... (i prosze mi tu bez dobrych porad technicznych bo ja wiem dlaczego nie chce sie zainstalowac....)
godzilla pisze:
no i sam widzisz... jak chcesz to potrafisz myslec... przyjmij za aksjomat ze jest tak jak ja przypuszczam i bedzie git...
co ty sie tak tym Rydzykiem i jego rozmowcami onanizujesz? rajcuje cie to? ja nawet tego nie moge ogladac tutaj bo flasha potrzebuje a nie chce mi sie na firefoxie zainstalowac... (i prosze mi tu bez dobrych porad technicznych bo ja wiem dlaczego nie chce sie zainstalowac....)
Wychodzi ze rydzykowe to elektorat PO ?
Ale najbardziej rajcuja porady miszcza dyrektora.
Tego nie przebije ani jeden z jego wyznawcow.
A co do twojej propozycji to liczysz ze jak przestanie sie samodzielnie myslec to swiat bedzie prostszy ?