babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
godzilla

Re: babulenie

Post autor: godzilla »

i tak po kolei, od lat, kazdego sie pozbywa... najpierw cieplutki, kolezenski, tylko do rany przyloz...
jeden warunek - MUSISZ BYC Z NIM ZAWSZE JEDNEGO ZDANIA W PODSTAWOWYCH SPRAWACH... a jakie to sprawy to kazdy sie dowiaduje gdy mu sie zachce byc samodzielnym i pomyslec... naprawde, wystarczy jedynie pomyslec i nagle... okazuje sie ze gdy sie mysli to nie da rady byc jednego zdania z R.
a wachlarz podstawowych spraw okazuje sie nagle nieskonczenie wielki...
jordan274

Post autor: jordan274 »

Niestety nie potrafie tak pod dyktando ani w istotnych ,ani mniej istotnych sprawach,nie na tym takie forum polega tylko najgorsze jest to ,ze cokolwiek sie pisze i do kogokolwiek juz sa pretensje i zwracanie uwagi
w malo sympatyczny sposob i dlatego ciagle mam wrazenie ,ze jestem tu pod jakas kuratela,a tego chyba
nikt specjalnie nie lubi ,dlatego zaczyna mi sie to kojarzyc z folwarkiem,a proba zmuszenia mnie do
rezygnacji niekoniecznie musi sie udac....,a poza tym gdyby czlowiek mial tylko takie problemy ,to nie
byloby najgorzej.
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Obrazek
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Obrazek
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

Reflex napisał(a):
Tyle tylko, ze to Twój kochanek dyktuje.....
Ja nikomu nigdy niczego nie zabraniałem a wam tylko zwracam uwagę na obowiązujące zasady na forum i na brak kultury.
------------------------------------------------
on ma czelnosc pisac o zasadach!
czy ktos jest tu w stanie przypomniec wlasnie jemu
zasady ktore powinny obowiazywac a nie "obowiazuja"
nie tylko na forum - ale w zyciu?

CXC
zoskicyc

dupnal mi komputer
nie chce sie wlaczyc
kiedy pada deszcz
tak samo kiedy deszcz
nie pada

potem nagle sie wlaczy
potem nie bierze systemu

uratowalem co bylo do uratowania
na ext festplate
potem znow duplo
wiec pobieglem do sklapu
i musialem kupic nowy
wycyckali tysiacczterysta za lenovo z win 10
facet powiada nie patrz na nazwe
i tzw producenta - wszystko jest z chin
poprzednio mialem hp - przetrwal cztery
lata z win 8.1
widocznie zezloscil sie na pierwotnaka
o otwartym sercu

zastanawiam sie - na co mi komputer
i byloby to rozsadne pytanie gdyby nie
fakt ze musze!! ! uzywac dwoch profesjonalnych
programow
poza tym mama papier - tzw wieczne pioro
i mam tez telefon oraz gebe samoczynna
do gadania - ale nie dla gluchych

CXC
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Straszna zbrodnia. Reflex odwazyl się grzecznie w kulturalny sposób (już drugi raz) zwrócić Jordanowi uwagę na nietaktowane zachowanie na forum. Co za zbrodnia. Zaraz sie doowiedzial się, że gra ekonoma i zawlaszcza sobie forum robiąc z niego prywatny folwark. W końcu lekko poirytowany Reflex rzucil mu w oczy jego dwulicowość i falsz I poleciały zalosne i oburzone skargi jaką to krzywdę wyrządza Reflex poczciwemu Jordanowi. Co za podłość.

Wiec trochę przypomnienia.

Jordan lakomie przyjmuje cieple słowa od pomorzaka, Alohilani, sprawiedliwego. Ale kiedy cyc z godzilla wulgarnie i brutalnie deptali pomorzaka co omal nie skonczylo się jego odejściem, Jordan milczał.
Kiedy po przyczepieniu się do mnie za moją polemike z Cycem mu to wypomnialem, odpowiedział:
"że się nie wtracal bo: "pomorzak da sobie radę (!)...

Kiedy cyc i godzilla miesiącami obelżywie pastwili się nad Alohilanii... Jordan milczał (!)
Kiedy godzilla choremu człowiekowi pisał: "zdychaj stara prukwo" i obaj z cycem wozili się po nim jak po dzikiej świni, zagadujecie co.. Jordan "DYSKRETNIE" milczał (!!!)

Moglbym napisać, że milczenie jest aprobatą. Ale nie napiszę. Cokolwiek to było... tchórzostwo, aprobata, czy klikowość, było i jest dwulicowe i podle.
Napisalem mu prosto w oczy prawde o nim, prawdę której się nie wyprze, wszyscy ja znają.
Napisałem bo zareagowal tupetem ... a co ty sobie judaszu wyobrazasz?
jordan274

Prosze o ignorowanie mojej osoby przez niektorych na tym forum,rewanzuje sie tym samym,nie interesuje mnie, co p.Reflex ma do powiedzenia ,rowniez nie bede zwracal uwagi w tym kierunku,to tyle.
jordan274

Obys mial Cycu tylko takie problemy jak padniety komputer,fakt ,ze to niespodziewany wydatek ale
jakos mozna przezyc w kazdym razie to betka w porownaniu z totalna glupota,a tej nigdzie nie brakuje...
zoskicyc

jordan
oni ciebie nie moga ignorowac
jestes dla nim czyms w rodzaju "zarla"
nie maja nic do powiedzenia
wiec tylko gryza

nie czytaj ich i nie odpisuj
ignoruj

CXC
Zablokowany