jeszcze raz spytam....
dlaczego na filmach to wszystko dziwnie wyglada?
a jezeli to dziwnie wyglada to czy mozna w to wierzyc co nam serwuja politycy z mediami?
jesli nie mozemy w to wierzyc to czy musimy szukac sprawcow tam gdzie ONI kaza ich widziec?
jesli to wszystko jest gowno prawda to dlaczego mamy dyskutowac o islamizacji, sr.acji i demokracji?
jakos wiekszosc tych bardziej znanych zamachow w ciagu ostatniego dziesieciolecia jest conajmniej DZIWNA...
s.raj kaida zawsze cos tam wysadzala kiedy notowania busza szly w dol... niektorzy sie temu dziwili ale inni zawsze wiedzieli ze na nich mozna liczyc i ZAWSZE cos wysadza kiedy tylko mozna cos spierdzielic i zeby kazdy mogl napluc na muzulmanina... bo bedzie wytlumaczony...
ja, jak ci wiadomo, jestem ciagle jeszcze jak to nowo narodzone dziecie i nie wiem, ktorego Boga wybrac aby w niego wierzyc... kiedys jak mialem z piec lat to ojciec sie zastanawial czy nie zapisac mnie do metodystow w Warszawie bo oni darmowe kursy angielskiego robili dla swoich czlonkow... trza bylo se tylko legitymacje czlonkowska wyrobic i skladki oplacac...