Sa ludzie do ktorych zwykly ludzki jezyk nie trafia, trzeba wiec uzyc ich wlasnego.
Dowdem ze tak jest, jest masowy odzew, krzyk i piana i o to chodzi. Smieszne male wkurwione ludziki.
Szczegolnie cieszy mnie opinia Jordana, ktory zrzucil wreszcie maske i pokazal swoje prawdziwe oblicze,
Nie pisnal nigdy slowka, kiedy zlotousty Cyc uzyuwal wulgaryzmow bezposrednio do ludzi wyzywajac ich "ch..jaszkami", wikipedalami, kiedy setki razy personalnie atakowal niewybrednymi slowami kobiete, uzywajac zwrotow nie tolerowanych nawet wobec mezczyzn , szachetny Jordan nabieral dyskretnie wody w usta. Nabieral wody w usta, kiedy godzilla obrazal kobiety, rzucal po forum genitaliami - poczciwy Jordan zapewnil godzille o swojej sympatii. Milczal kiedy atakowano pomorzaka, sprawiedliwego i innych.
Haha lojalnosc judasza.
Kazdy sobie wybiera takich przyjaciol, nigdy nie mialem z tym problemu.
Mam wielki problem z dwulicowoscia i falszem. Robicie dokladnie to co ja chce. Jestescie malymi zalosnymi karzelkami.
A ja coz... myslicie ze potraficie mnie wyprowadzic w rownowagi? Haha. Marzyciele.
Czuje sie jak dyrygent wiekiej orkiestry, macham paleczkami i mam wlasny cyrk zlozony z forumowych malp, ktore skacza jak im zagram.