pytanie kieruje do wszystkich, ktorzy mnie i pare innych osob na tym forum zwyzywaliscie od najgorszych dlatego ze watpilem w wersje podana przez pania general anodine podlegajaca pod pana prezydenta putina...
zwykla katastrofa, pijany general trzymajacy za twarz kapitana samolotu czy jednak zamach w najbardziej chamskiej postaci?
tak sie pytam bo nie wiem...
Co Wy na to ze we wraku znaleziono slady trotylu?
Re: Co Wy na to ze we wraku znaleziono slady trotylu?
rozumiem ze wszyscy zwolennicy marksa, engelsa, lenina, stalina i hitlera beda teraz milczec...
no bo przeciez to NIEMOZLIWE zeby byl zamach... gazeta wyborcza przeciez pisala ze zamachu nie bylo...
no bo przeciez to NIEMOZLIWE zeby byl zamach... gazeta wyborcza przeciez pisala ze zamachu nie bylo...
... te Ruskie to nawet samolotu porzondnie umyc nie potrafiom...
nalezy im wyslac note dyplomatycznom - szczegolnie ostro formulowanom
nalezy im wyslac note dyplomatycznom - szczegolnie ostro formulowanom
Ja potwierdzam. Jest zamach! - Na zdrowy rozsadek - na nowojorskim forum w wykonaniu jednego przyszywanego Szwajacara. Jak zawsze wychodzi na bankruta, ale dla higieny psychicznej zaleca sie omijanie jego i jego teorii.
i zeby to napisalo cos smiesznego, cos na temat... ale nie... zawsze i przede wszystkim bedzie atakowalo innego czlowieka...
radziecka rakietka przeciwlotnicza Striela-2the warhead remained the same 1.17 kg unit (including 370 gram TNT charge) as in the original
http://en.wikipedia.org/wiki/Strela_2
w polskim wydaniu wikipedii ta rakieta jest napedzana bimbrem a w glowicy ma smierdzace jajca...