Odeszla ma zawsze...
Odeszla ma zawsze...
Wczoraj rano (sobota) o godzinie 7:03 - zmarla po niespodziewanej i ciężkiej chorobie najblizsza mi osoba, partner życiowy i najlepszy przyjaciel... moja ukochana żona Janina....
Reflex
Reflex
Re: Odeszla ma zawsze...
Serdeczne wyrazy współczucia.
Trzymaj się.
Trzymaj się.
przykra wiadomosc...
reflex
wiem
traci sie kawalek siebie samego
ale
nie pozostaje nic innego
trzeba dalej zyc
i tego ci zycze
CYC
wiem
traci sie kawalek siebie samego
ale
nie pozostaje nic innego
trzeba dalej zyc
i tego ci zycze
CYC
Serdecznie współczuję
Szeliga
Szeliga
-
sprawiedliwy
Reflxie,
to dramatyczna wiadomość, i doceniam fakt, że się nią podzieliłeś. co świadczy też jak bardzo cierpisz, bardzo Ci współczuję, ciężkie chwile przed Tobą, trudno tę stratę "strawić", o ile w ogóle można.
Nie znajduje słów pociechy, ale mam nadzieję, że masz wokół siebie osoby które znając Ciebie i okoliczności, przyniosą pociechę.
No, cóż, teraz my jesteśmy na brzegu, dlatego spójrz za okno, obejrzyj się wokół siebie a może dostrzeżesz jakiś mały znak obecności nieobecnej.
pozdrawiam
to dramatyczna wiadomość, i doceniam fakt, że się nią podzieliłeś. co świadczy też jak bardzo cierpisz, bardzo Ci współczuję, ciężkie chwile przed Tobą, trudno tę stratę "strawić", o ile w ogóle można.
Nie znajduje słów pociechy, ale mam nadzieję, że masz wokół siebie osoby które znając Ciebie i okoliczności, przyniosą pociechę.
No, cóż, teraz my jesteśmy na brzegu, dlatego spójrz za okno, obejrzyj się wokół siebie a może dostrzeżesz jakiś mały znak obecności nieobecnej.
pozdrawiam
[*] [*] [*]
Panie Reflex,prosze przyjac serdeczne wyrazy wspolczucia,to jest niestety najgorsze ,co musimy jakos przezyc,
prosze sie trzymac.
prosze sie trzymac.
Wyrazy glebokiego wspolczucia, zwyklej ludzkiej serdecznosci i modlitwa...
Nich twoja ukochana zona odpoczywa w pokoju...
Juz nie cierpi.
Pozostanie na zawsze w twoim sercu i w sercach innych, ktorzy ja znali i kochali.
Nich twoja ukochana zona odpoczywa w pokoju...
Juz nie cierpi.
Pozostanie na zawsze w twoim sercu i w sercach innych, ktorzy ja znali i kochali.
Szczerze ci współczuję i jest mi żal Reflexie!
Włodek
Włodek