Nowy, pierwszy i ostatni wątek

Widziałeś ostatnio ciekawy film albo byłeś na koncercie? Podziel się wrażeniami.
whiskeyprint1

Re: Nowy, pierwszy i ostatni wątek

Post autor: whiskeyprint1 »

w Japoni takie zabiegi sa calkiem normalne
---------------------------
drogi pomorzaku
mnie znany jest przypadek dziewictw wirtualnego
Galwas

Post autor: Galwas »

Szanowny Panie Whiskeyprint!
Kłopot w tym, że ja z żadnymi sąsiadami stosunków nie utrzymuję, i dlatego właściwie nie mam na kogo pisać donosów. Co najwyżej na przenajświętszy kościół katolicki, który znajduje się nieopadal mojego domu, że mi spokój zakłóca głosami dzwonów, ale te dzwony to właściwie wcale mi nie przeszkadzają, więc sam już nie wiem co pisać.
Z uszanowaniem
Galwas
whiskeyprint1

Post autor: whiskeyprint1 »

wielce szanowny panie Galwas
rozumiem panski brak zainteresowania donosami - aczkolwie tylko z braku odpowiedniego sasiada-polecam wszak panu wziasc przyklad z typowego niemieckiego (bananerepublikrentner) rencity ktory wprawdzie pisac nie potrafi ale z wielkim zaangazowaniem (pomimo tego) donosi!

metoda jest prosta - kupuje sie camcorder - ustawia sie go w oknie i czeka co sie stanie - przypadek rzucenia niedopalka papierosa jest udokumentowana - niewlasciwe parkowanie - utrwalone - i tak dalej - nasteponie pedzi sie na policje pieszo (nie zapomnijmy-rencita potrzebuje ruchu) i w ten sposob bez uciazliwego pisania wykonal ow swoj obowiazej obywatelski

pana przypadek jest jeszcze prostszy bo w poblizu znajduje sie kosciol (mam nadzieje ze katolicki bo inne sie nie licza) - zatem moglby pan z zaangazowaniem utrwalac fakty sexualnego molestowania ministrantow i okolicznych dziewic przez duchownych

klaniam sie
whp
ODPOWIEDZ