a faszysta niech zamknie ryja bo z nim nie rozmawiam...nikita pisze: ...tempego...
Gratulacje dla mysliwego z PO.
Re: Gratulacje dla mysliwego z PO.
a faszysta niech zamknie ryja bo z nim nie rozmawiam...[/quote]
O, tu to jest subtelny język...
O, tu to jest subtelny język...
klown pisze:a faszysta niech zamknie ryja bo z nim nie rozmawiam...
O, tu to jest subtelny język...[/quote]
ja nie kandyduje nawet na miss mokrego podkoszulka a z tym faszysta nie mam zamiaru rozmawiac O CZYMKOLWIEK... on juz pokazal swoja falszywa gebe "liberala" i to wielokrotnie...
-
wojtach
Siedzicie w Polsce, że pozwalacie sobie wybierać?
W życiu was bym do Urny nie dopuścił! Jakim prawem macie mi wybrać prezydenta skoro płacicie tam podatki i tam żyjecie! Jeszcze tego Dziada Kaczyńskiego
W życiu was bym do Urny nie dopuścił! Jakim prawem macie mi wybrać prezydenta skoro płacicie tam podatki i tam żyjecie! Jeszcze tego Dziada Kaczyńskiego
wybieramy bo mamy prawa wyborcze jako polscy obywatele a tobie do naszych praw wara!wojtach pisze:Siedzicie w Polsce, że pozwalacie sobie wybierać?
zmiencie sobie konstytucje na taka, ktora odbiera Polakom wszystkie prawa zaraz po przekroczeniu polskiej granicy i wtedy mozecie sobie wybierac na przemian bronka z donkiem i tak przez nastepne dwadziescia lat...
teraz jakby bronek doszedl do koryta z zyrandolem to bedziecie mogli robic co wam sie bedzie podobalo, opozycja wam nie podskoczy i mozecie robic z narodem polskim co bedziecie chcieli...
ale to dopiero od nastepnego poniedzialku... dzisiaj zamknij swoj dziob i pozwol nam korzystac z wolnosci Donaldzie... kaczorze...
-
whiskeyprint1
-------------------------------------------------------------------------------------nikita pisze: ...tempego...
stepionego inteligencja wlasna i harry pottera
nastepny faszysta sie wpierdziela?whiskeyprint1 pisze:stepionego inteligencja wlasna i harry pottera
jak ktos ich spotka, tych dwoch faszystow, to niech im poradzi ze moga mnie w sama dupe pocalowac, jak kiedys niejaki whiskeyprint proponowal swoim adwersarzom...
coz, nie moj to pomysl ale mysle ze nic wiecej nie potrzeba, wystarczy tylko zeby calujacy sobie buzke zdezynfekowali, najlepiej czystym denaturatem...