Gratulacje dla mysliwego z PO.

Gdzie dwóch Polaków, tam trzy światopoglądy.
godzilla

Re: Gratulacje dla mysliwego z PO.

Post autor: godzilla »

nikita pisze: ...tempego...
a faszysta niech zamknie ryja bo z nim nie rozmawiam...
klown

Post autor: klown »

a faszysta niech zamknie ryja bo z nim nie rozmawiam...[/quote]

O, tu to jest subtelny język...
godzilla

klown pisze:a faszysta niech zamknie ryja bo z nim nie rozmawiam...

O, tu to jest subtelny język...[/quote]

ja nie kandyduje nawet na miss mokrego podkoszulka a z tym faszysta nie mam zamiaru rozmawiac O CZYMKOLWIEK... on juz pokazal swoja falszywa gebe "liberala" i to wielokrotnie...
wojtach

Post autor: wojtach »

Siedzicie w Polsce, że pozwalacie sobie wybierać?
W życiu was bym do Urny nie dopuścił! Jakim prawem macie mi wybrać prezydenta skoro płacicie tam podatki i tam żyjecie! Jeszcze tego Dziada Kaczyńskiego :evil:
godzilla

wojtach pisze:Siedzicie w Polsce, że pozwalacie sobie wybierać?
W życiu was bym do Urny nie dopuścił! Jakim prawem macie mi wybrać prezydenta skoro płacicie tam podatki i tam żyjecie! Jeszcze tego Dziada Kaczyńskiego :evil:
wybieramy bo mamy prawa wyborcze jako polscy obywatele a tobie do naszych praw wara!

zmiencie sobie konstytucje na taka, ktora odbiera Polakom wszystkie prawa zaraz po przekroczeniu polskiej granicy i wtedy mozecie sobie wybierac na przemian bronka z donkiem i tak przez nastepne dwadziescia lat...

teraz jakby bronek doszedl do koryta z zyrandolem to bedziecie mogli robic co wam sie bedzie podobalo, opozycja wam nie podskoczy i mozecie robic z narodem polskim co bedziecie chcieli...

ale to dopiero od nastepnego poniedzialku... dzisiaj zamknij swoj dziob i pozwol nam korzystac z wolnosci Donaldzie... kaczorze...
whiskeyprint1

Post autor: whiskeyprint1 »

nikita pisze: ...tempego...
-------------------------------------------------------------------------------------
stepionego inteligencja wlasna i harry pottera
godzilla

whiskeyprint1 pisze:stepionego inteligencja wlasna i harry pottera
nastepny faszysta sie wpierdziela?

jak ktos ich spotka, tych dwoch faszystow, to niech im poradzi ze moga mnie w sama dupe pocalowac, jak kiedys niejaki whiskeyprint proponowal swoim adwersarzom...

coz, nie moj to pomysl ale mysle ze nic wiecej nie potrzeba, wystarczy tylko zeby calujacy sobie buzke zdezynfekowali, najlepiej czystym denaturatem...
ODPOWIEDZ