Skoroś pan taki ciekawy,to panu podpowiem;Dlaczego stanął pan przed kobietą?
Pan wiara i s obraca się wśród takich ludzi,że gubernator stanu stoi przed nimi tylko na konferencji prasowej.
Teraz pan wiesz.
Skoroś pan taki ciekawy,to panu podpowiem;Dlaczego stanął pan przed kobietą?
Gdyby zespół Kaczyńskich nie mącił,to by rząd faktycznie rządził.Panie Pipek, w Rzeczpospolitej Polskiej dysponentem i organizatorem wszystkich samolotowych pikników jest RZĄD RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ.
pipek pisze: Skoroś pan taki ciekawy,to panu podpowiem;
Pan wiara i s obraca się wśród takich ludzi,że gubernator stanu stoi przed nimi tylko na konferencji prasowej.
Teraz pan wiesz.
Jacy tam Polacy. To po prostu strarosc, szkaradna i upierdliwa. Ludzie roznie sie starzeja, jedni pogodnie i kolorowo jak jesienne liscie , inni usychaja jak badyle.Wiara i S
Wyszlo to z mojej incjatywy jak na tym forum zaczeli pisywac prawdziwi POLACY
i dlatego ze Polacy pisza na forum dla Polakow to jest jakis problem?wiara i s pisze:Wyszlo to z mojej incjatywy jak na tym forum zaczeli pisywac prawdziwi POLACY
Panie wiara wcale nie watpie, ze pan wie... pan jest nawet przekonany, ze pan wie.. no coz ...
Nie rozsmieszaj mnie pipek, prosze. Ty jestes dosc dlugo w USA, doskonale wiesz jak to biega w tym kraju. Ja tam wole Twoje zdjecia i pomorzaka, so po prostu prawdziwe i ciesza oczy. Ot!