Analiza katastrofy

Gdzie dwóch Polaków, tam trzy światopoglądy.
pipek

Re: Analiza katastrofy

Post autor: pipek »

Dlaczego stanął pan przed kobietą?
Skoroś pan taki ciekawy,to panu podpowiem;

Pan wiara i s obraca się wśród takich ludzi,że gubernator stanu stoi przed nimi tylko na konferencji prasowej.

Teraz pan wiesz.
pipek

Post autor: pipek »

Panie Pipek, w Rzeczpospolitej Polskiej dysponentem i organizatorem wszystkich samolotowych pikników jest RZĄD RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ.
Gdyby zespół Kaczyńskich nie mącił,to by rząd faktycznie rządził.
MarekDrake

Post autor: MarekDrake »

pipek pisze: Skoroś pan taki ciekawy,to panu podpowiem;

Pan wiara i s obraca się wśród takich ludzi,że gubernator stanu stoi przed nimi tylko na konferencji prasowej.

Teraz pan wiesz.

po prostu to zdjecie bylo latwiejsze to photoshop'u :)
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Wiara i S

Wyszlo to z mojej incjatywy jak na tym forum zaczeli pisywac prawdziwi POLACY
Jacy tam Polacy. To po prostu strarosc, szkaradna i upierdliwa. Ludzie roznie sie starzeja, jedni pogodnie i kolorowo jak jesienne liscie , inni usychaja jak badyle.
Oczywiscie wciaz glowna role gra kultura i inteligencja. Ten topik jest doskonalym probierzem tych cech.
Ludzie inteligentni i normalni okazuja wstrzemiezliwosc w tym i nie tylko temacie, pisza bez zacietrzewienia, logicznie.
Zas Ci z mentalna egzema drapia sie od rana do nocy, niezaleznie od tematu, pory roku, kreca sie w miejcu jak pies za swoim ogonem. Drapanie sie ma to do siebie, ze chwilowo daje rozkoszna ulge, jednoczesnie powodujac wieksze swedzenie.
Drogi Wiara i S walczysz z wiatrakami.
wiara i s

Post autor: wiara i s »

Witam

Dla tych ktorzy nie znaja nowinek tech. w "lotnictwie"

Razi mnie niesamowicie uzycie dotychczasowe pojecia kontroler i wieza w mediach .

"Wieza" jedyna budowla techniczna na lotnisku.

http://s57.radikal.ru/i156/1004/12/bc3c18dfc274.jpg

Latwo do zlokalizownia na google maps, budyneczek ok 150m. w kierunku poludniowym od pasa.

Wiedzielismy gdzie latamy.

A tutaj jest jak to slychac w kabinie.

(W pewnych przypadkach jest on ignorowany przez pilotow poniewaz jego ostrzezenia nie sa wymierne do prawidlowej sciezki podejscia.) nie mylic z lotem TU154M 101

http://www.youtube.com/watch?v=boBYSV2n ... re=related

Jak zaloga zostawia sobie troche czasu na reakcje ,to wyjdzie

Chyba ze chce sie wyladowac "na sile" :(

Pozdrawiam
Załączniki
Tak wyglada szczyt tech.w tej altance
Tak wyglada szczyt tech.w tej altance
1295524126_2km_1.jpg (44.81 KiB) Przejrzano 6254 razy
godzilla

Post autor: godzilla »

wiara i s pisze:Wyszlo to z mojej incjatywy jak na tym forum zaczeli pisywac prawdziwi POLACY
i dlatego ze Polacy pisza na forum dla Polakow to jest jakis problem?
pisz lepiej wuhap na jakims niemieckojezycznym forum... lepiej by ci to wyszlo i moglbys niemcow na dobra droge wyprowadzic...
marycha

Post autor: marycha »

Panie wiara wcale nie watpie, ze pan wie... pan jest nawet przekonany, ze pan wie.. no coz ...
Fakty, ktore pan podaje mozna przeczytac na kazdym forum, blogu i na salonach i w mediach. Kazdy inaczej je interpretuje. Pan nic nowego nie wnosi. Zalezy tylko ktora interpretacje sie wybierze.
Co do zdjec, ktore pan zamiescil /chyba juz nie po raz pierwszy te same/ to powiem, ze jest pan fotogeniczny....czemu nie...Clinton tez. Poza tym nie robia na mnie wrazenia. Tego typu zdjecia zamieszczane na naszej klasie i forach zawsze mnie rozsmieszaja i swiadcza tylko o naszych polskich kompleksach. Nie chcialabym pana urazic ale tez o duzej nieostroznosci.
Amerykanie to uprzejmi ludzie i nawet znani politycy czy aktorzy raczej nie odmawiaja robienia z nimi zdjec.
Polacy wykonuja rozne prace tutaj i raczej nie robia zdjec z miotla czy na budowie ale na cudzych jachtach, czesto nie swoich samochodach, w cudzych pieknych domach, zamieszczaja na facebook, wysylaja do kraju az sie nie wyda.
Naprawde mysli pan, ze z tymi zdjeciami jest pan bardziej wiarygodny? Dla mnie wrecz przeciwnie.
Prosze mi wierzyc, ze ludzie bogaci, wplywowi i wazni nie obnosza sie z tym na forach a juz na pewno nie zamieszczaja tego typu zdjec. Przepraszam, ze o tym mowie ale .....
W dodatku patrzac na te zdjecia robi mi sie dziwnie duszno i zmykam do zdjec pipkowych i pomorzaka zeby zaczerpnac swiezosci...
marycha

Post autor: marycha »

Nie rozsmieszaj mnie pipek, prosze. Ty jestes dosc dlugo w USA, doskonale wiesz jak to biega w tym kraju. Ja tam wole Twoje zdjecia i pomorzaka, so po prostu prawdziwe i ciesza oczy. Ot!
wiara i s

Post autor: wiara i s »

Witam

P.Marycha jak zawsze odpowiedziala z klasa .tylko nie ta

Widze ze P zna bardzo dobrze realia pracy niskoplatnej w USA wiec cos jest na rzeczy :lol:

Zycze owocnego poszukiwania prawdy moze bedzie cud (jeden juz mamy)

Jestem dumny z tego co robie i osiagnalem ,dlatego mowie pokazuje ze POLACY to nie tylko sprzatacze
i pomywacze Szczegolnie amerykanom zawsze podlkreslam ze jestem POLAKIEM

Dla takich jak P czas sie zatrzymal w 20 w

Zwykla wiedza nawiedzonych jak P nie wystarcza zeby cos znalezc w int. trzeba jeszcze miec wiedze(w konkretnym temacie) i wiedziec czego sie szuka i gdzie .

"/chyba juz nie po raz pierwszy te same" moje: chodzi o zdjecia

I znowu mija sie pani z faktami

Moze byly ale z Jego Exelencja Kardynalem Adamem Majda :)

"W dodatku patrzac na te zdjecia robi mi sie dziwnie duszno i zmykam do zdjec pipkowych i pomorzaka zeby zaczerpnac swiezosci"

I oby jak najdluzej P nabierala tej swiezosci :lol:

W nastepnym locie zrobie kilka fotek specjalnie dla P

Juz mysle jak to bedzie z tym pozowaniem :)
tekajot

Post autor: tekajot »

Jestem dumny z tego co robie i osiagnalem ,dlatego mowie pokazuje ze POLACY to nie tylko sprzatacze
i pomywacze Szczegolnie amerykanom zawsze podlkreslam ze jestem POLAKIEM

Jakaż to jakaż ważna społecznie funkcja której osiągnięcie ma być powodem do takiej dumy że aż należy Amerykanom wykrzykiwać swoje POLACTWO?

Nic nie robię nic nie osiągnałem i dumnym też jestem POLAKIEM. Co to zmienia?

Ze sprzątactwa i pomywactwa wstydzić się może ten kto skończył jakis znany uniwersytet, politechnikę względnie akademię. Przed samym sobą. Reszcie to gie do tego.
Jak sobie wykujesz tak się wyśpisz.

Chociaż i tego nie musi się wstydzić za bardzo. Nasze uczelnie pod względem publikacji naukowych są gdzieś tam w drugiej połowie listy. Kto je poważnie traktuje i ich absolwentów?
ODPOWIEDZ