wiara i s pisze:"udowadnia tylko ze warunki nie byly zle... "
Czytalismy dwa rozne artykuly
Milego wieczoru
w takim razie prosze o analize tego fragmentu... tak z punktu widzenia PILOTA...
godzilla pisze:
a konkretnie o analize liczb podkreslonych na czerwono...
poprosze o spojrzenie na to okiem PILOTA ale nie takiego do przelaczania kanalow w telewizorze czy do oprowadzania wycieczek po ruinach...
Czasem myla sie przez nieuwage,niedoinformowanie albo specjalnie.
Mysle za w artykule jest nie przeklamanie ale klamstwo(ktos ma w tym cel)
Zalga Jaka jak ladowala to ledwie trafili na polowe pasa.
I wtedy lamali wszystkie procedury ladowania lacznie z tym ze odwracali ciag silnikow w powietrzu a nie na ziemi(nie miesci sie to w glowie, nie lecieli sam mieli ludzi na pokladzie).
Dlatego prokuratura wszczela dochodzenie.
Jak myslisz, zaloga Jaka wprowadzala kolegow w blad (odnosnie mleka w Smolensku)?Bylo od 100-400m na ziemiu na "gorze " jest troche inaczej,zalezy od pulapu chmmur itd itd..(na lotnisko zapasowe)
Jak myslisz, zaloga Jaka wprowadzala by kolegow w blad (odnosnie mleka w Smolensku)?
Za co te PALNTY biora naszą, podatników, całkiem niezła kasę. Powinni byc wypier....doleni na zbita mordę i zatrudnieni przy kopaniu rowów melioracyjnych, bo nawet do kopania wykopów pod fundamenty nie należałoby ich zatrudnić bo by palanty krzywo wykopały.
A pan tu nie wiem za kogo robisz. Piszesz pan lakoniczne bzdury informacyjne i nawołujesz zainteresowanych do czytania.
Czytania czego? Faktów i mitów w których są same mity przedstawiane jako fakty.
Napisałeś pan o KK i zapytał obcesowo p. Godzillę czy mu się fakty nie zgadzają.
Panu to się wszystko zgadza. Marsjanie z kardynalami i czerwonymi demokratami. Pan ma wszystkie fakty z dziejów Polski i KK w jednym małym paluszku. Pan to ma dobrze, nie musi używać tego co pan ma (jeśli ma) w głowie.
tekajot pisze:
A pan tu nie wiem za kogo robisz. Piszesz pan lakoniczne bzdury informacyjne i nawołujesz zainteresowanych do czytania.
Czytania czego? Faktów i mitów w których są same mity przedstawiane jako fakty.
Napisałeś pan o KK i zapytał obcesowo p. Godzillę czy mu się fakty nie zgadzają.
Panu to się wszystko zgadza. Marsjanie z kardynalami i czerwonymi demokratami. Pan ma wszystkie fakty z dziejów Polski i KK w jednym małym paluszku. Pan to ma dobrze, nie musi używać tego co pan ma (jeśli ma) w głowie.
Jak za dawnych czasow
Tematycznie
Sprawdzonymi metodami z antypodow.
pomorzak pisze:Jak za dawnych czasow
Tematycznie
Sprawdzonymi metodami z antypodow.
metody jak metody... jesli konkretnie masz koledze/kolezance tekajot cos do zarzucenia to mu to zarzuc...
lub poprzyj tezy pana wiara i s... wbrew temu co pisza godzilla i tekajot...
ale konkretnie a nie tylko "bo oni to napisali to ja mam to w dupie, to sie nie liczy"
godzilla pisze:
metody jak metody... jesli konkretnie masz koledze/kolezance tekajot cos do zarzucenia to mu to zarzuc...
lub poprzyj tezy pana wiara i s... wbrew temu co pisza godzilla i tekajot...
ale konkretnie a nie tylko "bo oni to napisali to ja mam to w dupie, to sie nie liczy"
Jak to się stało że za pierwszym razem wysoka (chu..ralna) komisja powiedziala że procedury lądowania były przestrzegane a po kilku miesiącach że nie byly przestrzegane.
Po prostu zmyslasz. Nigdy i nigdzie nie bylo napisane ze procedury ladowania byly przestrzegane.