Bingoo pisze:Spoko pipuńku, licz dni kiedy wrócisz do swojej ukochanej ameryki, na swoje gładziutkie jak stół motorłeje.
tos pan chyba w ty hameryce nigdy nie byl panie bingoo... tam tez bywaja dziura na dziurze i dziura latana... podejrzewam ze przez te parenascie lat co tam nie bylem porobilo sie jeszcze gorzej...
Faktycznie, w hameryce nie byłem. W te dziury na drogach nie chce mi sie uwierzyć kiedy oglądam te hamerykańskie seriale z naszym lektorem robiącym za wszystkich aktorów, to te drogi są piękne. równiusieńkie jak tafla szkła.krążowniki szos zapier......lają aż miło popatrzeć.nawet policyjne konie się nie potykają.znaczy się dziur tam nie ma.
Bingoo pisze: W te dziury na drogach nie chce mi sie uwierzyć kiedy oglądam te hamerykańskie seriale z naszym lektorem robiącym za wszystkich aktorów, to te drogi są piękne. równiusieńkie jak tafla szkła.krążowniki szos zapier......lają aż miło popatrzeć.nawet policyjne konie się nie potykają.znaczy się dziur tam nie ma.
no to faktycznie... musi prawda jak w telewizorni pokazujom...
ja na wlasne oczy widzialem to to sie nie liczy... teraz jak w telewizji cus powiedzom to powiedzom....
a jak pokaza to nic ino im wierzyc...
No jak to, w telewizji by kłamali? Jaki mieliby interes w pokazywaniu kłamstwa? Gazeta Wyborcza jest najbardziej prawdomówną gazetą na świecie.
Każda literka jest literką prawdziwą,i to ma wystarczyć.Treści prawdziwość tylko dla rozumiejących.Nierozumiejącym za prawdę wystarczyć powinny literki i prawdę oddające fotografie.
Dotarłem byłem wczoraj do polskiego świętego miasta - fotek nie robiłem,bo takiego syfu fotografować nie będę.
Znałem to miasto i to co z niego zostało,to ino płacz i zgrzytanie zębów.
"Moze jeszcze to kogos zaciekawi" (marycha)
----------------------------------------------------
a moze kogos zaciekawi co pisze godzilla - bo ja do tych "pism" nie docieram - wiec moze mi ktos opowie lub stresci? - naturalnie "swoimi slowami" i bez cytatow prosze
whiskeyprint1 pisze:"Moze jeszcze to kogos zaciekawi" (marycha)
----------------------------------------------------
a moze kogos zaciekawi co pisze godzilla - bo ja do tych "pism" nie docieram - wiec moze mi ktos opowie lub stresci? - naturalnie "swoimi slowami" i bez cytatow prosze
car w opalach
aMEN
dostalem juz chyba z piecdziesiat ostrzezen przez tego niemieckiego dupka...
niechze juz mu ktos przekaze to ze ja nie chce czytac jego kurewsko-kretynskich zaczepek...
z gory i z dolu dziekuje...
godzilla
ps
moze by tak wielce szanowna ADMINISTRACJA mu przekazala moje slowa?