Katastrofa Polityczna

Gdzie dwóch Polaków, tam trzy światopoglądy.
godzilla

Re: Katastrofa Polityczna

Post autor: godzilla »

pomorzak pisze:No widzisz
powoli lapiesz.

Wnioski wyciagane z belkotu Jarka potrafia zaniepokoic.
Poczekajmy wiec na efekt pracy zawodowcow aby powiedziec ze wiemy lepiej. ;)
przepraszam ale nie chcialem cie urazic przedtem...
piszac o belkocie mialem na mysli twoje pisanie...
no to jak juz sobie wszystko wyjasnilismy to mozesz sie znowu zaczac bac...
pomorzak

Post autor: pomorzak »

godzilla pisze: przepraszam ale nie chcialem cie urazic przedtem...
piszac o belkocie mialem na mysli twoje pisanie...
no to jak juz sobie wszystko wyjasnilismy to mozesz sie znowu zaczac bac...
Godzill
dzieki, bardzo delikatny jestes.
W tym wypadku choc doceniam dobre checi, nie byo to potrzebne.
Ja wiedzialem o czyim belkocie myslisz.
Moj belkot byl jedynie rozwinieciem belkotu Jarka i kilku innych osob.
Na moj belkot jestes w stanie jeszcze zareagowac i choc tyle jeszcze dobrego.
Niestety przy belkocie Jarka i reszty tej ekipy twoje wyczulenie siada.
Coz jednak poczac, nikt nie jest idealny wiec toje prawo.

To co ja z wielka radoscia powitalem w twojej poprzedniej wypowiedzi to fakt ze chcesz poczekac na polski raport.
Wyciagnalem wniosek ze masz juz dosc belkotu politykow i mediow i mojego i chcesz zrobic to od czego powinienes wlasciwie zaczac.
Co do moich obaw to niestety nie zostaly jeszcze rozwiane i znajac zycie po polskim raporcie rozpocznie sie belkot na temat zdrady jego autorow.
Trzymaj sie Godziu :D
tekajot

Post autor: tekajot »

http://www.tvn24.pl/0,1690305,0,1,ten-g ... omosc.html[/quote]

Panie Pomorzak, dlaczego robi mnie pan w głupa. Pisze pan że Jarosław wyjawil treść rozmowy telefonicznej do brata.
Przeczytałem tego TVN-a ze 3 razy i nigdzie nie doczytałem się takiego stwierdzenia.
Czy to pańska interpretacja słow Jaroslawa Kaczyńskiego?

Gdzie dopatrzył się pan bełkotu? Może ma pan trudności z logicznym zrozumieniem poleconego mi tekstu. Dla mnie jest on całkowicie zrozumiały i nie mogę dopatrzeć się w nim nawet znamion bełkotu.
Może to ta nienawiść tak powoduję. Słyszałem(a to jest fakt) że osobniki (ludzkie) wprowadzajace się same w stan ekstremalnej nienawiści stają się groźne i niebezpieczne dla otoczenia. Czasem nawet strzelaja, mordując ludzi których nienawidzą z przyczyn innych poglądów politycznych lub przynależności partyjnej.
Cieszę się że nie wie pan gdzie mieszkam. W którym kołchozie. To się i nie boję
pomorzak

tekajot pisze: Panie Pomorzak, dlaczego robi mnie pan w głupa. Pisze pan że Jarosław wyjawil treść rozmowy telefonicznej do brata.
Przeczytałem tego TVN-a ze 3 razy i nigdzie nie doczytałem się takiego stwierdzenia.
Czy to pańska interpretacja słow Jaroslawa Kaczyńskiego?
Bardzo przepraszam bo nie chcialem ale prosze mi przytoczyc gdzie ja napisalem ze Jarek wyjawil o czym rozmawial z Leszkiem ?
Wyjdzie na to ze nawet nie potrafie odczytac tego co sam napisalem.
Pan pomorze panie tekajot, plissss.
tekajot pisze:Gdzie dopatrzył się pan bełkotu? Może ma pan trudności z logicznym zrozumieniem poleconego mi tekstu. Dla mnie jest on całkowicie zrozumiały i nie mogę dopatrzeć się w nim nawet znamion bełkotu.
Ach drogi panie, ja nawet nie oczekiwalem od pana ze pan sie czegokolwiek dopatrzy.
Ostatecznie macie ten sam styl wiec rozumiecie sie bez problemu.
Dla mnie niestety to belkot i raczej trudno mi bedzie zrorumiec Jarka.

tekajot pisze:Może to ta nienawiść tak powoduję. Słyszałem(a to jest fakt) że osobniki (ludzkie) wprowadzajace się same w stan ekstremalnej nienawiści stają się groźne i niebezpieczne dla otoczenia. Czasem nawet strzelaja, mordując ludzi których nienawidzą z przyczyn innych poglądów politycznych lub przynależności partyjnej.
Cieszę się że nie wie pan gdzie mieszkam. W którym kołchozie. To się i nie boję
To jest wlasnie to co przebija z panskich postow, Godzill i wypowiedzi prezia i jego wyznawcow.
Nikt inny nie szermuje ta nienawiscia tak jak drodzy panstwo.
Tak wlsciwie to Jarek chyba rozpoczal to wmawianie nienawisci innym a cala reszta grzecznie przejela ten jezyk.
Z jednej strony mozna powiedziec ze jest to klasyczne przeniesienie na innych tego co Jarek do inaczej myslacych odczuwa.
Pewnie chlop nie moze sobie wyobrazic ze mozna miec inne poglady i nie zgadzac sie z czyms ale nie nienawidziec.
Dla niego i calej reszty trzodki inne poglady to nienawisc. Chore to ale co poczac.
Jest jeszcze jeden aspekt tego oskarzania o nienawisc.
Jest to wygony sposob aby zamknac innym usta i jednoczesnie wyzwolic w poplecznikach poczucie zagrozenia.
Wiadomo, wrog ktory nienawidzi robi wrazenie. Na dodatek, metoda przetestowana juz przez ojca dyrektory, stawia ziejacego nienawiscia wroga przeciwko wspanialym kochajacym ojczyzne ludziom prezesa. Ludki maja swiadomosc ze sa wybrancami dobrej sprawy ktorej ziejace nienawiscia hufce piekielne chca zaszkodzic. Sklad hufcow piekielnych zmieniany jest zaleznie od doraznych potrzeb. Obecnie jest to glownie PO ale zaleznie od rozkladu sil moze to sie zmienic.

Szanowny panie tekajot
ja wiem ze pan z calym przekonaniem przejal sposob myslenia i odczuwania prezesa i dlatego widzi pan wszedzie nienawisc.
Niestety ja na to panu nic nie poradze. Widocznie jest to panu potrzebne do szczescia.
Mysle ze choc nie bylo to moim celem to pewnie troche pana uszczesliwilem bo kolejny raz bedzie mogl pan powiedziec ze i w tym poscie zionalem nienawiscia i tylko z tego powodu ze nie znam panskiego adresu moze pan spac spokojnie. :mrgreen:
tekajot

Jest jeszcze jeden aspekt tego oskarzania o nienawisc.
Jest to wygony sposob aby zamknac innym usta i jednoczesnie wyzwolic w poplecznikach poczucie zagrozenia.
Wiadomo, wrog ktory nienawidzi robi wrazenie.

Nie mam nienawistnego stosunku do żadnej znanej i nieznanej osoby. Nikomu źle nie życzę. Zadaję pytania i próbuję podważyć słowa "expertów" w celu wyłuskania prawdy z zagłuszarek. Że tak jest może pan sprawdzić moich postach. Nikogo nie wyzywałem ani nie pisałem że jest ZERO.

Życzę naszemu Panu Prezydentowi zmniejszenia wydajności popełnionych gaf na hektar, Panu Premierowi naszemu zmniejszenia szybkości wypowiadanych klamstw na godzinę i dotrzymania danych nam obietnic. Może nie wszystkich ale tak około 50%, bo:
Polska jest najważniejsza,
Żeby żyło się lepiej.
Żeby Polska rosła w siłę a ludzie żyli dostatniej.
Czego i panu życzę.
pomorzak

tekajot pisze: Nie mam nienawistnego stosunku do żadnej znanej i nieznanej osoby. Nikomu źle nie życzę. Zadaję pytania i próbuję podważyć słowa "expertów" w celu wyłuskania prawdy z zagłuszarek. Że tak jest może pan sprawdzić moich postach. Nikogo nie wyzywałem ani nie pisałem że jest ZERO.
Toc to panie dziejku widac na kazdym kroku.
To bije tak w oczy ze az slepia puchna.
Ino o prawde chodzi.
Tak jak wszystkim na tym lez padole.
A pan luskasz niczym ten swistak co zawijal.
Dobrze wiedziec ze masz pan dobre serduszko.
wiara i s

Post autor: wiara i s »

Witam
tekajot pisze:Nikogo nie wyzywałem ani nie pisałem że jest ZERO.
:o

Nie trzeba klac zeby kogos obrazic

Zero, to przeciez sam P dokonal tej samooceny

Klopoty z pamiecia

Z wiekszosci P postow przebija nienawisc

Do inaczej myslacych i innych narodowosci

Jest P rasista to delikatnie
tekajot

Nie trzeba klac zeby kogos obrazic

Zero, to przeciez sam P dokonal tej samooceny

Klopoty z pamiecia

Z wiekszosci P postow przebija nienawisc

Do inaczej myslacych i innych narodowosci

Jest P rasista to delikatnie

Nienawiśc do kogo? Widzi pan co chce widzieć. To jest pańska sprawa jak pan postrzega rzeczywistość.

Pan ma kłopoty z czytaniem. Słowem ZERO pan określił mnie.

Pan także jest RASISTA. Nienawidzi pan niektórych ludzi własnej rasy tylko ze względu na ich poglądy polityczne. To reż RASIZM.
Na dodatek usiłuje pan wciagac w swoją rasistowską nienawiść hierarchów Koscioła rzymsko-katolickiego.
To jest bardzo piękna postawa. Miałby pan wielki plus u bat'ki Stalina. Brawo.
pomorzak

tekajot pisze:
Pan także jest RASISTA. Nienawidzi pan niektórych ludzi własnej rasy tylko ze względu na ich poglądy polityczne. To reż RASIZM.
Na dodatek usiłuje pan wciagac w swoją rasistowską nienawiść hierarchów Koscioła rzymsko-katolickiego.
To jest bardzo piękna postawa. Miałby pan wielki plus u bat'ki Stalina. Brawo.
Tak to juz jest ze te inne nienawidza gdy pan tekajot sam do nikogo takich uczuc nie zywi.
Tak, tak
On luska swoja prawde :o
tekajot

On luska swoja prawde

Co to jest luska? Czy to jakieś nowe słowo? Obraźliwe?
ODPOWIEDZ