pelen nienawisci do Rosji tekst Gazety Wyborczej....

Gdzie dwóch Polaków, tam trzy światopoglądy.
godzilla

pelen nienawisci do Rosji tekst Gazety Wyborczej....

Post autor: godzilla »

po Macierewiczu i Kaczynskim teraz Gazeta Wyborcza atakuje nieslusznie w pelnym jadzie nienawisci artykule... widac moherowe zastepny Ojca Rydzyka juz przejely waaaadze nad tym ostatnim bastionem wolnosci slowa i demokracji:
"Zaczęły się schody. Rosjanie nie chcą udostępniać materiałów"

Wrak prezydenckiego samolotu Tu-154M
PAP
"Gazeta Wyborcza": Rosja opóźnia udzielanie polskiej prokuraturze i komisji badania wypadków lotniczych informacji dotyczących przyczyn katastrofy smoleńskiej. Jak powiedział Edmund Klich gazecie: "Zaczęły się schody. Rosjanie nie chcą udostępniać materiałów".
Aż cztery instytucje zajmują się badaniem katastrofy smoleńskiej: prokuratura rosyjska i polska, komitet śledczy w Rosji oraz komisja badania wypadków lotniczych.

Początkowo współpraca przebiegała poprawnie. Dziś polska prokuratura i polska komisja doszły do ściany. Bez materiałów z Rosji nie są w stanie pójść dalej. Polscy śledczy zgromadzili całą wiedzę, jaką można było wydobyć z czarnych skrzynek tupolewa i z dokumentów, które były już w Polsce.

Prokuratura wystosowała dotąd do Rosji pięć wniosków o pomoc prawną, szósty jest w przygotowaniu.
http://wiadomosci.onet.pl/2204984,11,za ... ,item.html

jeszcze troche i te michniki rozniste zaczna jatrzyc i nawolywac do wojny z Rosja!

PALIKOT NA PREZYDĘTA WSZYSTKICH "POLAKOW"!!!
Galwas

Re: pelen nienawisci do Rosji tekst Gazety Wyborczej....

Post autor: Galwas »

Gupi jesteś Godzilla.
Zresztą daruj, ja Cię nie sądzę: ty i tak jesteś od ataku na World Trade Center człowiekiem straconym. Nie byłeś w stanie wtedy sam przetrawić tego niesłychanego wydarzenia, więc zwróciłeś się po opinię do hołoty internetowej i umysłowo zacząłeś staczać coraz niżej. Teraz reprezentujesz poglądy Rydzyka i moherowych beretów.
Gratulacje
Galwas
godzilla

Galwas pisze:Gupi jesteś Godzilla.
Gratulacje
Galwas
dziekuje!
a mozesz mi wytlumaczyc niezmiernie madry Galwasie dlaczego teraz Wyborcza wlaczyla sie w nurt "nienawisci" i publikuje takie teksty?
jedynym wytlumaczeniem dla mnie byloby ze nagle zaczeli pisac uczciwie... w co naprawde ciezko mi jest uwierzyc...

a co do 11 wrzesnia roku pamietnego to przeciez i ty i ja wiemy kto za tym stoi...
tylko ze to juz jest nudne bo ani ty ani sie przeciez nie przekonamy....

ty bedziesz wierzyl w jakichs brudnych prymitywnych arabow, wyksztalconych na M$ Flight Simulator na modelu Cessna, a ja bym sie raczej sklanial ku swietnie zorganizowanym i wyksztalconym mordercom oplacanym z podatkow...

i tera zgaduj-zgadula w ktury rence zlota kóla....
whiskeyprint1

Post autor: whiskeyprint1 »

moj boze! - nie odwazylbym sie i nie potrafil tak wnikliwie scharakteryzowac tego osobnika
jednak byc moze pan galwas wyrzadzil wielka moralny krzywde nazywajac go glupcem
byc moze ow osobnik wcale nie jest glupi - przeciwnie!
moze wlasnie w chytry sposob chce nas wprowadzic w blad?

ale kto wyprowadzi nas z bledu?

car! - tylko car moze!
car jest wszechmocny!
wyprowadz nas!
amen
klown

Post autor: klown »

Galwas pisze:Gupi jesteś Godzilla.
Zresztą daruj, ja Cię nie sądzę: ty i tak jesteś od ataku na World Trade Center człowiekiem straconym. Nie byłeś w stanie wtedy sam przetrawić tego niesłychanego wydarzenia, więc zwróciłeś się po opinię do hołoty internetowej i umysłowo zacząłeś staczać coraz niżej. Teraz reprezentujesz poglądy Rydzyka i moherowych beretów.
Gratulacje
Galwas

GAZETA.PL: Nowojorski urząd odmówił przedłużenia specjalnego statusu budynkowi znajdującemu się obok zburzonych w ataku terrorystycznym wież World Trade Center. Oznacza to, że można tam stworzyć meczet i centrum islamskie.

No, i rusofil będzie miał dokąd pielgrzymować (tylko, czy zamiast "tatarskiego konika" psiunio tłuściocha udźwignie?). A ponadto najpierw, trzeba dywanik kupić, Kaaba pomacać...
godzilla

klown pisze:No, i rusofil będzie miał dokąd pielgrzymować (tylko, czy zamiast "tatarskiego konika" psiunio tłuściocha udźwignie?). A ponadto najpierw, trzeba dywanik kupić, Kaaba pomacać...
rusofil? dywanik?

a na chooy to komu?

krzyza trza bronic przed kretynsko-piarowskimi zagrywkami rzadu-nierzadu...
takiego debilizmu jaki obecnie panuje w polskim rzadzie to dawno juz nie bylo...
ODPOWIEDZ