Tylko w USA moge wydac książke..

Miejsce do publikacji twórczości własnej uczestników Forum (poezja, próby literackie i inne).
Lecher

Tylko w USA moge wydac książke..

Post autor: Lecher »

Witam ponownie .Książkę chciałbym wydac w USA !W Polsce jest TO bardzo drogie niestety..Dziekuje POMORZAKOWI za zrozumienie..Dla innych tez przesyłam inny tekst..Moze ktoś w koncu sie zainteresuje..Uwierzcie mi -POLSKA te teraz zniewolenie,zakłamanie i kraj juz nawet nie mój..O absurdach panujących tu napisze..Pragne jednak wydac te ponad sto stron ku pamieci...Pozdrawiam ! Jeszcze raz prosze osoby ,które moga mi pomóc o meila..Lech R.Ponizej inny tekst:

Na jak długo?
11 Październik 2010
10 październik – pól roku od tragedii prezydenckiego samolotu. Patrząc na telewizyjne wspomnienia tamtego dnia tak jak wtedy popłynęły mi łzy z oczu.I nie mogłem nie płakac..TO chwila kiedy tyle spraw ciśnie mi się na myśl, tyle refleksji i tyle jakiegos niezdefiniowanego żalu..Moja muzyka jakby przestała grac.Slychac tylko cisze i nie potrafie powiedziec ilez bólu jest wewnątrz.. A przeciez nikt z moich bliskich czy rodziny nie zginął w tamtej katastrofie…Ale w końcu nie o to chodzi..Jest we mnie coś, kiedy zastanawiam się nad sensem wszystkiego po kolei…Mysle ,ze należy szukac świętości …świętości w sobie. Jak czytam komentarze, opinie z tychże trudnych ale za to (jak dla mnie) bogatych wewnętrznie dni ogarnia mnie przerażenie. Zastanawiam się jakim sposobem wdziera się do ludzkich umysłów pustka..Przerazająca pustka ,której definicji wole nie znac. Nie dla mnie TAKI świat . Nawet nie będę przytaczal tu cytatow z wypowiedzi tzw mądrali bo i po co…Nie chce nawet stac obok ludzkiej głupoty i przy calym tym pustym swiecie.Niech sobie kracza TE WRONY. Szybko zamilkną ! Hm…Przypomniała mi sie wypowiedz Jerzego Urbana kiedy to wrócił tenże równie pusty człowiek z Indonezji .Był tam akurat w czasie kiedy wystąpiło tsunami.Zapytany na lotnisku "jak pan zniósł ten koszmar,kiedy to ginęli ludzie?" odpowiedział: "…no było troche mokro". Jak wiec komentować pustkę TAKICH ludzi? Zamilczę!…….Nie rozumiem tez dlaczego F.i M. nie poszli zapalic choćby znicza pod palacem prezydenckim.Jak są wychowywani? Przeciez chodzi o WARTOŚCI .Matka –nauczycielka powinna wrecz nakazac Im zapalenie tego symbolicznego znicza.Nie robi tego. Dlaczego? Przeciez za TYM kryje się cos znacznie wiecej niż sam gest… Cóż mogę wobec tego zrobić?…..W ciszy pomodlę się za tych którzy zgineli.Za wszystkich ….Nawet za żyjących „oprawców” ,którzy znaczną częśc mojego zycia ostatnimi czasy zatruli. Niestety nie wyciągnęli oni zadnych właściwych wnioskow z 10go kwietnia ,kiedy to zdawalo się ze cala Polska zamarła i stala się INNA niż zwykle. Dzisiaj znowu jest INNA ..Tylko na jak długo ? Czy tylko do czasu kiedy znowu pojde do lekarza po pomoc ? ….
krzysztofd

Re: Tylko w USA moge wydac książke..

Post autor: krzysztofd »

po przeczytaniu komunikatu dochodze do wniosku ze mamy do czynienia z istnym geniuszem
czy rowniez wysylasz teleksy do Boga i czy otrzymujesz odpowiedzi ?
ODPOWIEDZ