A słomę z lakierek łajnem upapranych wyjąłeś Koszutkowy ekonomie z batem ukręconym z GWna?bialy pisze: wlazi
do kultury
w ubloconych
buciorach
coz
sztuka taka
jak kultura
Królowo mojej Ojczyzny
Re: Królowo mojej Ojczyzny
zawsze na salonachtekajot pisze:A słomę z lakierek łajnem upapranych wyjąłeś Koszutkowy ekonomie z batem ukręconym z GWna?
bylem
a takich jak t......
to batozylem
no tak... reflex sie wysila...bialy pisze: zawsze na salonach
bylem
a takich jak t......
to batozylem![]()
dalbys se juz spokoj reflex z tym gownem... przeciez tego nikt nie kupi...
rzeczywisciegodzilla pisze:no tak... reflex sie wysila...
dalbys se juz spokoj reflex z tym gownem... przeciez tego nikt nie kupi...
zle z nim
ma zwidy
i przewidzenia
Jestem skłonna zgodzić się z Maliną, że jeśli ktoś chce opublikować 7 wierszy, to naprawdę nie ma potrzeby rozpoczynania 7 nowych wątków, skoro zupełnie wystarczyłoby 7 postów w JEDNYM wątku.
A gdyby ktoś się bardzo uparł to kto wie - może i nawet 7 wierszy zmieściłoby się w jednym poście? Ale tutaj już wyraźnie odezwało się myślenie życzeniowe.
A gdyby ktoś się bardzo uparł to kto wie - może i nawet 7 wierszy zmieściłoby się w jednym poście? Ale tutaj już wyraźnie odezwało się myślenie życzeniowe.
Aleśta se kobity wymyśliły - a jeśli dla autora każdy z tych wierszy stanowoi odrębną całość,to co?
Wy tego tak nie widzicie,ale on to tak postrzega.
Dajcie twórcy swobodę wyrazu,skoro WSZYSTKICH swoich postów nie piszecie pod jednym i tym samym wątkiem.
Dla was moga być one różne,dla innych to jedno i to samo pieprzenie 3 po 3.
Pomyślały o tym?
Zresztą - o co niby chodzi?
Nie macie cierpliwości i czasu?
Nie dokończę, i tak juz powiedziałem za dużo....
Wy tego tak nie widzicie,ale on to tak postrzega.
Dajcie twórcy swobodę wyrazu,skoro WSZYSTKICH swoich postów nie piszecie pod jednym i tym samym wątkiem.
Dla was moga być one różne,dla innych to jedno i to samo pieprzenie 3 po 3.
Pomyślały o tym?
Zresztą - o co niby chodzi?
Nie macie cierpliwości i czasu?
Nie dokończę, i tak juz powiedziałem za dużo....
Zwlaszcza, ze jest to impresjonizm literacki, poezja biala.
Literackie utwory impresjonistyczne kłada nacisk przede wszystkim na opisywanie wrażeń i doznań poznającego podmiotu, rezygnując z realistycznego przedstawiania rzeczywistości.
Najtrudniej zrozumiec i podrobic geniuszy i tzw. typ prymitywny.
Nasz tforca forumowy jest absolutnym geniuszem. Jego geniusz polega na tym, ze teksty, ktore pisze mozna czytac od lewej do prawej i od prawej do lewej,
mozna czytac od gory do dolu i od dolu do gory,
mozna czytac co drugi wiersz i mozna tylko pierwszy i ostani.
Obojetnie pod jakim katem sie ustawi i z jakiej odleglosci sie czyta, nigdy nie zmienia sensu, wiadomo ze nie wiadomo o co chodzi. Na tym wlasnie polega geniusz.
To, ze za kazdym razem szukam kapcia, to tylko tak....trochu mi zimno w nogi.....
Literackie utwory impresjonistyczne kłada nacisk przede wszystkim na opisywanie wrażeń i doznań poznającego podmiotu, rezygnując z realistycznego przedstawiania rzeczywistości.
Najtrudniej zrozumiec i podrobic geniuszy i tzw. typ prymitywny.
Nasz tforca forumowy jest absolutnym geniuszem. Jego geniusz polega na tym, ze teksty, ktore pisze mozna czytac od lewej do prawej i od prawej do lewej,
mozna czytac od gory do dolu i od dolu do gory,
mozna czytac co drugi wiersz i mozna tylko pierwszy i ostani.
Obojetnie pod jakim katem sie ustawi i z jakiej odleglosci sie czyta, nigdy nie zmienia sensu, wiadomo ze nie wiadomo o co chodzi. Na tym wlasnie polega geniusz.
To, ze za kazdym razem szukam kapcia, to tylko tak....trochu mi zimno w nogi.....
Z tym sie nie zgadzam. Artyscie nie mozna narzucac ani formy ani tresci przekazu. To zmieniloby niepowtarzalny styl.
A gdyby ktoś się bardzo uparł to kto wie - może i nawet 7 wierszy zmieściłoby się w jednym poście?