Słowo z sensem i szykiem czytam wierszykiem!bedzie stal w tlumie Chinczykow jak jaki ciul na weselu i mu sie nie uda "zniknac w tlumie"...
Zaduma losu i stres etosu.
Re: Zaduma losu i stres etosu.
menda to jestes ty.godzilla pisze:co za antypolska menda pozwala sobie na takie teksty?
Slyszales o Polskich obozach koncentracyjnych.
Gdzie po wojnie mordowano ludzi
Lambinowice i wiele innych miejsc
Mowi ci cos
polaku przez P
Godziu kochanygodzilla pisze:wyglada na to ze wiekszosc to ludzie wierzacy...
mnie to nie przeszkadza ale almanygusowi tak...
takie pomorzaki, nikity i inni tu sie wypowiadaja jakby w jakiegos tam boga kiedys wierzyli...
ale ogolnie to wszyscy (prawie) sa przeciw Bogu katolikow...
ja pewnie tez, bo w niego nie wierze... tyle ze jak juz wspomnialem na wstepie - on mi nie przeszkadza...
jak na wszystkim tak sie znasz to nawet nie trzeba sie dziwic temu co piszesz.
Ty wychowany na partyjnach wzorcach a wiara to cos deczko innego.
Ty ostatecznie tez jestes wierzacy ino ze w cos innego.
Walisz tym cepem na wszystkie strony i juz sam nie wiesz czemu ale jako ze sie przyzwyczailes to dalej mlucisz.
Kochasz wlasne wyobrazenia i widzisz swoja wartosc w cepowaniu.
Cep jako synonim celu istnienia.
Nie tylko Boga ale i siebie znajdziesz w ciszy.11 Tedy onże głos rzekł: Wynijdź, a stań na górze przed Panem. A oto Pan przechodził, i wiatr gwałtowny i mocny podwracający góry, i łamiący skały przed Panem; ale Pan nie był w onym wietrze. Za wiatrem było trzęsiemie ziemi; ale nie był Pan i w onem trzęsieniu.
12 Za trzęsieniem był ogień; ale Pan nie był w ogniu; za ogniem był głos cichy i wolny.
13 To gdy usłyszał Elijasz, zakrył oblicze swoje płaszczem swoim, a wyszedłszy stanął we drzwiach jaskini. A oto do niego głos mówiący: Co tu czynisz Elijaszu?
Pierwsza Księga Królewska
Siebie takim jakim jestes a nie takim jak ci sie wydaje.
Moze wlasnie dlatego zgielkiem chcesz zagluszyc ten obraz.
To jest miejsce urodzenia znanego niemieckiego piłkarza.@buały: Slyszales o Polskich obozach koncentracyjnych.
Mowi ci cos
polaku przez P
Obóz w Łambinowicach był niemiecki, a potem NKWD-UB.
To nie są Łambinowice.
Ten obóz nie był wykorzystywany po wojnie.
Na pierwszym zdjęciu widać rosyjski napis.
Napisy niemieckie świadczą dobitnie, kto zakładał i pilnował obozy.
Klimek to był Niemiec, a nie Polak, jak mówią pilnował podludzi i niewolników.
Zakony krzyża, upartyjnienie krzyża i nieszczęście niejedno.
Polskę ominie, jak już jest?
Wystarczyło wygooglować; obóz koncentracyjny Zimna Wódka i jest, a potem poszukac więcej.
almagus
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article ... /632127236
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/oboz ... 62481.html
http://polskaniezwykla.pl/web/place/154 ... iego-.html
Potulice
mowi mi to cos i wyciaganie takich rzeczy wlasnie dzis swiadczy jedynie o antypolskim kurestwie almanygusa...bialy pisze: menda to jestes ty.
Slyszales o Polskich obozach koncentracyjnych.
Mowi ci cos
polaku przez P
hehehehe!almagus pisze:To nie są Łambinowice.
Ten obóz nie był wykorzystywany po wojnie.
Na pierwszym zdjęciu widać rosyjski napis.
Napisy niemieckie świadczą dobitnie, kto zakładał i pilnował obozy.
no widzisz ciulu... nie pierd.ol zagadkami i wierszykami to latwiej ci sie bedzie dogadac ze wszystkimi antypolakami...
po tym tekscie o lambinowicach to cie nikita nie polubi... on twierdzi ze to byl polski oboz...
Na tym forum doskonale widać jak wrodzony debilizm nabyty z przepicia ojczyzny, modlitwy, bycia bolszewikiem czyni pana na wzór i podobieństwo boże.
Z takimi się nie dyskutuje, ze śmietnikiem się nie pogada, wystarczy powonienie.
Bez śmietników niestety się nie obejdzie, autosortowanie i jak surowce wtórne przechodzą do postępowych partii, i taki trend budzi nadzieję.
@pomorzak: to wszystko przez te zdjęcia elektrowni i ćwiczenia szarych komórek nad utrudnieniem pisania tekstu.
Pani, była więźniarka z Sosnowca, lata temu zapoznała nas z tym miejscem i wlasną historią.
Dojazd jest b. dobry autostradą A4 ze zjadem za Gliwicami i w Kotlarni na Sławięcice, więc podskoczyłem zrobić zdjęcia chłodni elektrowni weglowej, a poniewaz jestem wrażliwy, więc podzieliłem się na forum z odnośnikiem do tego co się teraz dzieje.
Debili nigdy brak!
almagus
Z takimi się nie dyskutuje, ze śmietnikiem się nie pogada, wystarczy powonienie.
Bez śmietników niestety się nie obejdzie, autosortowanie i jak surowce wtórne przechodzą do postępowych partii, i taki trend budzi nadzieję.
@pomorzak: to wszystko przez te zdjęcia elektrowni i ćwiczenia szarych komórek nad utrudnieniem pisania tekstu.
Pani, była więźniarka z Sosnowca, lata temu zapoznała nas z tym miejscem i wlasną historią.
Dojazd jest b. dobry autostradą A4 ze zjadem za Gliwicami i w Kotlarni na Sławięcice, więc podskoczyłem zrobić zdjęcia chłodni elektrowni weglowej, a poniewaz jestem wrażliwy, więc podzieliłem się na forum z odnośnikiem do tego co się teraz dzieje.
Debili nigdy brak!
almagus
-wrodzony debilizm - coz, byc moze... nie wykluczam bo nigdy nie bylem badany w tym kierunku...almagus pisze:Na tym forum doskonale widać jak wrodzony debilizm nabyty z przepicia ojczyzny, modlitwy, bycia bolszewikiem czyni pana na wzór i podobieństwo boże.
-przepicie ojczyzny czy ojczyzną - tego pojecia nie znam, alkoholu nigdy nie naduzywalem regularnie, ostatnio rzadko pijam cokolwiek z alkoholem...
-modlitwa - nigdy w zyciu sie nie modlilem bedac w wieku gdy sie rozumie co sie robi... moze jak mialem ze trzy latka babcia nauczyla mnie jakichs paciorkow ale gdy mialem 8-10 lat olalem wszelkie wiary, tym bardziej zem nieochrzczony...
-bycie bolszewikiem-coz... to trzeba by sie najpierw do jakiejs bolszewickiej partii zapisac, popierac bolszewikow mysla i czynem, ot chocby pluciem na Polske jak robi to regularnie niejaki almanygus...
biorac powyzsze bledy w rozumowaniu stwierdzam ze pan almanygus sie myli co do mojej osoby... myli sie bardzo...
sam bedac pogrobowcem stalina, plujac na Polske, Polakow i ich zachowanie....
zastanawiam sie jaka meska dzi.wka trzeba byc zeby rzucac na innych oskarzenia typu bolszewik sam spelniajac wiele kryteriow, ktore do tego przezwiska pasuja...
ja rozumiem ze zaden z panow niemcow nie stanie w mojej obronie, jak rowniez zaden z "Polakow" piszacych na tym forum tez nie stanie w mojej obronie bo przeciez teraz jest nieladnie chocby udawac ze ktos sie interesuje losem ojczyzny...
gdy sobie przypomne jak zareagowal moj brat, jego zona, moja matka, ziec i corka mojego brata gdy wspomnialem ze agitowalem na forach za PiSem to sie juz qwa niczemu nie dziwie....
NICZEMU!
telewizja odmozdza calkowicie.........................................
Tak modne nazwy i hasła w Polsce jak :
Polska jest najważniejsza.
Człowiek jest najważniejszy.
Przezes jest najważniejszy.
Maryja jest najważniejsza.
Solidarni najważniejsi.
...
można streścić:
Debil jest najważniejszy!
almagus
Polska jest najważniejsza.