dowcip nie o papiezu!

Śmiech to zdrowie.
marbert

dowcip nie o papiezu!

Post autor: marbert »

dowcip dla was z innej beczki kochani.

jesli potraficie sie smiac z tego dowcipu tak jak ja do tej chwili(od kilkunastu godzin), smiejac sie do lez, gdy klawiature zalewa slona maz lzawiacych a nie zaropialych oczu przezywanego kawalu o nas polakach..., ja dalej jestem polakiem i nie chowam sie w piasek!!!
przyjmuje z pokora ten widz o nas polakach.
(przepraszam, ale piszac to, bo dalej mnie ten dowcip smieszy...)
ja sie dalej smieje...

ok. przeczytajcie ten dowcip...

"po ostatnich wydarzeniach na torach F1 kierownictwo BMW zdecydowalo przetestowac polskich mechanikow.
niestety polacy nie przeszli testow.
pomimo, ze wymienili opony o 2 sekundy szybciej niz ich niemieccy odpowiednicy, kierownictwu nie spodobalo sie to, ze jednoczesnie przemalowali bolid i przebili numery silnika."

dzieki za was czas.
pozdrawiam, marbert.
tusku

Re: dowcip nie o papiezu!

Post autor: tusku »

smieszny to ten kawal jest troche ale zeby az tak to przezywac???
marbert

Post autor: marbert »

tusku pisze:smieszny to ten kawal jest troche ale zeby az tak to przezywac???
godzillo dzieki za komentarz.
smieje sie ,to prawda i chcialbym aby caly swiat usmichal sie ze mna i tez wlasnie dzieki tobie.

milo mi, ze napisales godzillo.

marbert
tusku

Post autor: tusku »

marbert pisze: godzillo dzieki za komentarz.
smieje sie ,to prawda i chcialbym aby caly swiat usmichal sie ze mna i tez wlasnie dzieki tobie.
od siebie dodam ze opowiedzialem po niemiecku ten kawal jednemu Albanczykowi z Kosova, ktory mi podsyla rozne takie gdzie wstawia i Albanczykow i Polakow.... tez sie usmiechnal...
helios

Post autor: helios »

marbert pisze:dowcip dla was z innej beczki kochani.

"po ostatnich wydarzeniach na torach F1 kierownictwo BMW zdecydowalo przetestowac polskich mechanikow.
niestety polacy nie przeszli testow.
pomimo, ze wymienili opony o 2 sekundy szybciej niz ich niemieccy odpowiednicy, kierownictwu nie spodobalo sie to, ze jednoczesnie przemalowali bolid i przebili numery silnika."

dzieki za was czas.
pozdrawiam, marbert.
zapomnieli dodac,ze kolory boilda przemalowali z bmw na renault i opchneli na lewo dwa karnistry benzyny.
ODPOWIEDZ