Argumenty a'la reflex.

Śmiech to zdrowie.
Malina

Argumenty a'la reflex.

Post autor: Malina »

Natomiast z cala pewnoscia Ty Godzilla jest kretaczem i mieczakiem.

Mentorska najbardziej obludna pisanina jaka widzialo forum.

w imie tysiecy postow autorstwa Roo, zawierajacych kalumnie, klamstwa i oszczerstwa pod adresem uczestnik...

A Malina jak zwykle upierdliwa, jak zwykle fantazjujaca i jak zwykle niewiarygodna.

Widzisz Pipek, nie dosc ze jestes gburowaty, to zachowujesz jak typowy loser.

bo cala twoja wiedza, cala twoja konstrukcja psychiczna to nienawisc ideologiczna przegranego komunisty.

ludzi zwyczajnie nie pasjonuja Twoje suche, oderwane od zycia i nudne posty. Zwykle jesli ludzie odwracaja sie od Ciebie, cos zlego jest z Toba

Malina inteligrtnie odpowiedziala Ty też pokazałeś krótkim zdaniem, swoją twarz i upośledzone poglądy ? Masz kobieto rozregulowany system emocjonalny.

Widac i Pipkowi zdarza sie obiektywna samokrytyka, pewnie nie cpal i spojrzal do lustra.
Faktem jest, ze porownujac swoj mozg obrazil wrobla.

Udowodnilem Ci ze siejesz klamliwa propagande. Dostalas do reki detaliczne inormacje ktorych nie zrozumialas, wiec szkoda czasu.

Malina, z tego co napisalas tylko jedna rzecz jest nie do zbicia. Jest rodzaj ludzi u ktorych czas sie zatrzymal gdzies 30 lat temu, a Twoj post jest zlepkiem dawno niemodnych skostnialych frazesow, ktore WY (wiesz, wiesz o kim mowie) klepiecie w kolko od lat przy kazdej okazji.

Ja tylko zdementowalem nieuczciwosc Maliny. Nie dziwie sie wiec, ze maci i tak juz metna wode.

W ogole widze tutaj typowe forumowe pieniactwo i demagogie.

Wiele razy zastanawialem sie, skad sie wzielo powiedzenie "lze jak pies".
Psy nie klamia, to godne szacunku zwierzeta.
Ale mysle ze juz wiem.

Nie dyskutuje z zaklamanymi szowinistami i to jest uczciwe.

Czytam i smieje sie - Bea ma kota. I niech sie ktos odwazy napisac ze go obrazam.
Sam se kota przyprawil. Kot cierpiacy na chroniczne rozwolnienie.
Bea...nie badz trollem, o ksiedzu sie nie pisze swietojebliwy.
O sobie zawsze mozesz.

Nawiasem mowiac, zastanawiam sie czy skurczybyk to skurczony byk. I zeby nie bylo ze to o Pipku.
Pipek moglby byc co najwyzej skurczonym , nie wiadomo dlaczego wystraszonym kurczakiem.

etektyw Godzilla, ktory opiera swoje teorie na prawie zolkniecia i wrozy z fusow mnie nie dziwi. Jemu cale zycie zolknie, poczawszy od wlasnych kalesonow, konczac na workach pod oczami. Moglbym zrobic na poczekaniu 20 zdjec z nalepkami sprzed 20 lat i nie znalazlby cienia zazolcenia.
:lol: A jest tego dziesięć razy tyle. Stąd też postanowiłam uaktualnić swoją listę wrogów. Zdejmuję godzille a wieszam reflexa. No bo z czym tu dyskutować jak na ekranie nie można znaleźć ani jednego przyzwoitego argumentu. A czytanie refleksowych bzdur mi się znudziło. Ludzie tu piszą ciekawsze rzeczy, dobrze, że ten refleks jest tylko jeden :mrgreen:
ODPOWIEDZ