trzy miliony (whp)

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Kontakt:

Re: trzy miliony (whp)

Post autor: Reflex »

a takim Polakom juz NIE WOLNO!
Polakom wolno, godzilli nie wolno. W zadnym wypadku godzilla nie reprezentuje opinii ani kultury Polakow! I tylko godzilla prowadzi prywatna wojne z kilkoma czestnikami forum, kiedy nikt z Polakow nie wnosi zastrzezen do postow Whiskeeyprinta, Brodacza, Pomorzaka etc. Zapomnial tlumok ze to jest forum dyskusyjne a nie prywatny ocenzurowany obornik godzilli.
Juz kilka lat temu godzilla powinien zostac usuniety z forum na zawsze.
godzilla

Post autor: godzilla »

whiskeyprint1 pisze:i tak jest dobrze! bo kazdy czlowiek ma prawo czuc sie tym kim jest!

ale nie jest dobrze kiedy jakis czlowiek wybral odmiane patriotyzmu zwana szowinizm jak to czyni od dawna nasz znajomy neoszwajcar
i tak jest gut bo po niemiecku! sieg heil!

tylko zebyscie sie nie ubudzili z twarza w nocniku towarzysze z nsdap....

bo Polakom nie wolno martwic sie o to zeby w ich kraju bylo dobrze... Niemcom jak najbardziej wolno!
godzilla

Reflex pisze: Polakom wolno, godzilli nie wolno. W zadnym wypadku godzilla nie reprezentuje opinii ani kultury Polakow! I tylko godzilla prowadzi prywatna wojne z kilkoma czestnikami forum, kiedy nikt z Polakow nie wnosi zastrzezen do postow Whiskeeyprinta, Brodacza, Pomorzaka etc. Zapomnial tlumok ze to jest forum dyskusyjne a nie prywatny ocenzurowany obornik godzilli.
Juz kilka lat temu godzilla powinien zostac usuniety z forum na zawsze.
a ciebie gnoju kto pyta o zdanie? ja nikogo poza soba nie reprezentuje... ale stwierdzam fakt ze jak Niemiec cos to i owszem, jest ogolna zgoda drugiego Niemca...

jak Polak cos - ooooo, to juz nie, bo to wicie rozumicie nie wypaaada... to jest szowinizm, to jest nacjonalizm... to jest.....

tak jak pare lat temu widac bylo ze koleiny w asfalcie na polskich drogach w poblizu niemieckiej granicy prowadzace do centrum kraju byly duuuzo glebsze niz te prowadzace na zachod i ktos moglby niesmialo zauwazyc ze sie wiecej importuje z Niemiec niz tam wywozi to juz byl uznany za faszyste!

nie zauwazyles rasisto ze Niemcy sie trzymaja w kupie (bo im tam cieplej) a my Polacy sie musimy zrec bo zawsze, ktorys z nas musi robic za volksdojcza?

no to sie zremy Kollege reflex...

i tak
- jestem szowinista bo sledztwa w sprawie katastrofy smolenskiej nie ma!
- jestem szowinista bo płemieł tusku nawet w wywiadzie dla Tomasza Lisa nie odpowiadal na temat i pieprzyl farmazony gdy tamten go pytal o reformy i osiagniecia jego rzadu!
- jestem szowinista bo tak twierdzi doktor filozof z niemieckim dyplomem atestowanym w DIN
godzilla

Reflex pisze:Polakom wolno, godzilli nie wolno.
Zapomnial tlumok ze
za takie kurewskie zagrywki to reflexa powinno sie juz dawno wyjebac w kosmos...

albo w co innego.......

ps
i nie bedzie tu nigdy kultury dyskusji dopoki takie chamy jak powyzej beda dalej pisac w ten sposob bezkarnie... cham odpowiada na posty i NIGDY nie odnosi sie do tekstu tylko ZAWSZE do osoby...

ja zbieram ostrzezenie za ostrzezeniem a CHAMY dalej swoje...
nikita

Post autor: nikita »

whiskeyprint1 pisze:..a ja patriota bylem i jestem,bo tez zasadniczo roznia sie nasze biografie, i dlatego...
---------------------------------------------------------------------------------

i tak jest dobrze! bo kazdy czlowiek ma prawo czuc sie tym kim jest!

ale nie jest dobrze kiedy jakis czlowiek wybral odmiane patriotyzmu zwana szowinizm jak to czyni od dawna nasz znajomy neoszwajcar

car byl patriota z natury
amen
...ja szowinista z pewnoscia nie jestem, a z szowinistami byle jakimi nie chce miec nic do czynienia - czego panu whp tez serdecznie zycze :P ...
phillon

Post autor: phillon »

troche luzu panowie.....troche luzu.... :shock:

to na poczatek.... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Ps6e_toM26I

Phillon...bez szaconku do polityki
godzilla

nikita pisze:...ja szowinista z pewnoscia nie jestem, a z szowinistami byle jakimi nie chce miec nic do czynienia - czego panu whp tez serdecznie zycze :P ...
ja tez faszystami gardze.... i niech faszysci o tym wiedza...
ChiefKrähe

Post autor: ChiefKrähe »

Trzeba rowniez podkreslic,ze w rujnowanej przez rzadzaca koalicje bananie (brak 400 tysiecy inzynierow + Frau Merkel) mlode kobiety znacznie czesciej i chetniej robia blow job niz pokolenie ich matek,a co z kolei jest zasluga ruchu feministycznego.Jawohl,ruchu feministycznego i nowej samoswiadomosci mlodych kobiet.
Albowiem nawet jesli kobieta kleczy,to ona jest strona aktywna i ona kontroluje przebieg akcji dominujac w ten sposob nad mezczyzna.Facet w trakcie calej operacji jest bierny i moze tylko cierpliwie czekac.
Niech zyje patriarchat ale i rowniez wyzwolone kobiety.
godzilla

ChiefKrähe pisze:Trzeba rowniez podkreslic,ze w rujnowanej przez rzadzaca koalicje bananie (brak 400 tysiecy inzynierow + Frau Merkel) mlode kobiety znacznie czesciej i chetniej robia blow job niz pokolenie ich matek...
nie wiem czy to z powodu tego blow job ale inzynierowie niemieccy plyna do Szwajcarii szeroka fala w ostatnich czasach...

czy jak z banany odejdzie juz ostatni inzynier to w sprawie blow job cos sie zmieni?

a moze matki tych mlodych wezma sie chetniej za robote?

tak sie tylko pytam... nie zeby cos...
ODPOWIEDZ