Reflex pisze:
Polakom wolno, godzilli nie wolno. W zadnym wypadku godzilla nie reprezentuje opinii ani kultury Polakow! I tylko godzilla prowadzi prywatna wojne z kilkoma czestnikami forum, kiedy nikt z Polakow nie wnosi zastrzezen do postow Whiskeeyprinta, Brodacza, Pomorzaka etc. Zapomnial tlumok ze to jest forum dyskusyjne a nie prywatny ocenzurowany obornik godzilli.
Juz kilka lat temu godzilla powinien zostac usuniety z forum na zawsze.
a ciebie gnoju kto pyta o zdanie? ja nikogo poza soba nie reprezentuje... ale stwierdzam fakt ze jak Niemiec cos to i owszem, jest ogolna zgoda drugiego Niemca...
jak Polak cos - ooooo, to juz nie, bo to wicie rozumicie nie wypaaada... to jest szowinizm, to jest nacjonalizm... to jest.....
tak jak pare lat temu widac bylo ze koleiny w asfalcie na polskich drogach w poblizu niemieckiej granicy prowadzace do centrum kraju byly duuuzo glebsze niz te prowadzace na zachod i ktos moglby niesmialo zauwazyc ze sie wiecej importuje z Niemiec niz tam wywozi to juz byl uznany za faszyste!
nie zauwazyles rasisto ze Niemcy sie trzymaja w kupie (bo im tam cieplej) a my Polacy sie musimy zrec bo zawsze, ktorys z nas musi robic za volksdojcza?
no to sie zremy Kollege reflex...
i tak
- jestem szowinista bo sledztwa w sprawie katastrofy smolenskiej nie ma!
- jestem szowinista bo płemieł tusku nawet w wywiadzie dla Tomasza Lisa nie odpowiadal na temat i pieprzyl farmazony gdy tamten go pytal o reformy i osiagniecia jego rzadu!
- jestem szowinista bo tak twierdzi doktor filozof z niemieckim dyplomem atestowanym w DIN