Lista kłamców smoleńskich

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
wiara i s

Re: Lista kłamców smoleńskich

Post autor: wiara i s »

Pierwszy klamca Smolenski A Macierewicz
http://www.youtube.com/watch?v=1xd6C0xPW6U
Andrzej L

Post autor: Andrzej L »

A jeśli okaże sie że on nie jest kłamcą, co pan zrobi? Popełni harakiri, zje cały nakład Gazety Wyborczej czy wypisze się z forum?
Niech pan uważa bo tak może się stać.
Chyba że jest pan na usługach Moskwy, to co innego.
godzilla

Post autor: godzilla »

Andrzej L pisze:A jeśli okaże sie że on nie jest kłamcą, co pan zrobi? Popełni harakiri, zje cały nakład Gazety Wyborczej czy wypisze się z forum?
Niech pan uważa bo tak może się stać.
Chyba że jest pan na usługach Moskwy, to co innego.
swoja droga to ciekawe dlaczego tylu jest tych co zwalczaja wszelka iskierke niepewnosci w sprawie, w ktorej az roi sie od klamstw i falszerstw?
czy to nie dziwne ze W KAZDYM INNYM PRZYPADKU KATASTROFY LOTNICZEJ - NIKOMU nie przeszkadza to gdy odpowiednie sluzby prowadza sledztwo i szukaja POWODU I WINNYCH?
ze bardzo czesto szuka sie sprawcow zamachu?

ze NIGDY NIKT nie wyklucza zamachu jako powodu katastrofy jeszcze ZANIM ktos podjal jakiekolwiek czynnosci sledcze?

ja sie troche dziwie, chociaz.... jak sie przeczytalo dokument "carskiej ochrany" to sie czlowiek niczemu dziwic nie moze bo wiekszosc aktualnie dziejacych sie rzeczy jest ciagle aktualnych i pasuje jakos tak na circa about 99.9999% do tego co spisano sto lat temu...
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

poniewaz - jak sie w pewnych kolach twierdzi
nie ma pewnosci ................................

wiec jesli pewnosci nie ma - wowczas taki czlowiek
jest potencjalnym klamca i potencjalnym glosicielem
prawdy w jednej osobie

rzecz polega na tym ze jednemu wazniejsza jest
wersja prawdy rzekomej - a innemu wersja klamstwa
rzekomego

zatem jeszcze raz potwierdza sie ze gowno was
obchodza ci ktorzy zgineli i ponad to stawiacie
problem blachy ktora jest jedyna prawda

capito?

CYC
Polon

Post autor: Polon »

Mnie pan minister A.Macierewicz wraz ze swymi ekspertami przekonują, mimo wątpliwości, które nie wrócą życia, tym co zginęli.
Mam na pamiątkę z innego względu krótki list - zdanie od p.A.Przewoźnika z jego podpisem.
Modlę się czasem za wszystkich, ostatnio pod tablicą na Jasnej Górze.
I kończę swój udział w tym wątku -
Polon
Andrzej L

Post autor: Andrzej L »

Ta prawda należy się tym którzy zgineli.
Do niej mogą dojść tylko ci którzy żyją i do tego wniosku nie potrzebny jest tytuł "phd".
godzilla

Post autor: godzilla »

zoskicyc pisze:wiec jesli pewnosci nie ma - wowczas taki czlowiek
jest potencjalnym klamca i potencjalnym glosicielem
prawdy w jednej osobie...
....zatem jeszcze raz potwierdza sie ze gowno was
obchodza ci ktorzy zgineli i ponad to stawiacie
problem blachy ktora jest jedyna prawda

capito?

CYC
capito... capito ze Wy bedziecie odrzucac wszystkie watpliwosci dotyczace pelnych niescislosci i przeklaman raporty anodiny i komisji millera....

a dlaczego tak robicie?

bo kochacie tuska i jego swietnych fachowcow w rzadzie i parlamencie oraz zakladacie ze ONI NIE MOGA SIE MYLIC LUB OSZUKIWAC...

ja rozumiem ze wszyscy w Polsce kochaja tuska z kolegami za jego osiagniecia w wyprowadzeniu Polski z ciemnogrodu i przeksztalcenie jej w mocarstwo gospodarcze i polityczne... ja rozumiem tez to ze wszyscy Polacy za granica kochaja tuska z kolegami tak samo i dlatego odrzucaja chocby cien podejrzenia w sprawie Smolenska...

ja tylko nie rozumiem dlaczego w sprawach innych katastrof ludzie jeszcze po 19-tu latach twierdza ze cos moglo byc zmanipulowane czy dowody sfalszowane, jak chocby w tej katastrofie pod Lockerbee...
19 Jahre nach dem Bombenanschlag an Bord eines PanAm-Jumbos hat ein weiterer Zeuge ausgesagt, dass im Zuge der Ermittlungen zentrale Beweismittel manipuliert worden seien.
Die Aussage des Schweizers Ulrich Lumpert von der Firma Mebo könnte von entscheidender Bedeutung für eine mögliche Neuauflage des Lockerbie-Prozesses sein, schreibt die „Berliner Zeitung“ am Mittwoch. In der Aussage gehe es um die Zeitschaltuhr, mit der am 21. Dezember 1988 über dem schottischen Lockerbie die Bombe an Bord eines PanAm-Jumbos zur Explosion gebracht worden sein soll.
http://www.focus.de/politik/ausland/loc ... 30972.html

przeciez to jest niemozliwe aby jacys agenci demokratycznego i pelnego WOLNOSCI kraju mogli cokolwiek zmanipulowac!!!?
jezeli w jakims kraju jest demokracja i WOLNOSC to kto i w jakim celu moglby cokolwiek manipulowac, oszukiwac WOLNA opinie publiczna?

to niemozliwe... takich zwierzat jak zyrafa to na 100% nie ma i juz....

chociaz.....

takie cyce niemieckie beda bronily tezy o zwyklej katastrofie lotniczej spowodowanej przez aroganckiego prezydenta, ktory razem z pijanym generalem w kokpicie spowodowali katastrofe lotnicza...

bo cyc jest uznanym w swiecie autorytetem... od cieni w fotografii czarno-bialej na materialach Illforda... a ja pracowalem swego czasu w Fotonie i tez robilismy niezle klisze...
pomorzak

Post autor: pomorzak »

godzilla pisze:... a ja pracowalem swego czasu w Fotonie i tez robilismy niezle klisze...
Te klisze faktycznie nie byly zle i na dodatek jedynie dostepne w kraju tamtych czasow.
Zaklady Foton mielismy tez w Bydgoszczy.
Stary dobry Foton splajtowal jakis czas temu.

Wracajac jednak do katastrofy to jak do tej pory zwolennicy zamachu nie przedstawili ani jednego konkretnego dowodu.
Na dodatek eksperci sie sypia i pozostaja jedynie naciagane domniemania bez uzasadnien.
Pozostaje jedynie kwestia wiary w zamach a wiadomo ze wiara nie wymaga dowodow wiec nie dziwota ze dowody na wypadek lotniczy nigdy nie zostana przez nich zaakceptowane.
Katastrofa smolenska sluzy tylko i wylacznie kalkulacji politycznej.
Pewnego dnia pewnie sie okaze ze wszyscy oni blefowali, tak jak jeden z ich ekspertow, do czego sie przyznal.

Jak dlugo nie zostanie udowodnione ze wypadek ten nie byl niczym innym jak normalny katastrofa lotnicza, tak dlugo to cale babulenie o zamachu pozostanie dla mnie jedynie wymyslem dla realizacji prywatnych celow.
zoskicyc

a to jest /nizej/
prawda europeksla
capito?
CYC

Obrazek
zoskicyc

capito... capito ze Wy bedziecie odrzucac wszystkie watpliwosci dotyczace pelnych niescislosci i przeklaman raporty anodiny i komisji millera....

a dlaczego tak robicie?

bo kochacie tuska i jego swietnych fachowcow w rzadzie i parlamencie oraz zakladacie ze ONI NIE MOGA SIE MYLIC LUB OSZUKIWAC...
----------------------------------------------------------------------

godzila
napisales jedna z najwieklszych bzdur na ktore
tylko ciebie stac
bo
jesli jest niepewnosc - to znaczy ze pewnosci
nie ma - a jesli pewnosci nie ma w obie strony
to nikt nie moze twiedrzac ze istnieje pewnosc

a co to ma wspolnego z tuskiem - tego nie wiem
ale zapewne wiesz ty bo czytalem ze ma skrwawione
rece

nie chce wnikac w bzdury - bo wpierw zamordowal
go tusk - potem putin a nastepnie putin razem
z tuskiem i kgb (na razie jeszcze nic o cia)

lecz
nigdy i nikt nie potrafil odpowiedziec na pytanie
jaki mialoby to cel kiedy bylo wiadomo ze ow
prezydent byl politycznym figurantem...........

szkoda ze zgineli bo zycie potoczyloby sie
inaczej - jestem niedowiarkiem koscielnym
ale polecam - zamiast budowy teoryjek
bazujacych na falszywych przeslankach i
na braku logiki - powiedzcie raczej - bo
bog tak chcial i koniec

i nie wincie tuska za wylew rzeki odry
i szkody ktora woda wyrzadzila - a dla
mnie wielce szanowny panie godzila tusk
jest takim samym figurantem politycznym
jak ow slynny prezydent z tym ze potrafi
trzymac jezyk za zebami _ nie obrazac i nie