sprawiedliwy pisze:godzil, za to wsadziłbym do ciupy, bo w morde to ty już nawet nie czujesz jak cie leją z każdej strony.
Glupi ciul jestes, cieszysz sie?
Reflex tu reprezentuje ten gowniany swiat, ktory nas otacza... jest pier.olonym rasista i odwraca sie jak obes.rana choragiewka... teraz kaza kochac muzulmanow to szerzy milosc do nich.... za miesiac sytuacja sie zmieni to pierwszy z nozem w zebach sie rzuci aby ich wirtualnie mordowac...
Ku.rwa, jak mozna byc takim czyms jak wy?
Rzygac sie chce gdy widze tylko wasze nicki...
w momencie napasci - agresji busza na iraq
slawetny idiot-kretacz reflex napisal;
"wreszcie wybijemy ta holote" z tym ze nie jest to
dokladny cytat - tu chodzi wylacznie o jego zawartosc
zatem
wprzody wrogowie - holota mordercy - wybic wymordowac
teraz wielki obronca potencjalnych terrorystow
ma sie do czynienia z autentyczna dupa
gdzie lewy poldupek mowi "tak" a prawy "nie"
to jest balans autentycznego balwanstwa
w momencie napasci - agresji busza na iraq
slawetny idiot-kretacz reflex napisal;
"wreszcie wybijemy ta holote" z tym ze nie jest to
dokladny cytat - tu chodzi wylacznie o jego zawartosc
Doszlo cos nowego, Cyc chce się podzielić swoim przydomkiem.
"Sławetny idiota i krętacz."
Ale jeśli idzie o cytat mowi prawde - dokładny cytat z Reflexa brzmiał: "Bush za napad na Irak powinien odpowiedzieć przed sadem".
Czym między innymi objawia się uwiąd starczy?
Uwiędły Cyc zamiast mowic, warczy.
Skleroza, zjadliwość,
nieczynne odbytu zwieracze
i dziadowska upierdliwość.
A mowiąc poważnie, mentalność i poziom umysłowy tej dwójki... tra_gicz-ny!!!
Reflex pisze:Doszlo cos nowego, Cyc chce się podzielić swoim przydomkiem.
"Sławetny idiota i krętacz."
Ale jeśli idzie o cytat mowi prawde - dokładny cytat z Reflexa brzmiał: "Bush za napad na Irak powinien odpowiedzieć przed sadem".
Czym między innymi objawia się uwiąd starczy?
Uwiędły Cyc zamiast mowic, warczy.
Skleroza, zjadliwość,
nieczynne odbytu zwieracze
i dziadowska upierdliwość.
A mowiąc poważnie, mentalność i poziom umysłowy tej dwójki... tra_gicz-ny!!!
Z tym ze Cyc wspomina o czasach gdy bush napadl na Irak, a sklerotyk pisze o czasach gdy wszyscy juz stwierdzili ze ta napasc byla zbrodnia i ktos powinien za to beknac...
post w ktorym napisal "wybijemy holote...." napisal z wielka duma natychmiast po ogloszeniu wojny busza i byl to pierwszy wpis na stronie - co potem napisal dowodzi tylko podobnych do pomorzaka przekretel - zaprzeczen - wybielania siebie i zarzucania innym klamstwa - jest takim samym falsztywym swietoszkiem jak pomorzak i ta pani sprawiedliwa - ta tojka pasuje do jednej klatki - zarzuca ci brak inteligencji - rozumu /troje/ sami posiadajac albo szczatki albo ich niedorozwoj - pomorzak stal sie malym kundlem ktory ugryzie i ucieka - poplakuje ze nie on ale jego napadaja i ze nie on ale ugryzl kot - co do tej pani sprawiedliwej - wystarczy zwrocic uwage na aliasa - juz sam w sobie jesk klamliwym przekretlem pospolitego tchorza
jej czelnoscia jest by mnie pouczac
niechze pouczy sama siebie biorac
do reki swieta biblie i brewiarz pomorzaka
pomorzak - godzilku - godzileczku kochany
ale w texcie zakamuflowana dobrocia serca obraza
i uszczypliwosc - umyc nogi w fontannie jak to
papiez czyni - i zostanie "swietym przekretlem"
Swoją drogą ciężko jest odczytywać sarkazm i ironię na piśmie, podobnie zresztą, jak i "pisanie gwarą", bo to żadnego sensu nie ma, i tak się nie da! Ale co począć w tym "pisanym" internetowym świecie?
Generalnie nigdy nie zgadzam się z Panem, aczkolwiek przyznają, że masz w wielu sprawach rację.
Podejrzewam, że tych racji nie da się wyrazić logicznie, i ty je raczej czujesz niż rozumiesz (moim zdaniem, jako artysta), i dla tego nie potrafisz ich przekonywująco (dla mnie) wyartykułować. I przez to się z tobą nie zgadzam.
Ale.
Ja też nie jestem ślepy!
Widzę, że wszystko się na tym świecie wali, aczkolwiek logicznie nie powinno!
Dlatego mam kilka pytań:
Dlaczego najlepsze 8 lat w historii Polski od czasów przedrozbiorowych doprowadziło do rewolty ciemnogrodu i wyboru pisiastego bydła, tak odrażającego i paskudnego, że aż dech zapiera!
Ale przecież PIS to nie wszystko! To co prawda wiocha, Rydzyk i kłamstwo smoleńskie, ale jednak partia działająca od wielu lat.
Ale jak wytłumaczyć wybór Kukiza???
Przecież on nie tylko jest głupi, ale na dodatek żadnego programu nie ma, a to co proponuje jest ewidentnie idiotyczne! Dlaczego ludzie go wybrali, mimo że nie miał ani partii ani niczego konstruktywnego do zaoferowania? Przecież to jego hasło: JOW-y, to tylko zwykła naiwność.
Ale przecież nie tylko o Polską chodzi.
Dlaczego od wielu kadencji Rosją rządzi aparatczyk Putin i robi to w sposób dyktatorski, a Rosjanie sią nie buntują? Wręcz przeciwnie popierają go, że zaatakował Ukrainę i odebrał jej Krym - taki facet z jajami (jak zresztą pisał o Hitlerze Witkacy, który potem zresztą popełnił samobójstwo).
Dlaczego na Węgrzech, zniknęły i rozleciały się na kawałki wszystkie dawniejsze partie, a jedynym autorytetem dla ludzi - w tym i dla Polaków - jest Viktator Orbán?
D
laczego tych dwóch karierowiczów internetowi kretyni podziwiają i życzą reszcie świata?
Dlaczego w Francji Le Pen jest coraz bliżej władzy, a w USA tłumy wyją z zachwytu nad autentycznym draniem i durniem, którego od Hitlera różni jedynie to, że ma idiotycznie zaczesaną grzywkę, zamiast kretyńskiego wąsika?
Dlaczego tacy ludzie, których ja bym bez namysłu bił w mordę za sam wygląd, zdobywają aplauz, popularność i poparcie tłumów?
Jak to możliwe, że w czasach, kiedy światowy głód i nędza zostały prawie zlikwidowany, tacy prymitywni populiści cieszą się uznaniem i poparciem?
Dlaczego muzułmanie od 4-go pokolenie czują się pokrzywdzeni i wypier.dalają w powietrze swoich współobywateli w imię debilnej religii islamu?
Dlaczego, skoro w Europie jest aż tak źle, że nawet jej obywatele są przeciwni wszystkiemu co tylko się da i demonstrują to wysadzaniem się w powietrze, 2 miliony ludzi, z narażeniem życia, pomimo niewygód, zimna i niepogody pchają się do tej Europy, i to jest ich największe marzenie, silniejsze, niż wszystkie druty kolczaste i zapory?
Ja to wszystko przecież widzę, i nie sądzę, żeby Merkel była głupia. Ona ma przecież swoich doradców i ci też pewnie nie są głupi…
Coś dziwnego, bardzo ważnego i niezrozumiałego się obecnie na tym świecie dzieje!
Jacek żakowski nazwał to w Polityce powrotem dzikich.
Ja tam nie lubię lewicowców i w ogóle się dziwie, że oni jeszcze istnieją, ale fakt jest taki, że nikt nie rozumie współczesnego świata!
Nawet ja! A nawet przede wszystkim ja! ?
Na rozum nie da się tego wytłumaczyć!
Jak można być wielbicielem Putina?
Przecież ten facet imponuje czymś, co powinno być raczej obciachem i natrętnym populizmem, a ja tu czytam, że on ma wielu wielbicieli!
Albo weźmy tego Trump-a, przecież to kretyn, burak i głupek, a tymczasem wiele wskazuje na to, że on może być prezydentem największego mocarstwa świata!
O
wszem, dopóki w Polsce taki buc jak Kaczyński, rządzi państwem, to w końcu nie stanowi to globalnego zagrożenia, ale jakim cudem, taki szczur jak Trump dostał się na szczyt walki prezydenckiej w USA?
Przecież tu chodzi także, o do stęp do "guzików nuklearnych"!
No więc coś się dzieje i ja tego nie rozumiem.
W związku z powyższym, ja Pana Panie CYC, proszę o wytłumaczenie powyższego, o ile możne prosić - bez opowiadania o Merkel!
Moje pytanie jest proste i katolickie: Dlaczego tak jest, jak jest?
To, jak być powinno wiem sam z siebie i nie jestem ciekaw innych pomysłów, ale chętnie przyjmę propozycje do działania i zachowywania się w tej sytuacji!
Dziękuję!
(Ale dopóki jest przy słowie, pragnę zaznaczyć, że Godzilla, jest głupi, i nikt i nic mu na to nie pomoże!)
W związku z powyższym, ja Pana Panie CYC, proszę o wytłumaczenie powyższego, o ile możne prosić - bez opowiadania o Merkel!
Ha! Ha!..Teraz ci Cyc zagra profesora docenta i mentora i zrobi jedno z najgłupszych swoich globalnych kazań o Merklizmie, otwartych ramionach, niepodleglosci Polski i agresji tępych amerykanow., potem usilnie przypomni, ze masz nie być" idiota Refleksem 3" (sprawiedliwy jest nr2) a najlepiej jak go (Reflexa idiote) usuniesz z pamięci.
Potem Cie rozwałkuje na cienki placek, zroluje, ugniecie, poglaszcze po glówce, połechta po ambicji i ulepi z Ciebie bałwana. Już się cieszę na jutrzejszą ucztę...