To ja się pytam, dlaczego ci Arabowie byli tacy bezbronni i tak bez oporu dali się krzywdzić?
Gdzie były ich państwa, rządy, służby wywiadowczy i armie, kiedy okrutny zachód ich tak podle atakował?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
JWP
ja tobie bardzo mocno sie dziwie
o jakich panstwach ty mowisz
nie mieszaj pojec - bo te panstwa
skladaja sie ze zwalczajacych
sie klaniw i odmian interpretacyjnych
koranu dlatego musza sie "zwalczac"
mocno - bardzo mocno sie tobie dziwie
bo w takiej sytuacji - jak widzimy
te klany maja bardzo silne armie
wyposazone w najnowoczesniejsza bron
produkcji usa i lepszy niz mosad system
wywiadowczy z umiejetnoscia przewidywania
wiec dokladnie przewidziano ze busz napadnie
na iraq a slynny bama-o na inne - klany wysposazone
sa w okrety podwodne produkcji niemieckiej
poza tym
wszystkiemu jest winien izrael i gornicy kopalni wesola
a ty zapewne dostales "infekta wielkanocnego" po zjedzeniu
dwunastu jaj na twardo /tyle ilu bylo swietych apostolow -
nie wliczajac swietego oszusta judasza/ ze skorupa skazona przez
slynnych w naszym kraju izolantow islamskich ktorzy myja sie tylko
trzydziestego pierwszego lutego /wedlug ruskiego kalendarza/
poza tym
popelniles zapewne ciezki blad mylac tokay samorodni z woda swiecona
ktora nie moze byc skazona bo izolanci ktorzy zostali katolikami rowniez
sie nie myja - a jesli ulegles skazeniu to tylko dlatego ze nad ta woda przelatywal
duch swiety i cos kapnelo mu z dziobu - uwazaj - uwazaj - bo w ten sposob mozesz
zostac swietym apostolem szalonego amerykanizmu ktory jak duch swiety czyni tylko dobro
ucinajac nieboszczykom islamskim nogi bedace potem exponatami muzealnymi dowodzacymi
dzielnosci wszelkich buszow i bamow-o oraz jeszcze innych ktorzy na sniadanie pozeraja dollllary
zamiast jaj na twardo ale bez skorupy i przy pomocy noza i widelca
panu jordanowi kilka uwag ku przemysleniu
owszem skazenia szpitalne sie zdarzaja - ale
sa to infekty bakteryjne ktore mozna umiejscowic
i nazwac - to sie zgadza........
ale
w sytuacji /pisalem/ jesli ca 90% pacjentow /co potwierdza
moja znajoma lekarka z städtisch klinika darmstadt/ to niedomyci
i smierdzacy wrecz izolanci wowczas mam prawo podejrzewac ze zakazenie
murry ktorego nie mozna zdiagnozowac ma swe zrodlo w smodzie i brudzie izolanckim
rozmawialem z pielegniarka i pytalem dlaczego nie kaza im sie umysc - przeciez do kazdego
pokoju podlaczona jest lazienka w ktorej nie ma xiedza i pana boga.......................
ona powiada - nie mozemy - nie powiemy ani slowa z obawy przed awanturami i adwokatami
jesli /jak bylo w pokoju murry/ izolantka spi w jinsach pod koldra a - kaszlac jak najeta nie wiadomo
co to za choroba - brak diagnozy - rzuca husteczki na podloge - wowczas twierdze ze cos w niemieckim
szpitalnictwie nie jest w porzadku i nie jest to wina niemieckiej sluzby zdrowia lecz islamosystemu brudu
i ludzkiego gnoju ktorego opanowac nie mozna
jesli infekta ktory trapi murre nie mozna zdiagnozowac - wowczas tym bardziej mam prawo podejrzewac ze
jest to islamowirus ktory w tym przypadku tez jest izolantem - dodaje - nie ma reakcji na zaden antyciotyk
coz tedy powiedziec? - co? bo nasadzenie kultury tez nie wykazuje wirusa znanego