Globalna walka z terroryzmem

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
darek

Re: Globalna walka z terroryzmem

Post autor: darek »

godzilla pisze:Dolaczyl w roku 2010.... czyli totalnie NOWA postac...
A wracajac do tematu.... niektorzy twierdza ze ta postac w srodku to szef brukselskiej milicji obywatelskiej...
Prawdaż to?
Obrazek
Witam

Nie wiem,widze go pierwszy raz.Skoro tak twierdza to morze tak byc.To jest wlasnie jeden z powodow dlaczego tak sie dzieje jak sie stalo.To jest Belgia :mrgreen:
darek

Post autor: darek »

Dziekuje Darek za sensowne wyjasnienie. Tylko powiedz mi: co Belgowie maja zamiar dalej z tym zrobic? Powiekszac teren cmentarzy?

Nie wiem naprawde bo prasa spekuluje,politycy raczej nie mowia glosno o zamiarach.Na razie aresztowania i zatrzymania.Co dalej nie wiadomo.Dziwi mnie ten atak,Belgia byla dla nich spokojnym azylem.Miejscem spokojnego formowania i baza wypadowa.Dlatego bardzo mnie to dziwi.

Spokojnych i radosnych swiat,smacznego jajka.

Pozdrawiam
Galwas

Post autor: Galwas »

W temacie terroryzmu to ja jestem jak najbardziej przeciw i uważam ich czyny za akty bestialstwa!
Z drugiej jednak strony nic w niech takiego dziwnego nie widzę, zważywszy na ludzką naturę i odwieczne tradycje arabskie w tej materii. Odsyłam do wieszcza -
"Jam was oszukał, - wracam z Grenady, Ja wam zarazę przyniosłem".

Swoją drogą ciekawe, że wszyscy na wyścigi próbują ten terror wytłumaczyć rzekomymi krzywdami, jakie Ameryka wyrządziła nieszczęsnym Arabom?

To ja się pytam, dlaczego ci Arabowie byli tacy bezbronni i tak bez oporu dali się krzywdzić?

Gdzie były ich państwa, rządy, służby wywiadowczy i armie, kiedy okrutny zachód ich tak podle atakował?

Ja owszem słyszałem o kolonizacji i straszliwym wyzysku podbitych narodów, ale dlaczego te narody się nie broniły i dały się ujarzmić? Dlaczego każdy arabski żołnierz to przysłowiowa dupa, a państwa to oni od dawna już nie mieli? Dlaczego?
Taka Polska na przykład też przecież straciła niepodległość z grubsza wtedy, kiedy i imperium otomańskie zaczęło sią chylić ku upadkowi, ale ją jednak odzyskała.
Jednak nie da się przy tym zauważyć, że w celu odzyskanie niepodległości też terror stosowała! Nawet Dostojewski stosował!
Ale mniejsza!
Tłumaczenie wszelkiego zła świata zbrodniczością drapieżnych interesów amerykańskiego kapitału, jest - według mnie - głupie i płytkie. W sam raz dobre dla Godzilli, który nie jest w stanie utrzymać w głowie na raz większej ilości myśli na ten sam temat, i dlatego potrzebuje na wszystko jednego i prostego wyjaśnienia.
Ale JWP CYC-owi się dziwię!
godzilla

Post autor: godzilla »

Galwas pisze:Z drugiej jednak strony nic w niech takiego dziwnego nie widzę, zważywszy na ludzką naturę i odwieczne tradycje arabskie w tej materii. Odsyłam do wieszcza -
"Jam was oszukał, - wracam z Grenady, Ja wam zarazę przyniosłem".
tylko ze postawa Almanzora z Alpuhary byla przedstawiana jako przyklad mestwa, majaca sluzyc za przyklad dla podbitych Slowian...

w normalnym swiecie ZEMSTA byla od zawsze wytlumaczalna jako cos normalnego... dopiero zboczone umysly lewackie w ostatnich dziesiecioleciach zrobily z tego cos nieladnego... oczywiscie zemsta NASZYCH nad NIMI jest zawsze pozytywna, jesli to media i politycy sa nasi...

i jeszcze cos... jako ze kapital nie ma narodowosci to zastapiono go okresleniem "ONI"...

czyli, niekoniecznie musi to byc kapital akurat amerykanski... chociaz czesto jest...
niedlugo bedzie to kapital chinski...
godzilla

Na portalu wolna polska pisza ze zamachu z 22 marca dokonali satanisci bo to ich swieto... i ze to nastepna akcja falszywej flagi...
Komu wiec wierzyc?
To proste - nikomu..
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

To ja się pytam, dlaczego ci Arabowie byli tacy bezbronni i tak bez oporu dali się krzywdzić?

Gdzie były ich państwa, rządy, służby wywiadowczy i armie, kiedy okrutny zachód ich tak podle atakował?
-------------------------------------------------------------------------------------------------

JWP
ja tobie bardzo mocno sie dziwie
o jakich panstwach ty mowisz
nie mieszaj pojec - bo te panstwa
skladaja sie ze zwalczajacych
sie klaniw i odmian interpretacyjnych
koranu dlatego musza sie "zwalczac"
mocno - bardzo mocno sie tobie dziwie
bo w takiej sytuacji - jak widzimy
te klany maja bardzo silne armie
wyposazone w najnowoczesniejsza bron
produkcji usa i lepszy niz mosad system
wywiadowczy z umiejetnoscia przewidywania
wiec dokladnie przewidziano ze busz napadnie
na iraq a slynny bama-o na inne - klany wysposazone
sa w okrety podwodne produkcji niemieckiej
poza tym
wszystkiemu jest winien izrael i gornicy kopalni wesola
a ty zapewne dostales "infekta wielkanocnego" po zjedzeniu
dwunastu jaj na twardo /tyle ilu bylo swietych apostolow -
nie wliczajac swietego oszusta judasza/ ze skorupa skazona przez
slynnych w naszym kraju izolantow islamskich ktorzy myja sie tylko
trzydziestego pierwszego lutego /wedlug ruskiego kalendarza/
poza tym
popelniles zapewne ciezki blad mylac tokay samorodni z woda swiecona
ktora nie moze byc skazona bo izolanci ktorzy zostali katolikami rowniez
sie nie myja - a jesli ulegles skazeniu to tylko dlatego ze nad ta woda przelatywal
duch swiety i cos kapnelo mu z dziobu - uwazaj - uwazaj - bo w ten sposob mozesz
zostac swietym apostolem szalonego amerykanizmu ktory jak duch swiety czyni tylko dobro
ucinajac nieboszczykom islamskim nogi bedace potem exponatami muzealnymi dowodzacymi
dzielnosci wszelkich buszow i bamow-o oraz jeszcze innych ktorzy na sniadanie pozeraja dollllary
zamiast jaj na twardo ale bez skorupy i przy pomocy noza i widelca

panu jordanowi kilka uwag ku przemysleniu
owszem skazenia szpitalne sie zdarzaja - ale
sa to infekty bakteryjne ktore mozna umiejscowic
i nazwac - to sie zgadza........

ale
w sytuacji /pisalem/ jesli ca 90% pacjentow /co potwierdza
moja znajoma lekarka z städtisch klinika darmstadt/ to niedomyci
i smierdzacy wrecz izolanci wowczas mam prawo podejrzewac ze zakazenie
murry ktorego nie mozna zdiagnozowac ma swe zrodlo w smodzie i brudzie izolanckim

rozmawialem z pielegniarka i pytalem dlaczego nie kaza im sie umysc - przeciez do kazdego
pokoju podlaczona jest lazienka w ktorej nie ma xiedza i pana boga.......................
ona powiada - nie mozemy - nie powiemy ani slowa z obawy przed awanturami i adwokatami
jesli /jak bylo w pokoju murry/ izolantka spi w jinsach pod koldra a - kaszlac jak najeta nie wiadomo
co to za choroba - brak diagnozy - rzuca husteczki na podloge - wowczas twierdze ze cos w niemieckim
szpitalnictwie nie jest w porzadku i nie jest to wina niemieckiej sluzby zdrowia lecz islamosystemu brudu
i ludzkiego gnoju ktorego opanowac nie mozna
jesli infekta ktory trapi murre nie mozna zdiagnozowac - wowczas tym bardziej mam prawo podejrzewac ze
jest to islamowirus ktory w tym przypadku tez jest izolantem - dodaje - nie ma reakcji na zaden antyciotyk
coz tedy powiedziec? - co? bo nasadzenie kultury tez nie wykazuje wirusa znanego

Obrazek
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

"Ścierwa izolanci".
Potwierdza "znajoma lekarka".
"Nie wiadomo co to za choroby".
"Nie kąpią pacjentów, bo się boją adwokatów"
"Maja nagrania kamery z rabunku sklepow, ale sa bezradni".

Plotki i bzdury "potwierdzone przez znajome lekarki" i znajomych znajomych, nigdy przez miarodajne żrodla. Brednie, że uchodzcy się nie myją a szpitale sa bezradne, bo się "boja adwokatow"

Z całym szacunkiem i współczuciem dla pani Mury...ciekawe, ze żona Cyca za każdym razem wraca do szpitala po kilkudniowym kontakcie z własnym mężem, po opanowaniu symptomow, wraca co domu i po dwudniowym kontakcie z mężem wraca do szpitala.
Wiec kto jest rosiewaczem zarazków, "izolanci" czy wlasny mąż?
Przesadzam ? Oczywiście.

Ale jeśli Cyc zmyśla i rosiewa kłamstwa, dlaczego ja nie mogę wysnuć własnych logicznych wniosków, opartych na ogólnie znanych faktach?

Każdy szpital w cywilizowanym świecie, IZOLUJE chorych zakażnie od reszty pacjentów, jeśli istnieje podejrzenie o jakiegoś wirusa, tym bardziej nieznanego.

Nie znam religii nie pozwalającej się myć ich wyznawcom, na pewno nie Syryjczykom, pochodzącym z cywilizowanego kraju, tym bardziej Afrykanom. Żaden szpital nie zaakceptuje pacjenta, który swiadomie ze względu na higienę osobistą niesie zagrozenie dla warunków leczenia, nie stosując się do przepisów szpitala.

Lekarze z USA i Europy pracują w krajch arabskich i afrykańskich, nigdy nie było problemów z zaleceniami lekarzy. Widzielismy walke z Ebolą w Afryce. Tak samo w szpitalach w Iraku i Afganistanie.
No problema!

Wykorzystywanie choroby własnej żony, do tworzenia nienawistnej atmosfery wokół uchodźców, jest wyjątkowo obrzydliwym procederem.
godzilla

achujreflex jak zwykle...

nie wiem... nie slyszalem.... nie znam.... ale to co wypisuje cyc nie moze byc przeciez prawda bo wydaje mi sie...

i juz qrwa wszystko jest jasne jak sloneczko...
reflex przytuli Ahmeda...
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

"NIE MOZE BYC PRAWDA
BO MI SIE WYDAJE......"
cytat cytatu wyjety
z postu godzily cytujacy
wypowiedz idioty

to jest logika glupiego
jaska ktorego ma kazda
wies wiec nie jest to
wyjatek ludzkiej glupoty
i braku dwunastu srub
aczkolwiek..............
chyba jednak wyjatek
ktory "MOZE BYC PRAWDA
BO MI SIE WYDAJE::::"

mne sie nie wydaja - ja
jestem pewny!

CYC

Obrazek

Obrazek
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Nie mogę się oprzeć i musze zaznaczyć, ze dwa cienkie bolki potwierdzily, znowu zaliczyłem punkty.
Jeden inteligentnie napisał: "achujreflex" i "kochaj Ahmeda"
Drugi ni z gruszki, ni z pietruszki: "logika głupiego jaska którego ma kazda wieś"(?!)
Nie do zbicia argumenty i jaka głebia mysli, prawda?
Życie jest piękne. :lol:
ODPOWIEDZ