Wszedł na boisko i wszystko s3.14erdolił...
Dla Barcelony będzie walczył jak gladiator...
lewandowski
Re: lewandowski
moglby dziad juz przejsc na emeryture a polscy pilkarze mogliby grac z domu online...
zawsze czlowiek sie musi za nich wstydzic mieszkajac miedzy Wlochami czy Hiszpanami, a nawet Szwajcarami... wszyscy walcza a Polacy uwazaja zeby sobie manicure nie popsuc... Ronaldo chociaz dba o fryzure i zawsze ja sobie poprawia po kazdej akcji ale podawac jeszcze potrafi...
zawsze czlowiek sie musi za nich wstydzic mieszkajac miedzy Wlochami czy Hiszpanami, a nawet Szwajcarami... wszyscy walcza a Polacy uwazaja zeby sobie manicure nie popsuc... Ronaldo chociaz dba o fryzure i zawsze ja sobie poprawia po kazdej akcji ale podawac jeszcze potrafi...
Hmm... ciekawa sprawa. Lewandowski jest wciąż wybitny i ceniony w zachodnich klubach a w Polsce wyglada przeciętnie.
Podobnie jest z resztą pilkarzy polskich, grających w zachodnich klubach, zarabiających miliony dolarów rocznie.
Lewandowski, Piątek,,Szczęsny, same europejskie asy, ale z sobą slabo zgrane.
Kiedyś tacy zawodnicy reprezantacji jak Lubański, Szoltysik. Gadocha, Deyna, Szarmach, grali w Polsce, byli zgrani.
Podobnie jest z resztą pilkarzy polskich, grających w zachodnich klubach, zarabiających miliony dolarów rocznie.
Lewandowski, Piątek,,Szczęsny, same europejskie asy, ale z sobą slabo zgrane.
Kiedyś tacy zawodnicy reprezantacji jak Lubański, Szoltysik. Gadocha, Deyna, Szarmach, grali w Polsce, byli zgrani.
-
No, cóż pieniądz rządzi światem, a sportem bezpardonowo.
Dziś nikt nie kopie piłki dla idei patriotycznych.
Tylko kibicom się wydaje, ze podkreślają swój patriotyzm i narodowość.
Mnie to rybka, masy potrzebują chleba i igrzysk, co lepsze niż wojenka.
Dziś nikt nie kopie piłki dla idei patriotycznych.
Tylko kibicom się wydaje, ze podkreślają swój patriotyzm i narodowość.
Mnie to rybka, masy potrzebują chleba i igrzysk, co lepsze niż wojenka.
Dla mnie to bardzo normalne.Jeeli kto