bagatelne myśli lateralne
Re: bagatelne myśli lateralne
. kropka taktyczna aby podbic temat bo ginie w zalewie goovna tworzonego przez boty...
-
sprawiedliwy
reflexa tu nie ma
Reflexa tu nie ma...
-
rekin oceanu
REKIN
WITAM\
GROM
mam dużo informacji i bardzo bogatej no cóż myliłem się w sprawie kaczora ale nie do końca.
był skory do dzielenia się.
Ależ nie był całkowicie oddany Narodowi Polskiemu.
pozdrawiam cię Godzilla. No cóż sprawiedliwego w tym świecie trzeba szukać jak igły w szczercie siana.
by wyzdrowieć z Cowida potrzebne są dwa leki. może inaczej zioła. Czosnek + witamina C jak w proszku.
Medycyna udowodniła że toksyny z wirusa są groźniejsze niżeli wirus.
Nie antybiotyk.
Dlaczego? gdyż witamina c go wyrzuci.lub inny środek wirusowy.
Miałem silną chorobę krążenia inaczej ciśnienia.
ZDROWIE.
już mi serce stawało inaczej się nazywa arytmia.
Dziś mam ciśnienie sporadycznie inaczej gdy są przy silniejszych emocjach.
zero cukru, tłuszcze zdrowe. jak siemię lniane masełko czy normalny smalec i jaja co dziennie trzy leczy lekką mutację . . strofantynę zaczynałem od jednej kropelki.
Jest ona zakazana.w UE a wozili ją w karetkach w Niemczech.
Samemu robiłem elektrolity. sól prawdziwa z 80 minerałami magnes dopasowywałem do zdrowia i potas.'
Arytmie i silne ciśnienie z gorącą głową zatrzymałem w kilka godzin.
Bez karetki.
Ale to już czyniłem to metodami silnymi.
takich rzeczy nie można podawać.
Refeksa biedaka nie można tykać.
Został pusty i wypunktowany.
Zło można wypunktować gdyż ma okropne owoce.
To dzieje się dziś w całym świecie Hipnoza umiera jak i okultyzm.
Prawdy się nie zabije Ona jest wieczna i ma elastyczną kulturę dopasowaną do czasu jej przetrwania.
spójrz na zwierzęta żyją i zdychają do czasu jej biologicznego programu.
Człowiek powinien mieć sumienie.
Taki człowiek jest wolny od prawa.
I taki nas spotka i przyjdzie czas.
I taki robaszek chciał ze mną dyskusji.
pewnie mu odebrali pobory
wielu rzeczy nie zrozumiecie Rekin.pozdrawia.
Pytajcie a odpowiem.
GROM
mam dużo informacji i bardzo bogatej no cóż myliłem się w sprawie kaczora ale nie do końca.
był skory do dzielenia się.
Ależ nie był całkowicie oddany Narodowi Polskiemu.
pozdrawiam cię Godzilla. No cóż sprawiedliwego w tym świecie trzeba szukać jak igły w szczercie siana.
by wyzdrowieć z Cowida potrzebne są dwa leki. może inaczej zioła. Czosnek + witamina C jak w proszku.
Medycyna udowodniła że toksyny z wirusa są groźniejsze niżeli wirus.
Nie antybiotyk.
Dlaczego? gdyż witamina c go wyrzuci.lub inny środek wirusowy.
Miałem silną chorobę krążenia inaczej ciśnienia.
ZDROWIE.
już mi serce stawało inaczej się nazywa arytmia.
Dziś mam ciśnienie sporadycznie inaczej gdy są przy silniejszych emocjach.
zero cukru, tłuszcze zdrowe. jak siemię lniane masełko czy normalny smalec i jaja co dziennie trzy leczy lekką mutację . . strofantynę zaczynałem od jednej kropelki.
Jest ona zakazana.w UE a wozili ją w karetkach w Niemczech.
Samemu robiłem elektrolity. sól prawdziwa z 80 minerałami magnes dopasowywałem do zdrowia i potas.'
Arytmie i silne ciśnienie z gorącą głową zatrzymałem w kilka godzin.
Bez karetki.
Ale to już czyniłem to metodami silnymi.
takich rzeczy nie można podawać.
Refeksa biedaka nie można tykać.
Został pusty i wypunktowany.
Zło można wypunktować gdyż ma okropne owoce.
To dzieje się dziś w całym świecie Hipnoza umiera jak i okultyzm.
Prawdy się nie zabije Ona jest wieczna i ma elastyczną kulturę dopasowaną do czasu jej przetrwania.
spójrz na zwierzęta żyją i zdychają do czasu jej biologicznego programu.
Człowiek powinien mieć sumienie.
Taki człowiek jest wolny od prawa.
I taki nas spotka i przyjdzie czas.
I taki robaszek chciał ze mną dyskusji.
pewnie mu odebrali pobory
wielu rzeczy nie zrozumiecie Rekin.pozdrawia.
Pytajcie a odpowiem.
Re: reflexa tu nie ma
W zeszłym roku w lutym odszedł do Pana whp , czyżby Reflex za nim pobieżał ...hmmmm nikogo to nie omnie ale żeby tak bez pożegnania....hmmmm nieładnie,nieładnie ....
- Załączniki
-
- IMG_1147 (002).jpg (23.27 KiB) Przejrzano 584 razy
28 lutego byłem na pogrzebie w Polsce. To czwarty szwagier ktory od 2021 wyprowadził się z tego łez padołu.
Wioska średniej wielkości a tablica przy kościele oklejona klepsydrami jak po frontowej ofensywie.
Ludkowie boją się Iwana ktorym we wszystkich mediach straszą a padają jak muchy bez jego udziału.
Wiek 40 do 60 szczególnie zagrożony. Życie wiejskie kiedyś bardziej zdrowe obecnie padają tak jak i w miastach.
Szwagier był strażakiem ochotnikiem. Nawet jakiś czas komendantem.
Na czele orszaku jechał wóz na kogutach a jak spuszczali urnę do grobu odpalili syreny na remizie i wszystkich samochodach.
Ciarki latały po plecach i włosy na grzbiecie stanęły dęba. Mozna było wyć bo i tak nikt nie usłyszał.
Kolejna epoka dobiegła końca.
Przed śmiercią był w szpitalu ale nie będę o tym pisał bo nie chcę przeklinać.
Było tak jak zawsze od dziesiątek lat. Nic się nie zmieniło.
Czy Reflex poszedł w ślady WHP nie wiem. Może ma inne powody by zamilknąć.
Wioska średniej wielkości a tablica przy kościele oklejona klepsydrami jak po frontowej ofensywie.
Ludkowie boją się Iwana ktorym we wszystkich mediach straszą a padają jak muchy bez jego udziału.
Wiek 40 do 60 szczególnie zagrożony. Życie wiejskie kiedyś bardziej zdrowe obecnie padają tak jak i w miastach.
Szwagier był strażakiem ochotnikiem. Nawet jakiś czas komendantem.
Na czele orszaku jechał wóz na kogutach a jak spuszczali urnę do grobu odpalili syreny na remizie i wszystkich samochodach.
Ciarki latały po plecach i włosy na grzbiecie stanęły dęba. Mozna było wyć bo i tak nikt nie usłyszał.
Kolejna epoka dobiegła końca.
Przed śmiercią był w szpitalu ale nie będę o tym pisał bo nie chcę przeklinać.
Było tak jak zawsze od dziesiątek lat. Nic się nie zmieniło.
Czy Reflex poszedł w ślady WHP nie wiem. Może ma inne powody by zamilknąć.
Ludzie boją się Rosji, a prawdziwy wróg ludzkości działa na Blidkim Wschodzie...
Powoli wracam do krainy żywych.
Wesela i chrzciny powoli się skończyły i jedynie pogrzeby zgromadzają calą rodzinę.
Na dodatek na pogrzeby nie wysyła się zaproszeń więc jest kto chce być.
Kiedyś zastanawiałem się jak to będzie jak zaczniemy wymierać.
Jak moi najbliżsi co znam kawał życia zaczną odchodzić.
Rodzice to zazwyczaj normalny przebieg gdy odchodzą przed dziećmi.
Tak jest ok i to jest ten normalny rytm.
Ja mam ten luksus że mam mamę co ma 96 lat i jest w świetnej kondycji jak na swój wiek.
Wypijemy malucha i pogadamy o polityce i życiu. Jest niesamowicie pozytywną osobą.
Obiecałem sobie że zrobię jej zdjęcie jak odpala papierosa od swiecy na torcie z okazji setki.
To co stało się z moimi szwagrami od 2021 to raczej nie było do przewidzenia.
Chłopy jak dęby, jesli nie liczyć Jędrusia.
Nagle, bez ostrzeżenia zaczęli gasnąć. Polska opieka "zdrowotna" stawiała kropkę nad i.
Brak zainteresowania i chęci leczenia.
Takie normalne i standardowe przypadki.
Jedynie Władek byl zaskoczeniem bo reszta dostawała wyrok zanim doszło do finału.
Wiedziałem że są namaszczeni śmiercią.
Po śmierci Władka mój syn wykrzyczał: "oni go zabili".
Tak wtedy "leczono" tych pozytywnych covidowych.
Śpiączka, respirator a po 2 tygodniach zgon.
Takie były wytyczne i pesonel medyczny stosował się.
Pozostali załapali się na turboraki.
Taka to nowa epidemia rakowa jakoś się sama pojawiła.
O tym że wszyscy ( poza Władkiem bo jeszcze nie było ) jako swiadomi obywatele dali sobie wstrzyknąć ten eliksir zdrowotnosci co miał chronić ich i społeczeństwo wielokrotnie, nawt nie warto wspominać. Wierzyli w to co im eksperci od zdrowia opowiadali i nie wierzyli że mozna taki koktajl z premedytacja ludziom zaaplikować.
Nie winię ich za to bo byli takimi samymi ofiarami jak setki milionów na całym świecie.
Ostatecznie każdy z nas ma stałe i niezmienne punkty życiorysu ktorymi jest narodzenie i śmierć.
To co pomiędzy staramy się wypełnić tym co zamierzaliśmy choć z różnymi efektami.
Powoli wracam do krainy żywych choc żyję z umarłymi którzy tak faktycznie nadal ze mną żyją.
Wesela i chrzciny powoli się skończyły i jedynie pogrzeby zgromadzają calą rodzinę.
Na dodatek na pogrzeby nie wysyła się zaproszeń więc jest kto chce być.
Kiedyś zastanawiałem się jak to będzie jak zaczniemy wymierać.
Jak moi najbliżsi co znam kawał życia zaczną odchodzić.
Rodzice to zazwyczaj normalny przebieg gdy odchodzą przed dziećmi.
Tak jest ok i to jest ten normalny rytm.
Ja mam ten luksus że mam mamę co ma 96 lat i jest w świetnej kondycji jak na swój wiek.
Wypijemy malucha i pogadamy o polityce i życiu. Jest niesamowicie pozytywną osobą.
Obiecałem sobie że zrobię jej zdjęcie jak odpala papierosa od swiecy na torcie z okazji setki.
To co stało się z moimi szwagrami od 2021 to raczej nie było do przewidzenia.
Chłopy jak dęby, jesli nie liczyć Jędrusia.
Nagle, bez ostrzeżenia zaczęli gasnąć. Polska opieka "zdrowotna" stawiała kropkę nad i.
Brak zainteresowania i chęci leczenia.
Takie normalne i standardowe przypadki.
Jedynie Władek byl zaskoczeniem bo reszta dostawała wyrok zanim doszło do finału.
Wiedziałem że są namaszczeni śmiercią.
Po śmierci Władka mój syn wykrzyczał: "oni go zabili".
Tak wtedy "leczono" tych pozytywnych covidowych.
Śpiączka, respirator a po 2 tygodniach zgon.
Takie były wytyczne i pesonel medyczny stosował się.
Pozostali załapali się na turboraki.
Taka to nowa epidemia rakowa jakoś się sama pojawiła.
O tym że wszyscy ( poza Władkiem bo jeszcze nie było ) jako swiadomi obywatele dali sobie wstrzyknąć ten eliksir zdrowotnosci co miał chronić ich i społeczeństwo wielokrotnie, nawt nie warto wspominać. Wierzyli w to co im eksperci od zdrowia opowiadali i nie wierzyli że mozna taki koktajl z premedytacja ludziom zaaplikować.
Nie winię ich za to bo byli takimi samymi ofiarami jak setki milionów na całym świecie.
Ostatecznie każdy z nas ma stałe i niezmienne punkty życiorysu ktorymi jest narodzenie i śmierć.
To co pomiędzy staramy się wypełnić tym co zamierzaliśmy choć z różnymi efektami.
Powoli wracam do krainy żywych choc żyję z umarłymi którzy tak faktycznie nadal ze mną żyją.
fakt, ciezko uwierzyc ze istnieje az takie zlo ze swiadomie ludziom wstrzykuja smierc, obiecujac zdrowie...
tak samo teraz, gdy Izrael morduje a Iran sie broni... wszystkie "wolne" media placza nad nieszczesliwymi kobietami z Iranu, ktorym zabrana sie byc qurwami...
tak samo teraz, gdy Izrael morduje a Iran sie broni... wszystkie "wolne" media placza nad nieszczesliwymi kobietami z Iranu, ktorym zabrana sie byc qurwami...