Ile ludzi umarło na Covid, ile umarłoby jeszcze na Covid. ? ile trumien ? zanim w ogóle szczpionka została wprowadzona ?.
Proszę. to moj watek... Pisz o tym w swoim. OK...?
nie będę Ci przeszkadzać ani komentować....
Umarła Klasa
-
sprawiedliwy
Re: Umarła Klasa
No właśnie o to dokładnie chodzi.sprawiedliwy pisze: ↑ndz sie 09, 2026 2:05 pm Ile ludzi umarło na Covid, ile umarłoby jeszcze na Covid. ? ile trumien ? zanim w ogóle szczpionka została wprowadzona ?.
Ilu ludzi umarlo faktycznie na covid a nie z covidem, bo nawet jak ktoś miał śmiertelny wypadek i test pozytywny to był liczony.
Czy pozytywny test znaczył chorobę. Jak powstały modele szacunkowe przyszłych ofiar ?
Ilu ludzi zmarło i nadal umiera po szczepieniach. Dlaczego oficjalnie przyznaje się iż szczepienia nie chroniły przed zarażeniem i zarażaniem choć wczesniej twierdzono coś innego. Dlaczego zmuszano ludzi do szczepień pod pretekstem iż ratują innych w tym tych zaszczepionych.
Na dodatek wiedziano o wielu ciężkich skutkach ubocznych które zatajano.
Dlaczego wprowadzono ten cały terror ?
W mediach podawano liczby ale nie metody jak liczono. Tak powstały przepowiednie o uratowanych i zatajono liczbe zmarłych i ciężko poszkodowanych po szczepieniach. Statystyka to też ciekawa działka bo potrafi zadać kłam prasowymi i politycznym konfabulacją.
Tak więc:
pytam o konkretne liczby i jak je ustalono.Ile ludzi umarło na Covid, ile umarłoby jeszcze na Covid. ? ile trumien ? zanim w ogóle szczpionka została wprowadzona ?.
-
sprawiedliwy
I tak wiesz wszystko lepiej bo wierzysz w teorie spiskowe .
Prosiłam i proszę nią zapaskudza wątku .
Zresztą i bez reszty też znikam teraz więc masz pole wolne.
Prosiłam i proszę nią zapaskudza wątku .
Zresztą i bez reszty też znikam teraz więc masz pole wolne.
Droga Pani,sprawiedliwy pisze: ↑pn sie 10, 2026 2:44 am I tak wiesz wszystko lepiej bo wierzysz w teorie spiskowe .
to o czym pisałem już dawno nie jest teorią lecz faktem.