Kiszczakowa, Bolek, Walesa
Re: Kiszczakowa, Bolek, Walesa
masz racje, jestem wariatem w tym "normalnym" swiecie prawdy, demokracji i uczciwosci...
Godzill...nie pier***, az tak z Toba zle?
Godzill...nie pier***, az tak z Toba zle?
duzo gorzej...
tu jeden pan co wczoraj gadal w telewizji... sluchalem go intensywnie... stwierdzil ze "on jako katolik".....
a wiadomo ze katolicy maja swoje symbole religijne, ktore stawiaja na polkach z ksiazkami...
http://wpolityce.pl/polityka/282086-wys ... i-zlodziei
bleble i alleluja!
tu jeden pan co wczoraj gadal w telewizji... sluchalem go intensywnie... stwierdzil ze "on jako katolik".....
a wiadomo ze katolicy maja swoje symbole religijne, ktore stawiaja na polkach z ksiazkami...
http://wpolityce.pl/polityka/282086-wys ... i-zlodziei
bleble i alleluja!
Godzil. a teraz powaznie...Ty naprawde posadzasz Walese o bolkowatosc?
Jeszcze raz sie pytam...masz na to jakies dowody?
"stwierdzil ze "on jako katolik"..... "
No, ale Godzill....ty sie na tym forum zachowujesz gorzej niz katolik....czy Ty w ogole siebie czytasz?
A zanim cos napiszesz to myslisz?
Uwazalam, ze jestes bardzo inteligentny... czyzbym, nie daj Boze, sie mylila?
No, ale Godzill....ty sie na tym forum zachowujesz gorzej niz katolik....czy Ty w ogole siebie czytasz?
a masz jakies dowody na to ze m. xxxackson nie zostal przez swojego tatusia zmuszony do kastracji aby zachowac piekny mlodzienczy glos?Ninel pisze:Godzil. a teraz powaznie...Ty naprawde posadzasz Walese o bolkowatosc?
nie masz... ja tez nie mam... i nie czytalem o tym w internecie... podejrzewam to tylko...
i zastanowmy sie dlaczego dorosly facet nie mial bogatego zycia seksualnego ani z kobietami ani z facetami... pedofilem podobno tez nie byl... ale pedofilia i to niezaspokojona nie zastapi chyba calkiem zycia seksualnego....
i co? moge sobie wierzyc w moje teorie?
jakie sa te straszne objawy katolicyzmu?Ninel pisze:"stwierdzil ze "on jako katolik"..... "
"i co? moge sobie wierzyc w moje teorie?"
Oczywiscie, ze mozesz.
Tylko Twoja teoria niczego nie udowodnisz.
Pare kilometrow temu pytalam: masz cos przeciwko Walesie? ...dowody, Andrzej, dowody!!!
Oczywiscie, ze mozesz.
Pare kilometrow temu pytalam: masz cos przeciwko Walesie? ...dowody, Andrzej, dowody!!!
"jakie sa te straszne objawy katolicyzmu?" /Godzill/
KACZYZM.
KACZYZM.
a dlaczego to JA mam czegokolwiek dowodzic?Ninel pisze:"i co? moge sobie wierzyc w moje teorie?"
Oczywiscie, ze mozesz.
sa inni od tego...
ja mam swoje teorie podparte informacjami i spotrzezeniami...
i one mi mowia ze bolek to g***...
Godzill, jak ja bede miala chwile czasu....to napisze ci uzasadnienie do wyroku...
Poki co sprawe z Toba zawieszam...na jakis czas!
Poki co sprawe z Toba zawieszam...na jakis czas!