wot, sowietskij filozof....whiskeyprint1 pisze:straszny musi byc wysilek i cierpienie ludzi ktorzy chca udowodnic swa "polskosc"
Żydów mordowali Niemcy, a nie naziści
Re: Żydów mordowali Niemcy, a nie naziści
Ty Żyd czy Niemiec klownie Emirze?klown pisze:
Jeżeli tacy są "my, Polacy" - to są widocznie z tych "innych" - nowotworzonych. Jak to się kiedyś mówiło? - "przechrzta" czy "neofita"? Czy "nasz"?
Jedni byli w UB/SB drudzy w Gestapo/STASI - jedna swolcz.
Ty byłeś młodym rAporterem wysłanym do podglądania ZOMO jak ograbia zwłoki.
Pisałeś rAporty.
Ty Żyd czy Niemiec klownie Emirze?
Pisałeś rAporty.[/quote]
Proszę-proszę - jaki Bungaruu ("my Polacy") doskonale zorientowany... I nawet ruskie slowa zapamiętał (po tatusiu, czy dziadku?) - a że literkę zgubił, to pewnie z nerwów...
Zgaduj-zgadula: czy ż... czy n...
Ja nie musze wymachiwać paszportem (nieważnym) żebym wiedział i ja, i pchły moje - ktom zacz. Jakoś tak się u nas w kraju przyjęło, że w okolicy sami - no, nie powiem kto, żeby mnie Godzilla do listy jako trzeciego nie dopisał.
A ty, panie ten-tego, pojedź do Stanów, żeby te dziury poobglądać - radziłbym jednak tylko Massachussets odwiedzić, bo jak cię gdzie indziej pochwycą, to wiesz co kangury i dingos spotyka...? Debarking!
Pisałeś rAporty.[/quote]
Proszę-proszę - jaki Bungaruu ("my Polacy") doskonale zorientowany... I nawet ruskie slowa zapamiętał (po tatusiu, czy dziadku?) - a że literkę zgubił, to pewnie z nerwów...
Zgaduj-zgadula: czy ż... czy n...
Ja nie musze wymachiwać paszportem (nieważnym) żebym wiedział i ja, i pchły moje - ktom zacz. Jakoś tak się u nas w kraju przyjęło, że w okolicy sami - no, nie powiem kto, żeby mnie Godzilla do listy jako trzeciego nie dopisał.
A ty, panie ten-tego, pojedź do Stanów, żeby te dziury poobglądać - radziłbym jednak tylko Massachussets odwiedzić, bo jak cię gdzie indziej pochwycą, to wiesz co kangury i dingos spotyka...? Debarking!
no widzisz sam.... jak nie ma tu juz innych Polakow, ktorzy dali by odpor niemieckim prowokacjom to musiem to robic my...
nie bardzo rozumiem jednak w czym problem ze sie wtracasz do tej dyskusji... jeden Polak wspomnial o tym ze izraelski Zyd stanal w obronie Polakow przed zaklamaniem medialnym i probuje to naprawiac a Niemiec probuje to torpedowac w dobrze pojetym NIEMIECKIM INTERESIE...
potem do rozmowy wlaczasz sie TY...
czy nie ma tu juz wiecej Polakow oprocz Bingoo i mnie?[/quote]
No widzisz, panie G., ja z kolei nie rozumiem twojego zdziwienia o "wtrącaniu się do dyskusji"...Twojego!
Bo gdyby to ktoś inny się zdziwił... Ale - kto jak kto - ale ty? Przecież ty się włączasz do każdej dyskusji - i, nie mówię tego złośliwie: takie jest prawo każdego uczestnika forum.
A to, że akurat niejaki ktuśtam non stop macha nieważnym paszportem, próbujac z odległości kilku(nastu) tysiecy mil przypisać się do Narodu z którym baaardzo niewiele ma wspólnego i który opluwa ten Naród od lat, jako ten "jedyny sprawiedliwy nie-komuch, nie-zomowiec, nie-kapuś - i w ogóle tylko przez pomyłkę służący peerelowi z całych konusowatych sił" - no, to jest zawsze powód, żeby go przyszpilić.
Tak, jak ty przyszpilasz Niemców, fałszujących historię.
Takie nasze prawo.
Twoje też prawo i wola, po tym, jak kiedyś sobie wtykaliście, zmienić poglądy (sam ostatnio przyznałeś) i..."nieprzyjaciół umiłować", według nakazań chrystusowych.
Ja tak nie potrafię i cham pozostanie zawsze dla mnie chamem, kapuś kapusiem, a suka suką...
Jeszcze to: "czy nie ma tu już więcej Polaków...?itd" - no, pewnie są. Tylko, jak chyba wiesz, oni nie muszą 24 godziny na dobę pisać o swojej narodowości, przysięgać się itede. Wystarczy, że to wiedzą.
nie bardzo rozumiem jednak w czym problem ze sie wtracasz do tej dyskusji... jeden Polak wspomnial o tym ze izraelski Zyd stanal w obronie Polakow przed zaklamaniem medialnym i probuje to naprawiac a Niemiec probuje to torpedowac w dobrze pojetym NIEMIECKIM INTERESIE...
potem do rozmowy wlaczasz sie TY...
czy nie ma tu juz wiecej Polakow oprocz Bingoo i mnie?[/quote]
No widzisz, panie G., ja z kolei nie rozumiem twojego zdziwienia o "wtrącaniu się do dyskusji"...Twojego!
Bo gdyby to ktoś inny się zdziwił... Ale - kto jak kto - ale ty? Przecież ty się włączasz do każdej dyskusji - i, nie mówię tego złośliwie: takie jest prawo każdego uczestnika forum.
A to, że akurat niejaki ktuśtam non stop macha nieważnym paszportem, próbujac z odległości kilku(nastu) tysiecy mil przypisać się do Narodu z którym baaardzo niewiele ma wspólnego i który opluwa ten Naród od lat, jako ten "jedyny sprawiedliwy nie-komuch, nie-zomowiec, nie-kapuś - i w ogóle tylko przez pomyłkę służący peerelowi z całych konusowatych sił" - no, to jest zawsze powód, żeby go przyszpilić.
Tak, jak ty przyszpilasz Niemców, fałszujących historię.
Takie nasze prawo.
Twoje też prawo i wola, po tym, jak kiedyś sobie wtykaliście, zmienić poglądy (sam ostatnio przyznałeś) i..."nieprzyjaciół umiłować", według nakazań chrystusowych.
Ja tak nie potrafię i cham pozostanie zawsze dla mnie chamem, kapuś kapusiem, a suka suką...
Jeszcze to: "czy nie ma tu już więcej Polaków...?itd" - no, pewnie są. Tylko, jak chyba wiesz, oni nie muszą 24 godziny na dobę pisać o swojej narodowości, przysięgać się itede. Wystarczy, że to wiedzą.
jak zwykle ktos inny cos powiedzial a kogo innego za dupe biora... tak bylo np. z "tuskowym dziadkiem z wehrmachtu" i tak samo jest z "prawdziwymi Polakami" na tym forum...klown pisze:Tak, jak ty przyszpilasz Niemców, fałszujących historię.
Takie nasze prawo.
to ze ja wytykam tutejszym Niemcom ich chamskie zagrywki, wcale nie oznacza ze ja tutaj jadam na bialo-czerwonym obrusie a w sr*** sobie powiesilem ORLA BIALEGO...
po prostu stwierdzam fakty jako takie... wuhap pluje, brodacz pluje a i reflex, ktory sie podaje za Polaka - tez pluje...
w Polsce juz fanatycy PO dostaja bialej goraczki aby za wszelka cene powstrzymac ludzi przed wyjasnieniem przyczyn katastrofy...
CZY TEGO NIE WIDAC???
reflex zawsze jak.... chcialbym to napisac jakos tak zeby tego posta nie wycieli, wiec napisze tylko ze "zawsze z wiaterkiem"....
jak zwykle ktos inny cos powiedzial a kogo innego za dupe biora... tak bylo np. z "tuskowym dziadkiem z wehrmachtu" i tak samo jest z "prawdziwymi Polakami" na tym forum...
to ze ja wytykam tutejszym Niemcom ich chamskie zagrywki, wcale nie oznacza ze ja tutaj jadam na bialo-czerwonym obrusie a w sr*** sobie powiesilem ORLA BIALEGO...
po prostu stwierdzam fakty jako takie... wuhap pluje, brodacz pluje a i reflex, ktory sie podaje za Polaka - tez pluje...
Mniej więcej to ja to wiem, i mówiac o wymachiwaniu paszportem chodziło mi tylko o tego małego zgniłka z drugiej półkuli. Tylko, jak wspomnialem, jest dla mnie co najmniej dziwne, że - nieważne, na jaki temat by toto nie napisalo - podpierasz go, jakbyscie rzeczywiscie byli dwoma jedynymi sprawiedliwymi na tym forum przeciwko Niemcom, antyklerykałom i innym zarazom.Wierzyć mi się nie chce, żebyś się zgadzał z każdym kretyństwem. No, ale widać poczucie lojalności...
Mniej więcej to ja to wiem, i mówiac o wymachiwaniu paszportem chodziło mi tylko o tego małego zgniłka z drugiej półkuli. Tylko, jak wspomnialem, jest dla mnie co najmniej dziwne, że - nieważne, na jaki temat by toto nie napisalo - podpierasz go, jakbyscie rzeczywiscie byli dwoma jedynymi sprawiedliwymi na tym forum przeciwko Niemcom, antyklerykałom i innym zarazom.Wierzyć mi się nie chce, żebyś się zgadzał z każdym kretyństwem. No, ale widać poczucie lojalności...
jakiej tu znowu lojalnosci potrzeba zeby sie zgadzac w pewnych kwestiach?klown pisze:Tylko, jak wspomnialem, jest dla mnie co najmniej dziwne, że - nieważne, na jaki temat by toto nie napisalo - podpierasz go, jakbyscie rzeczywiscie byli dwoma jedynymi sprawiedliwymi na tym forum przeciwko Niemcom, antyklerykałom i innym zarazom.Wierzyć mi się nie chce, żebyś się zgadzał z każdym kretyństwem. No, ale widać poczucie lojalności...
w wielu sie przeciez nie zgadzamy... np. sprawy religii nas dziela calkowicie... ale w polityce juz troche podobnie myslimy... co ja na to poradze?
tak samo ten wuhap... co on na to poradzi ze musi pisac to co pisze, nawet nie czytajac moich postow? tez chyba nic... albo mu tak kaza albo jest taki glupi ze wierzy w to co pisze...
to jest chyba bezwarunkowa lojalnosc...
Nie powinnam sie wtracac, ale w pewnym sensie dotyczy to i mnie. Skad u ludzi takie sklonnosci do manipulowania innymi. To mowienie za kim murem a za kim nie. Albo twoje poglady... to duchowo jestes polaczony na pewno, jakbyscie byli dwoma jedynymi, poczucie lojalnosci... Bzdura.
Kazdy jest inny i odpowiada za siebie sam.
Byl temat Palikota. Zgadzam sie z opinia Godzilli co do tego blazna porownanego do Stanczyka. W dodatku nie Pomorzak to wymyslil, bo krazy to juz od dluzszego czasu na blogach Palikot-Stanczyk. Wystarczylo, ze odwazylam sie stanac murem za Godzilla, przypisuje mi sie wiezi duchowe z nim no i na pewno mam sie czuc obrazona, ze z Godzilla........Ludzieeeeeee, przestancie manipulowac ludzmi.
Nie odpowiadam za to co mowi Godzill, a on nie odpowiada za moje slowa. Nie we wszystkim sie z nim zgadzam a on ze mna. Proste.
Uwazasz, ze Godzill nie powinien zgadzac sie z tym co mowi ROO, dlaczego? bo innym sie to nie podoba. Nie rozumiem. Przepraszam, ze sie wtracilam ale mnie to wnerwia czasem.
Blazen krolewski Stanczyk byl zdaje sie bardzo inteligentnym czlowiekiem, czego palikotu zarzucic nie za bardzo mozna... ten jest tylko cwany ale jak przyjdzie co do czego to pieprzy glupoty i sie powtarza...marycha pisze:Zgadzam sie z opinia Godzilli co do tego blazna porownanego do Stanczyka.