ManuFuckTura
Re: ManuFuckTura
Jak mnie nie zjedza rekiny (te ktore bede straszyl) to jest szansa ze zjedza mnie "wilcy"
jakbym nie wrocil to pamietajcie zem byl "przychylny" wszystkim...
Phillon...smaczny kasek
jakbym nie wrocil to pamietajcie zem byl "przychylny" wszystkim...
Phillon...smaczny kasek
jak dla kogo.... nie bede pisal kim on jest dla mnie bo biedna administracja nie wyrobi w wysylaniu ostrzezen....phillon pisze:Male sprawy organizacyjne![]()
Nikita jest oficjalnym "Guru" tego forum!!....
Moglem sie tego spodziewac:))godzilla pisze: jak dla kogo.... nie bede pisal kim on jest dla mnie bo biedna administracja nie wyrobi w wysylaniu ostrzezen....
ale na powaznie....
mnie sie wydaje ze "szczepienie" jezykow dla samej tylko zasady "szczepienia" mija sie z celem!!
oczywiscie w kazdym z nas dzemie "dziecko" chocby li tylko w podswiadomosci...
ale jestesmy w "wieku" juz niezbyt "mlodzienczym" i mysle ze pewne sprawy powinnismy rozumiec:)
Nie wiem co myslisz o Nikicie?...i dlaczego?...ja w sumie go nie znam...
"rozmawialem" z nim parokrotnie na "starym" forum i byly to raczej moje pytania o wyjasnienie
tego co pisze bo nie zawsze to rozumialem ze wzgledu na moja zbyt mala wiedze!.na pewne fakty..
dostawalem zawsze odpowiedz bez zadnych "kometarzy" ze czegos nie wiem!..zawsze staral mi sie
wytlumaczyc skomplikowane (czasami) fakty w sposob zrozumialy dla "dyletanta" czyli debila..
Wiesz, czlowiek nie uczy sie tylko na swoich bledach....powinien sie uczyc tez od ludzi ktorzy juz przez te bledy przeszli!!...doswiadczenia "bledow" nalezy wymieniac!..by ich nie powtarzac!!..kontakty miedzy ludzmi
nie powinny polegac na "negacji" ale na prubie zrozumienia.....Nikita ma niesamowity "balast" wspomnien
i niewatpliwie gdzies to siedzi w jego psychice!..co wcale nie oznacza ze jest zlym czlowiekiem.............
Facet przeszedl "niezle numery"..i nalezy czerpac z tego wiedze zeby sie to nie powturzylo dla nikogo!!
On jest chodzacym "skarbcem" wiedzy i jedynym jakiego znamy!...za naszego zycia....................
wiec zamiast negowac nalezy pytac....jak to bylo naprawde? bo wiekszosc z nas ma ta wiedze tylko z ksiazek
i zafalszowanej historii z klas szkoly podstawowej bo cos mi sie widzi ze potem wszyscy wyjechali a teraz
zarzarcie bronia "ojczyzny"!....nie dyskutujcie o polityce "waszego" kraju dopuki nie uporacie sie z jednym
problemem!...dlaczego jestescie na "emigracji" zamiast walczyc w kraju o "lepsze" jutro i dlaczego
kiedy dobrowolnie wyjechaliscie z "ojczyzny" macie problemy z ludzmi ktorych z tego raju po prostu wyrzucono?.....na ten przyklad w `69...kij w mrowisko?..co?:)
Jestescie uczciwi?...to zostawcie polske 2010 w spokoju i powiedzcie dlaczego wyjechaliscie!!!
wtedy moze rozmowy na tym forum beda mialy sens!!!
Phillon...wkurwiony
Gdzie jest ta "lajza" WHP?
To po maluchu i do roboty.....
sam ze soba musze pic!!:(
Phillon...alkoholik
To po maluchu i do roboty.....
sam ze soba musze pic!!:(
Phillon...alkoholik
Zapomnialem dodac:)))
Wszystkim Rewizjonistom,Rewizorom,Kontrolerom ktorzy mysleli ze mnie wilcy zjedli
mowimy stanowczo NIE!!!!!!....Phillon!!!...Phillon!!!...Phillon!!!!
Phillon...jak tlum rozentuzjonowany..(dobrze napisalem?):))
Wszystkim Rewizjonistom,Rewizorom,Kontrolerom ktorzy mysleli ze mnie wilcy zjedli
mowimy stanowczo NIE!!!!!!....Phillon!!!...Phillon!!!...Phillon!!!!
Phillon...jak tlum rozentuzjonowany..(dobrze napisalem?):))
...bo to jest tak w tym zyciu, ze bywaja ludzie glupi. Niektorzy glupi ludzie sa mili, dobrzy, grzeczni - czym wpisuja sie pierwszoplanowo w pamiec jako glupcy, ktorych nalezy wysmiewac i lekcewazyc. Inni glupi ludzie sa klotliwi, zli, ordynarni - czym wpisuja sie w pamiec pierwszoplanowo jako ludzie zli, ktorych nalezy sie bac i sie nimi brzydzic...
(Slowo na Niedziele)
(Slowo na Niedziele)
Brawo Philon. Jest to najsympatyczniejsze wkurwienie, jake czytalem.Phillon...wkurwiony
Nie warto sie tym typem przejmowac, jest tutaj kilka normalnych i pogodnych osob z ktorymi warto pisac. Tez czekam, az sie Whiskeyprint pojawi. Poki co, z przyjemnoscia sie z Toba napije...
Reflex koneser
Opowiem wam niesamowita historie
Zmienilem dzisiaj swoj email na forum!!
Zmienilem dlatego ze czasami uzywam email moich stalych klientow..
(ktorzy sa tak mili ze mam email na ich serwerach)
i na jednym z nich sie tutaj "zarejestrowalem"....dzisiaj zmienilem go
na moj wlasny:))...personalny:))..i co?
Zostalem "zdeaktywizowany"
znaczy sie pozbawiono mnie mozliwosci pisania tutaj "pier***"!!
musialem przejsc "znowu" weryfikacje"
i tu zaczyna sie opowiesc!!!
Zablokowano mi konto!!....wpadlem w panike!!!
w nerwach zaczolem gotowac rosol z "kury" (jedna z tych ktora mi sr****a na podworku!!!)..Tragedia!!
jedzac go (ten rosol) podjechalo mi pare czarnych SUV (chyba Chevrolety) pod dom!!!
z jednego wysiadla Niebianska Kobieta!!!!!...Czesc Phillon..zagadala.....
Szczeka mi opadla..byla tak piekna ze autentycznie plakalem!!! (wrazliwy jestem)
Jestem Adminem.....powiedziala..czy mozemy porozmawiac?
od dawna zadna kobieta nie chciala ze mna rozmawiac, wiec sie natychmiast zgodzilem!!(zgodzillem)
wypilismy kawe (zeby nie wpedzac mnie w koszty dala mi 10EURO!!!!)
Przeprosila ze mnie "zablokowali" i ze wiecej sie to nie powtorzy!!
bylem tak zszokowany ze zapomnialem jej imienia....czy ktos ja zna???
Phillon...zakochany (teoretycznie)
Zmienilem dzisiaj swoj email na forum!!
Zmienilem dlatego ze czasami uzywam email moich stalych klientow..
(ktorzy sa tak mili ze mam email na ich serwerach)
i na jednym z nich sie tutaj "zarejestrowalem"....dzisiaj zmienilem go
na moj wlasny:))...personalny:))..i co?
Zostalem "zdeaktywizowany"
znaczy sie pozbawiono mnie mozliwosci pisania tutaj "pier***"!!
musialem przejsc "znowu" weryfikacje"
i tu zaczyna sie opowiesc!!!
Zablokowano mi konto!!....wpadlem w panike!!!
w nerwach zaczolem gotowac rosol z "kury" (jedna z tych ktora mi sr****a na podworku!!!)..Tragedia!!
jedzac go (ten rosol) podjechalo mi pare czarnych SUV (chyba Chevrolety) pod dom!!!
z jednego wysiadla Niebianska Kobieta!!!!!...Czesc Phillon..zagadala.....
Szczeka mi opadla..byla tak piekna ze autentycznie plakalem!!! (wrazliwy jestem)
Jestem Adminem.....powiedziala..czy mozemy porozmawiac?
od dawna zadna kobieta nie chciala ze mna rozmawiac, wiec sie natychmiast zgodzilem!!(zgodzillem)
wypilismy kawe (zeby nie wpedzac mnie w koszty dala mi 10EURO!!!!)
Przeprosila ze mnie "zablokowali" i ze wiecej sie to nie powtorzy!!
bylem tak zszokowany ze zapomnialem jej imienia....czy ktos ja zna???
Phillon...zakochany (teoretycznie)
Nikita!..ja Cie bardzo prosze, zniz sie do naszego poziomu! (mojego)nikita pisze:...bo to jest tak w tym zyciu, ze bywaja ludzie glupi. Niektorzy glupi ludzie sa mili, dobrzy, grzeczni - czym wpisuja sie pierwszoplanowo w pamiec jako glupcy, ktorych nalezy wysmiewac i lekcewazyc. Inni glupi ludzie sa klotliwi, zli, ordynarni - czym wpisuja sie w pamiec pierwszoplanowo jako ludzie zli, ktorych nalezy sie bac i sie nimi brzydzic...
(Slowo na Niedziele)
napisales piekna zecz....po slowach widze ze jest to "mocny" przekaz!!
ale ja sie gubie!...powiec to w prostych slowach...!!
Phillon...prosty w mowie..
Dzieki Reflex!!...wspolne picie rozwiazuje "jezyki"......Reflex pisze: Poki co, z przyjemnoscia sie z Toba napije...
Reflex koneser
i "slabsi" musza odpasc
Phillon...pod stolem..(rozmawia z tymi co odpadli)