Kiszczakowa, Bolek, Walesa

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Kontakt:

Re: Kiszczakowa, Bolek, Walesa

Post autor: Reflex »

Profesor Reflex tez był przeciwny prezydenturze Lecha. :lol:
Argumentowal, ze Lechowi należy postawić pomnik a na prezydenta wybrać czlowieka prawego, madrego i wykształconego. "Narod" chciał inaczej i Lechu wygral stolek.
Było troche smiechu, ale swiat przyjmowal Walese z szacunkiem i sympatia. Polska nic na tym nie stracila.

Teraz cos aktutalnego: urodziny Prezesa Kaczynskiego. Czytac z powagą!

Obrazek

PiS robi niespodziankę na urodziny prezesa. Na moment wprowadzą komunizm, żeby to on go sobie obalił

– W urodziny Jarosława Kaczyńskiego 18 czerwca Sejm na kilka godzin wprowadzi komunizm, żeby to prezes go sobie obalił – dowiaduje się ASZdziennik od ważnych polityków tej partii.

Jak tłumaczą, powstały z kolan naród zasługuje na znacznie bardziej nieskazitelnych bohaterów niż skompromitowany Lech Wałęsa.

– Nie może być tak, że agent może widnieć na zdjęciach z porozumień sierpniowych, a ludzie, którzy dokonali w życiu znacznie większych rzeczy żyją sobie skromnie dzierżąc całość władzy w Polsce – przekonuje nasz rozmówca.

Choć do 18 czerwca zostało jeszcze trochę czasu, już wyciekają pierwsze elementy tego historycznego dnia. Zacznie się od uchwalenia nowej, komunistycznej konstytucji z heroicznym wstrzymaniem się od głosu przez Jarosława Kaczyńskiego. Następnie Andrzej Duda zawiesi prawa obywatelskie, ale prezes PiS zmiażdży go w debacie telewizyjnej nadanej przez reżimową TVP.

– I to z internowania w Arłamowie – ujawnia nasze źródło.

Co ciekawe, nie jest jeszcze znany finał nowego najważniejszego dnia w historii Polski.
Gdy autorytety padają pod naporem teczek, naród zasługuje na prawdziwych bohaterów.

– W urodziny Jarosława Kaczyńskiego 18 czerwca Sejm na kilka godzin wprowadzi komunizm, żeby to prezes go sobie obalił – dowiaduje się ASZdziennik od ważnych polityków tej partii.

Jak tłumaczą, powstały z kolan naród zasługuje na znacznie bardziej nieskazitelnych bohaterów niż skompromitowany Lech Wałęsa.

– Nie może być tak, że agent może widnieć na zdjęciach z porozumień sierpniowych, a ludzie, którzy dokonali w życiu znacznie większych rzeczy żyją sobie skromnie dzierżąc całość władzy w Polsce – przekonuje nasz rozmówca.

Choć do 18 czerwca zostało jeszcze trochę czasu, już wyciekają pierwsze elementy tego historycznego dnia. Zacznie się od uchwalenia nowej, komunistycznej konstytucji z heroicznym wstrzymaniem się od głosu przez Jarosława Kaczyńskiego. Następnie Andrzej Duda zawiesi prawa obywatelskie, ale prezes PiS zmiażdży go w debacie telewizyjnej nadanej przez reżimową TVP.

– I to z internowania w Arłamowie – ujawnia nasze źródło.

Co ciekawe, nie jest jeszcze znany finał nowego najważniejszego dnia w historii Polski.

Jak wynika z naszych informacji, politycy PiS nadal nie zdecydowali, czy Jarosław Kaczyński wygra wybory prezydenckie, czy po prostu każe Andrzejowi Dudzie przywrócić w Polsce demokrację.

/ASZdziennik/
alohilani

Post autor: alohilani »

no i to pedalstwo... pani Aloha rozpuscila plotke i zrobili ze mnie pedala...
A nic podobnego!
Pani Aloha (w tamtm czasie) pytala co uczestnicy mysla o kims takim, bezosobowo, a Pan Godzilla z dlugim jezykiem oswiadczyl, ze to o niego chodzilo (nie wiem po co) i wyjasnial to.
Byly trzy mozliwosci: gej w tzw. szafie, biseksualnosc i robienie sobie tzw. jaj.
Pani Aloha (w tamtym czasie) nigdy nie napisala, ze Godzilla to gej lub pedal.
To Pan Godzilla napisal, ze Pani Aloha (w tamtym czasie) tak napisala.
Ale to tylko klamstwo pana Godzilli, z ktorym w ogole nie nalezy sie liczyc.
godzilla

Post autor: godzilla »

sprawiedliwy pisze:Każdy, kto coś wie, powinien wiedzieć, że jest fałszem zakładać, iż jak ktoś kiedyś coś podpisał, to jest skreślony na całe życie. To jest nieprawda. Bywało, że znani opozycjoniści zaczynali od współpracy z UB, a potem przesiedzieli w kryminale i zostali zasłużonymi opozycjonistami.
jest falszem zakladac ze jak ktos cos podpisal i robil kariere pod okiem ubecji, nigdy sie oficjalnie do wspolpracy nie przyzna, to mogl dac ubecji "wypowiedzenie" i oni by go zostawili w spokoju...

to byloby bez sensu i swiadczyloby o bezsilnosci systemu, ktory potrafil zlikwidowac dziesiatki jesli nie ponad sto milionow ludzi... glod na ukrainie, rewolucja bolszewicka, kilkadziesiat lat opresji, mordow, tortur, zeslan i setki tysiecy bezimiennych grobow...

taki np. Katyn...

a potem sie okazuje ze maja jakiegos bolka i mu wspanialomyslnie odpuszczaja bo on wicie rozumicie... biedny byl i glupi...
godzilla

alohilani pisze:A nic podobnego!
Pani Aloha (w tamtm czasie) pytala co uczestnicy mysla o kims takim, bezosobowo, a Pan Godzilla z dlugim jezykiem, a moze i z checia oswiadczyl, ze to o niego chodzilo i wyjasnial to.
Pani Aloha (w tamtym czasie) dala trzy mozliwosci dla tego czlowieka.
Byla za ta druga, czyli za biseksualnoscia, poniewaz podobno wiekszosc z ludzi jest bisekusalna, ale albo z powodu religii alob z powodu przynaleznosci spolecznej wybieraja jednak heteroseksualnosc.
Pierwsza byla homosekusalnosc ukrywana w tzw. szafie.
Trzecia byla robieniem sobie tzw. "jaj".
Poniewaz pan Godzilla bardzo czesto pisal o odbycie, uczestnicy mogli sobie to skojarzyc.
Pani Aloha (w tamtym czasie) nigdy nie napisala, ze Godzilla to gej lub pedal.
Pani Aloha (w tamtym czasie) w ogole nie napisala, ze pisala o panu Godzilli.
To Pan Godzilla sam bez pytania sie zadeklarowal, ze to o niego chodzilo.
Notabene, trzeba sie zadeklarowac, ze lubi sie mezczyzn, zeby fb sugerowala mezczyzn jako przyjaciol.
Niewazne czy to dla tzw.jaj, czy sprawdzenia jak to jest, czy faktycznie.
Dla mnie nie ma znaczenia czy ktos jest heteroseksualny czy homoseksualny. Dla mnie wazne jest jakim czlowiekiem ktos jest dla drugiego czlowieka. Wszystkich ludzi traktuje rowno.
Zeby nie bylo zadnych watpliwosci.
Na HI mamy duzo gejow i lesbijek, moga sie zenic, mnie nic do tego.
Mam kilkoro wsord moich bliskich wspolpracownikow.
To wszystko jest bardzo naturalne i na porzadku dziennym.

No ale to nie na temat tematu tego watku.
Nic nie szkodzi.
no prosze... i pani aloha dala sobie prawo do wyciagania tak daleko idacych wnioskow bo pan godzilla powiedzial do reflexa - wsadz sobie to w dupe! to juz trzeba bylo zrobic mu analize i stwierdzic ze pedal?

jezeli reflex tu s-ral przez kilkanascie lat na wszystko co bylo logiczne i zas-rywal forum propagandowa sieczka to nie mozna powiedziec ze s-ral bo to by oznaczalo ze... i tu analiza...

ta aloha to taki bolek jest... taki cienki
Notabene, trzeba sie zadeklarowac, ze lubi sie mezczyzn, zeby fb sugerowala mezczyzn jako przyjaciol.
notabene... nie wiem co trzeba zadeklarowac na fejsbuku... gdy czlowiek tam zaklada konto po raz pierwszy w zyciu i zastanawia sie co wpisac aby bylo wiarygodnie...

edit. teraz juz mniej wiecej wiem co trzeba... po wklepaniu danych osobowych, podsuwaja ci pod nos rzeczy, ktore lubisz, filmy, muzyke, ksiazki, seriale telewizyjne...

gdy zakladalem drugie konto na fejsbuku wpisalem od pyty roznych rzeczy...
i czasem dostaje informacje o tym co robi np. Dolly Parton (wielkie cycki, ktore mnie od dawna fascynowaly), czy ze Paul Anka ma urodziny (wyslalem mu zyczenia, ktore raczyl "polubic") i inne pier.dolki... czasem jest to sympatyczne a czasem upierdliwe, i wtedy wlaczam opcje wylacz powiadomienia od tej osoby...

nic nie pisalem o preferencjach seksualnych i mialem wsrod znajomych prawdziwych ludzi, ktorych znalem... znajdywalem ich dopiero po rejestracji i z nimi pisywalem...
jezeli to fejsbuk mi dodawal znajomych to musial sam robic analize osobowosci na podstawie fotki profilowej... widac facet o bardzo ciemnej karnacji z efektownym blyskiem zeba zostal zakwalifikowany do kategorii "pedal"...

nic mi to nie przeszkadzalo i kazdemu kogo zapraszalem na moj profil pisalem o tym ze jest to konto fikcyjne i ze prawdopodobnie wsrod moich "znajomych" moze byc kilku gejow, pedalow czy homoseksualistow...

WY - zaklamani w swojej obludzie, niby to otwarci, niby to tolerancyjni atakujecie mnie oskarzajac o pedalstwo... taki wlasnie reflex, najgorsza menda wsrod ludzi tutaj piszacych, wlasnie tak postepuje... zamiast argumentow uzywa takich wlasnie atakow...
Dla mnie nie ma znaczenia czy ktos jest heteroseksualny czy homoseksualny. Dla mnie wazne jest jakim czlowiekiem ktos jest dla drugiego czlowieka.
i boisz sie napisac do reflexa zeby nie uzywal TWOICH podejrzen jako argumentu w dyskusji ze mna? wiedzac ze zawsze bede atakowal CIEBIE gdy on mi zarzuci pedalstwo bo zalozylem sobie konto na fejsbuku...

jestem juz w wieku (prawie 59) lat gdzie takie pier-doly jak oskarzanie mnie o pedalstwo lataja mi kolo dupy, kolo odbytu dokladniej... wkur.wia mnie tylko zaklamanie takich jak ty, udajacych przyjaciol, oraz takich jak reflex-ludzi odmozdzonych, niewolnikow wlasnego debilizmu i zaklamania...

i nie, nie przyznam sie do swojego homoseksualizmu, gdyz go nie ma... jesli chcielibyscie tu jakiegos outingu dla zabawy to go nie otrzymacie...

a ty durna babo - na drugi raz tez sie zastanow nad WLASNYM postepowaniem... a co by bylo gdybym byl ukrytym gejem, ktory zyje normalnym zyciem, i takie oskarzenie mogloby go doprowadzic do tragedii?

sa jeszcze tacy ludzie wsrod Polakow... zyja sobie zyja i nagle ktos odkrywa ich sklonnosci a potem oni sie zabijaja bo nie moga wytrzymac presji otoczenia...

o tym, durna babo, nie pomyslalas?

to sie nie martw...

ja mam twoje i reflexa podejrzenia w dupie, znaczy w odbycie...
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

Panie godzilła. Cytowałeś Karola Modzelewskiego, Profesora.
To nie moje słowa. Ja nie jestem ani profesorem ani Karolem Modzelewskim,
aczkolwiek uważam że facet mądrze mówi. Jest z tamtych, czasów, tamtej działalności, no w ogóle i w szczególe wie o czym mówi.
alohilani

Post autor: alohilani »

Nie pisz tak duzo, durny chlopie (odpowiedz na chamskie - durna baba), uczestnicy doskonale pamietaja.
Nikt nie pisal ani nie pytal o ciebie, bylo o jakims uczestniku internetowego forum, ktorych jest setki.
I byly trzy mozliwosci.
Ty sie odezwales i zadeklarowales, ze to o tobie.
I po co?
To bylo pare lat temu, tylko raz wiedzialam ten profil przez chwile, nie przywiazywalam do niego uwagi,
nawet nie zapamietalam imienia, nigdy potem nie szukalam. To ty go sam opisales.
Sam sobie nawarzyles piwa, a szukasz kozla ofiarnego, aby mieszac, aby macic i po co?
Pisanie o odbycie nie musi swiadczyc o sklonnosciach, choc i to jest mozliwe,
jednak dobitnie swiadczy o etyce piszacego.
Nie pisz mi tu o sklonnosciach i presji srodowiska.
Ten ze sklonnosciami nigdy nie odezwalby sie na tym forum
i nie napisal, ze to o niego chodzilo.
Cenilby swoja prywatnosc.

I DON'T GIVE A FLYING SH*IT ANYWAY!!!
To o tych bzdurach, ktorych pelen jest ten twoj dlugi post.
I o tym, ze to w dalszym ciagu ciagniesz.
Miej troche szacunku dla samego siebie.
godzilla

sprawiedliwy pisze:Panie godzilła. Cytowałeś Karola Modzelewskiego, Profesora.
To nie moje słowa. Ja nie jestem ani profesorem ani Karolem Modzelewskim,
aczkolwiek uważam że facet mądrze mówi. Jest z tamtych, czasów, tamtej działalności, no w ogóle i w szczególe wie o czym mówi.
oni wszyscy madrze mowia i robia za etatowe autorytety... moje wypowiedzi staram sie przedstawiac przy pomocy logiki opartej na wlasnym doswiadczeniu zyciowym...

co mi z tego ze powiesz - ziemia jest plaska bo tak twierdzi PAN PROFESOR, jego sfientojebliwosc, kardynal XXXXXXXX

a ja ci na to ze nie wierze w takie wypowiedzi bo z samolotu ziemia wyglada na zakrzywiona, a poza tym inni twierdza ze jest okragla...
wiara i s

Post autor: wiara i s »

[quote="] bo z samolotu ziemia wyglada na zakrzywiona[/quote]

lataj na dluzsze dystanse :lol:
godzilla

wiara i s pisze:[quote="] bo z samolotu ziemia wyglada na zakrzywiona
lataj na dluzsze dystanse :lol:[/quote][/quote]
to twoje zdanie jako jego sfientojebliwosci czy fachowca od zakrzywienia czasoprzestrzeni?
wiara i s

Post autor: wiara i s »

P.G

P.jestes naprawde smutas

troche dystansu do siebie i innych 8-)
ODPOWIEDZ