Polityka
Re: Polityka
Panie Godzilla,dlaczego Pan sie tlumaczy z tych genow,a gdyby to bylo nawet 50 czy wiecej proc,to co w zwiazku z tym?,Cyc jest Slazakiem jest z tego dumny,ja mam tych genow roznych wiele wiecej niz Pan i co ,mam sie z tym zle czuc ,maja mnie zzerac kompleksy?, to jest jakas bzdura,niech Pan nosi wysoko glowe !!
Mi te geny w normalnym zyciu nie wadza... idiota bylem gdy sie nimi tutaj kiedys podzielilem z "przyjaciolmi" rasistami... teraz jeden jedyny rasista internetowy, czlowiek chcacy zyc w pokoju, jak go tu niektore opisuja, sie przypier.dala do mojego pochodzenia... aryjczyk yebany, hitlerowiec...
Nawet nie wie ze w ten sposob dziala wbrew woli wladcow swiata, kreatorow Nowego Porzadku Swiata, ktorzy daza do tego aby wymieszac geny ludzkich ras zeby hitlerowski rasizm z powodow praktycznych nie mial prawa sie odrodzic... niedoinformowany poyeb...
Nawet nie wie ze w ten sposob dziala wbrew woli wladcow swiata, kreatorow Nowego Porzadku Swiata, ktorzy daza do tego aby wymieszac geny ludzkich ras zeby hitlerowski rasizm z powodow praktycznych nie mial prawa sie odrodzic... niedoinformowany poyeb...
Gdybym napisal że "godzilla ma geny", komentarz Jordana mialby sens. Ale ja napisalem coś innego.Panie Godzilla,dlaczego Pan sie tlumaczy z tych genow,a gdyby to bylo nawet 50 czy wiecej proc,to co w zwiazku z tym?,Cyc jest Slazakiem jest z tego dumny,
Postawilem diagnoze, wyjasnilem skąd biorą się u godzilli mordercze instynkty, podalem konkretne przyklady..
Geny dzikich, żądnych krwi tatarów, znamy i pamietamy z histori. Czlowieka mozna unicestwić na rózny sposób, oni podrzynali gardla dla przyjemnosci, podniecala ich tryskająca krew,, rzucali żywcem dzieci w ogień, okrucieństwo, bylo ich żywiolem, lezalo w ich genach.
Jedni sie juz tych genow przez wieki wyzbyli i ucywilizowali ( nie tylko tatarzy, ale vikingowie i kzyzacy), u godzilli paczkuja jak drozdze na cieplym mleku. A uroczy Jordan glaszcze bandziora po glowce i powiada "kazdy ma geny"...
Godzilla z kolei oskarza mnie o rasizm. Glupi palant. Gdybym to pisal o tatarach (l.mn.), ale ja postawilem diagnoze jednego czlowieka, przyczyny jego zwierzecych instynktow. (Przepraszam wszystkie zwierzeta).
Jego zarzuty są jak zawsze infantylne i prymitywne, podobnie moglby posądzić lekarza o dyskryminację, bo wykryl u pacjenta nowotwora.
-
rekin oceanu
Jako człowiek się rodzi tak natura daje mu talenty.
Które rozwija lub zatraca.
W zależności jakie światło cywilizacji mu przyświeca lub zagorzałość otoczenia ciemności.
Mu to odbiera ze słabości jego ducha.
Historia życia Salomona nam pokazuje i mówi dużo.
Salomon tyle miał żon z najlepszych i mądrych królestw Państw.
I sam miał naturę człowieka. I co gdzie te geny.
Miało by się utworzyć królestwo mądrych ludzi.
Niestety tak się nie stało.
Gdzie te geny? Salomon upadł.
Geny się rozmyły.
Jako mesjasz miał rację Bóg daje nam talenty jako dar majtku.
Kto ich nie rozwinie to co i ma zostanie mu odebrane.
A ten co ma zostanie mu dodane.
Ależ żeby to rozkwitało to co ma sprzyjać.
Swoim niedowiarstwem zabijacie.
To się pytam gdzie wasze poznanie
I tak nie wiecie o co chodzi.
rekin
Które rozwija lub zatraca.
W zależności jakie światło cywilizacji mu przyświeca lub zagorzałość otoczenia ciemności.
Mu to odbiera ze słabości jego ducha.
Historia życia Salomona nam pokazuje i mówi dużo.
Salomon tyle miał żon z najlepszych i mądrych królestw Państw.
I sam miał naturę człowieka. I co gdzie te geny.
Miało by się utworzyć królestwo mądrych ludzi.
Niestety tak się nie stało.
Gdzie te geny? Salomon upadł.
Geny się rozmyły.
Jako mesjasz miał rację Bóg daje nam talenty jako dar majtku.
Kto ich nie rozwinie to co i ma zostanie mu odebrane.
A ten co ma zostanie mu dodane.
Ależ żeby to rozkwitało to co ma sprzyjać.
Swoim niedowiarstwem zabijacie.
To się pytam gdzie wasze poznanie
I tak nie wiecie o co chodzi.
rekin
hitler tez kazal swoim prowadzic badania, ktore mialy udowodnic wyzszosc rasy "aryjskej" nad innymi...
i ty tak skonczysz jak on... z glowa w sr.aczu i zapomniany przez ludzi...
masz takie samo podejscie do ludzi, tylko rasy inne mieszasz do wlasnej ideologii...
wiem, ty chcesz zyc w pokoju... tak twierdzi alohilani, ktora cie wielbi...
najgorci sa tacy falszywcy, ktorym sie daje pochwaly i nagrody za ich pacyfistyczne poglady z gory...
obramie dali nobla zeby wojny prowadzil, w ktorych gina tysiace...
i ty tak skonczysz jak on... z glowa w sr.aczu i zapomniany przez ludzi...
masz takie samo podejscie do ludzi, tylko rasy inne mieszasz do wlasnej ideologii...
wiem, ty chcesz zyc w pokoju... tak twierdzi alohilani, ktora cie wielbi...
najgorci sa tacy falszywcy, ktorym sie daje pochwaly i nagrody za ich pacyfistyczne poglady z gory...
obramie dali nobla zeby wojny prowadzil, w ktorych gina tysiace...
Godzilla mam dla Ciebie złą wiadomość.
Jestes strasznie głupi, usmarkany dzięciol.
Z Alohilani zachowujesz się jak zazdrosny dzieciak. Co Ona ma wspólnego z tematem, to raz?
I nie w tym rzecz czy Ona mnie lubi, mam nadzieje że tak, ja ją lubie. Twój problem w tym, ze nie lubi Ciebie i to cie boli. Daj mi jeden powód że powinno być było inaczej. Tylko właściwie kto ciebie lub i czyja to winai? Sr.asz sobie w papiery sam, miej pretensje do siebie meNszczyzno
Jestes strasznie głupi, usmarkany dzięciol.
Z Alohilani zachowujesz się jak zazdrosny dzieciak. Co Ona ma wspólnego z tematem, to raz?
I nie w tym rzecz czy Ona mnie lubi, mam nadzieje że tak, ja ją lubie. Twój problem w tym, ze nie lubi Ciebie i to cie boli. Daj mi jeden powód że powinno być było inaczej. Tylko właściwie kto ciebie lub i czyja to winai? Sr.asz sobie w papiery sam, miej pretensje do siebie meNszczyzno
Nie lubie debilizmu i zaklamania... jestes pier.dolonym rasista nie lepszym od hitlera a ona tu probuje z ciebie robic uczciwego i uwielbiajacego pokoj czlowieka... a ty jestes glupie bydle...
I nie mysl ze tu o jakas zazdrosc chodzi bo mam ja jako czlowieka gleboko w...... niewazne...
Dalem sie nabrac na jej kretynskie gierki... przez cale lata udawala ze cierpi przez ciebie bo jej ublizasz itp. A potem sie okazalo ze to gierki, a jej chodzilo o to bys ja wirtualnie przytulil...
Wpisdu z takimi gierkami...
I nie mysl ze tu o jakas zazdrosc chodzi bo mam ja jako czlowieka gleboko w...... niewazne...
Dalem sie nabrac na jej kretynskie gierki... przez cale lata udawala ze cierpi przez ciebie bo jej ublizasz itp. A potem sie okazalo ze to gierki, a jej chodzilo o to bys ja wirtualnie przytulil...
Wielbic mozna Boga, sympatia darzyc mozna ludzi.
Ja darze sympatia ludzi szczegolnie za ich uczciwosc
wobec drugiego uczestnika np. forum.
Kategorycznie potepiam wszelkiej masci manipulacje wypowiedziami innych.
Wszystko co napisal Pan Godzilla pod moim adresem to klamstwa i manipulacje
wlasne improwizacje nie majace z rawda nic wspolnego.
Reflex to Reflex, a ja to ja, dwie rozne osoby.
A tu jest jedna "perelka":
Pan Godzilla jest glupszy niz myslalam. Kompletne kretynstwo!
To wszystko przeciez byly nieuczciwe gierki Godzilli i manipulowanie innymi uczestnikami, a reakcje moje i innych to tylko odzew. Nie tylko Godzilli, ale i jego kolegi z osciennego kraju, za ktorym sie czesto wstawialam. To dotyczylo rowniez Reflexa i jego reakcji, ale Reflex nigdy nie wyrzadzil mi krzywdy, jaka wyrzadzil niby przyjaciel Godzilla w ubieglym roku. No i kolega z osciennego kraju Godzilli.
Wydarzenia sprzed pond roku na tym forum pokazaly w czym byla rzecz, o co tu chodzilo, a przede wszystkim jakim rodzajem czlowieka ktos jest.
Uczciwy czlowiek nie potrzebuje wykorzystywac osob trzecich, aby sie klamstwem o nich podbudowywac w dyskusji ze swoim przeciwnikiem.
Drugi czlowiek to nie pilka, ze mozna sobie ja dowolnie kopac w walce z przeciwnikiem.
Ja darze sympatia ludzi szczegolnie za ich uczciwosc
wobec drugiego uczestnika np. forum.
Kategorycznie potepiam wszelkiej masci manipulacje wypowiedziami innych.
Wszystko co napisal Pan Godzilla pod moim adresem to klamstwa i manipulacje
wlasne improwizacje nie majace z rawda nic wspolnego.
Reflex to Reflex, a ja to ja, dwie rozne osoby.
A tu jest jedna "perelka":
Pan Godzilla jest glupszy niz myslalam. Kompletne kretynstwo!
To wszystko przeciez byly nieuczciwe gierki Godzilli i manipulowanie innymi uczestnikami, a reakcje moje i innych to tylko odzew. Nie tylko Godzilli, ale i jego kolegi z osciennego kraju, za ktorym sie czesto wstawialam. To dotyczylo rowniez Reflexa i jego reakcji, ale Reflex nigdy nie wyrzadzil mi krzywdy, jaka wyrzadzil niby przyjaciel Godzilla w ubieglym roku. No i kolega z osciennego kraju Godzilli.
Wydarzenia sprzed pond roku na tym forum pokazaly w czym byla rzecz, o co tu chodzilo, a przede wszystkim jakim rodzajem czlowieka ktos jest.
Uczciwy czlowiek nie potrzebuje wykorzystywac osob trzecich, aby sie klamstwem o nich podbudowywac w dyskusji ze swoim przeciwnikiem.
Drugi czlowiek to nie pilka, ze mozna sobie ja dowolnie kopac w walce z przeciwnikiem.
Nie lubie debilizmu i zaklamania...
Powoli zaczynam rozumieć powikłane dylematy faceta poczętego z muzułmanina a zmuszonego żyć w cywilizowanym chrześcijańskim świecie, słuchać bicia dzwonów, zmiast nawolywania Muezzina z minaretu, albo plomiennych przemówień uwielbianego Hitlera.
Debil, który "nie znosi debilizmu", klamca który "nie lubi zakłamania"...
Jak można co dzień rano, budzić się z debilem w sobie, żyć tyle lat z zakłamaną mendą bez duszy i panicznie unikać spojrzenia w lustro?
Aż dziw, że się jeszcze nie powiesił. Z drugiej strony wydaje się, ze przyjął religie debilizmu i obłudy, żeby przezyć mentalnie. Totalny klops godzili.
-
rekin oceanu
Czytając was przy słabej sile ducha naprawdę można dostać kręćka.
I być nakręcony.
Symbolami krucyfiks.
Co jest wielkim wykroczeniem wszeteczeństwa.
Jako zbuntowani Żydzi na pustyni.
Za czasów Mojżesz co na nich Stwórca spuścił ogień gniewu.
Obrzucając się błotem obrzydliwym zapewne
Nie do najlepszych nie należy.
W chlewie świń czyściej jest.
Chociaż nie rozumieją.
A Stwórca nierozumnych nie karze.
rekin
I być nakręcony.
Symbolami krucyfiks.
Co jest wielkim wykroczeniem wszeteczeństwa.
Jako zbuntowani Żydzi na pustyni.
Za czasów Mojżesz co na nich Stwórca spuścił ogień gniewu.
Obrzucając się błotem obrzydliwym zapewne
Nie do najlepszych nie należy.
W chlewie świń czyściej jest.
Chociaż nie rozumieją.
A Stwórca nierozumnych nie karze.
rekin