bagatelne myśli lateralne

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
sprawiedliwy

Re: bagatelne myśli lateralne

Post autor: sprawiedliwy »

Ponieważ tu każdy ma prawo pisać i mieć swoja teorie
logiczne wg własnej logiki, a nie tej z książek - podręczników.
spiskowe weglug własnej mentalności
i realne wg własnego racjo. i "racjio"
a zatem wydaje mi się, ze potrafią lepiej. Niby lepiej i mądrzej, tez niby.
ze wszyscy czytamy i odbieramy te same informacje z różnych źródeł, które są juz odpowiednio zinterpretowane, by nie powiedzieć przetworzone, przełożone, na język zrozumiały dla odbiorcy.
i tu wracamy do rozumu (racji) logiki ( wprost i nie wprost itd)
no i doszukiwania się drugiego dna w takiej czy innej interpretacji.
Są specjaliści w tym szukaniu drugiego dna, bo wydaje im się , ze na tym polega i w tym tkwi ich inteligencja z wysokim IQ.
Dowartościują się przy tym, bo... hahaha, wydaje im się ze myśląc inaczej są lepsi.

I dobrze. Oczywiście, ze są =lepsi=.

Kiedyś czytaliśmy miedzy linijkami ukryte przed pzpr-owska cenzura informacje, a w czasach zaborów przed cenzura zaborcy. Dziś nieco inaczej to wyglada...

Dzien jeden w roku Kolęda Czerwonych Gitar jest tego cudownym przykładem.

PS. skończcie z tym udowadnianiem czegoś, zaleje się linkami, których nikt nie czyta, bo te dowody o d.upe
rozczasc
kiedyś próbowałam udowodnić, ze nie jestem wielbłądem, jak z kawału o uciekającym króliczku,nikomu nie polcam, bo to beznadziejna sprawa.
Ergo - piszta co chceta, każdy pisze jak chce i co chce i jak potrafi, bo pisać każdy może, jeden lepiej drugi gorzej.
Oczywiście z zachowanie netykiety, zasad wzajemnego poszanowania itd chamstwa nie toleruje.
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Reflex pisze: czw lis 27, 2025 8:20 am O nie kochany, to ja Cie poprosilem a Ty sie wykreciles jak sliska glizda.Kolejny odjety punkt od Ciebie.Wstydzisz sie? Twoja sprawa.Pamietaj, ze to jest forum dyskusyjne a nie prywatne bajki ktorych nie wolno dotknac. Nie badz tchorzem. pisz...Czekam!
Dyskusja z idiotą nie ma najmniejszego sensu więc udowodnij ze dyskusja z tobą ma.
sprawiedliwy

no to pogadaliście....
:mrgreen:
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Ano pogadalismy. Chlopak dal z sibie ile potrafil. No comments. :D
pomorzak

sprawiedliwy pisze: czw lis 27, 2025 9:04 am
Oczywiście z zachowanie netykiety, zasad wzajemnego poszanowania itd chamstwa nie toleruje.
NIe przesadzaj bo twoja tolerancja jest dość wybiórcza czy może tolerancyjna.

Spokojnej nocy.
sprawiedliwy

za życzenia dziękuję,
przydały się ale nie po skutkowały,
morda mnie boli i jest spuchnięta, nikt mi jej nie obił <nie.<.
Zwyczajnie zjadłam juz swoje zęby, wszystko się powoli zużywa.

Pasywna nietolerancja, to jednak nietolerancja, a nie przesadzanie. To ostatnie zostawiam na wiosnę.
Miłego dnia. u mnie słońce, kryształowe błękitne niebo i miliony,biliopny kryształów pod nogami, 35 cm. No i fenomenalne powietrze....
pomorzak

sprawiedliwy pisze: pt lis 28, 2025 4:11 am
Miłego dnia. u mnie słońce, kryształowe błękitne niebo i miliony,biliopny kryształów pod nogami, 35 cm. No i fenomenalne powietrze....
U nas +6 i szaro.

Miłego dnia.
Reflex
Kontakt:

Czemu nikt nie pisze? Takie fantastyczne mozliwosci, tu sie zaglada nawet jak tu nic nowego.Pomorzak obudz sie... nie mam kogo krytykowac :lol:
Reflex
Kontakt:

Pomorzak tego nie pokaze, ale jest znowu obrazony na skurczybyka Reflexa.Pisz kochany, ja sam siebie nie lubie i nie umiem od siebie uciec :o
sprawiedliwy

Reflex pisze: pt lis 28, 2025 5:08 pm Pomorzak tego nie pokaze, ale jest znowu obrazony na skurczybyka Reflexa.Pisz kochany, ja sam siebie nie lubie i nie umiem od siebie uciec :o
przykro mi , ze sam siebie nie lubisz i uciekasz od siebie bezskutecznie.... Błąd. Zdecydowanie zacznij od polubienia siebie.
Dotknij ustami swoja rękę, dłoń , w dowolnym miejscu, sprobuj określisz co wyczuwasz .... Nie będę podpowiadać by nie sugerować.
Jeśli spojrzenie w lustro wywołuje negatywne uczucia wyciągnij swoja fotkę z młodości i zauważ jakim fajnym facetem jesteś, pisze jesteś! a nie byłeś. Bo ciagle jesteś tym samym. No cóż, jabłko po czasie tez ma skórkę pomarszczona i calolksztalt zmieniony , jak je ugryziesz smakuje tak samo jak kilka miesięcy temu, no może prawie tak samo, w każdym bądź razie nie zamieniło się w jabłko trujące. Jest nadal pożywne i ma te same właściwości odżywcze i zdrowotne.

A cóż, skurczybyk to skurczybyk... fajny skurczybyk to jest gość! no i tyle!
ODPOWIEDZ