babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Galwas

Re: babulenie

Post autor: Galwas »

Jutro kolejna rocznica niesłychanej zbrodni smoleńskiej!
Prawdziwi katolacy będą gorzko i uroczyście opłakiwać nieszczęsne ofiary tego nieludzkiego morderstwa.
I dobrze im tak!

Swoją drogą naprawdę ciekawe jak pisdzielcy wybrną z tego kłamstwa?
Z pewnością będą wsadzać do kryminału, ale jeszcze nie wiadomo dlaczego?
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Ja nie wiem, skąd PiS nabral tylu tak nieszczęśliwie porąbanych ludzi. Przecież cały swiat sie z nich śmieje, co prawda nie oficjalnie z szacunku dla tych co zginęli, ale po prostu grzecznie, aczkolwiek stanowczo, kręcąc głowami, odmawiają pomocy w śledztwie. Obseja i kosmiczna dziecinada PiS-owcow malo powiedziec ze jest już przeraźliwie nudna, to jest mdla i niestrawna bryja a ci którzy zginęli, przewracają się w grobach.

Dzisiaj przeczytalem slowa Macierewicza, ze Tusk cos tam ukryl ; jakies zdjęcia, że wiedzial a nie powiedzial, ze zamieniono czyjeś ciala. Widze z jaka kanibalskim apetytem wsadziliby Tuska do wiezienia pierdo...ęte harcerzyki.
A jeden z pożal sie boże ekspertów Macierewicza z powagą skunksa trysnął, ze samolot mial w doopie brzoze i żeby się nie roztrzaskać na ziemi.... rozlecial sie w powietrzu.
godzilla

Post autor: godzilla »

Jak widac sa ludzie, ktorych zbrodnie i morderstwa ciagle smiesza...
Ludzie porzadni, podziwiani, spokojni i zrownowazeni...
Brawo pomorzak!
Tez cie podziwiam bo takiej mendy nigdy nie widzialem...

Co do wypowiedzi innych antypolskich mend, to mam nadzieje ze winnych zbrodni odnajda, wojskowych rozstrzelaja, cywilow zamkna na zawsze lub powiesza...

Cyc tu przestal pisac, i mam nadzieje ze slowa tu juz nie skrobnie, wiec pozostawie was w tej kupie ANTYPOLSKIEGO GOWNA, KTORE Z WAS WYLAZI WSZYSTKIMI WASZYMI SMIERDZACYMI PORAMI....
alohilani

Post autor: alohilani »

To nie o to chodzi Panie Godzilla.
Pan to wg mnie odwrocil do gory nogami.
Ale to nie o mnie chodzi, ja w tej sprawie
nie zabieralam glosu, to zamilkne.
Co do Cyca to nie wierze, ze kiedykolwiek przestanie pisac.
Nie sadze tez, ze go zabanowano.
On tak tu musi byc jak musze byc i ja.
Mozemy tylko nie pisac.
Cyc zrobil sobie jedynie przerwe.
Na tym forum wszyscy sa potrzebni.
Pan takze.
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

Al... ma rację. wszyscy są potrzebnie ale bez skrajnej nienawiści, bez agresji.
No cóż, mnie się wydaje, że to nasza maskotka Mis, jest wrogiem wszystkich, czyli mizantrop i satrapa.

A co do Cyca, to martwię się o jego Murrę, Cyc ma, niestety chyba jakieś kłopoty, że zamilkł.
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Obrazek
Reflex
Kontakt:

Płaczki, inaczej nazywane łzawicami, czy chłostkami to kobiety, które były wynajmowane w celu okazywania rozpaczy oraz opłakiwania zmarłego przed i w trakcie uroczystości pogrzebowych. Ten staropolski obyczaj zatrudniania płaczek, na niektórych wsiach w Polsce, jest obecny do dziś.

Wiadomo że taka płaczka łzawica to aktorka, bo rozpacz i zawodzenie jest udawane.
Zastananwiam sie skad u godzilli, podobno faceta, (hej! -zdarzaja sie przypadki zmiany plci na starość), taka tendencja odgrywania płaczki sr.aczki, chłostania sie i drapania twarzy do krwi, przekręcanie i i zmyślanie przy tym faktów, co jest baardzo niesympatyczną i niemęską cechą.

Nikt nigdy na tym forum nie śmiał się z niczyjego nieszczescia czy smierci, tym bardziej nie można tego zarzucić pomorzakowi. Z drugiej strony ciagłe mordercze zapędy godzilli i marzenia o rozstrzelaniu, wieszaniu i zabijaniu wyimaginowanych zbrodniarzy ( nie wiem czy ktoś pamięta, kiedy godzilla obrazowo opisywał jak się powinno Balcerowiczowi strzelac w kolana). Mamy wiec panikarza, płaczkę sr*** i rodzaj łaknącego krwi wampira w jednym.

Nie wiem (hehe) skąd w jego genach tyle niewieściej slabości i tendencji do przesady i wyolbrzymiania faktów a jednocześnie okrucieństwa. Mogę się tylko domyślać. Dziwne bo slyszałem, że wsród wlascicieli samochodow marki dacia, jest najwiecej przypadkow depresji i prób samobójczych. Myśle ze to jednak jakas plotka. ;)
pomorzak

Post autor: pomorzak »

godzilla pisze:Jak widac sa ludzie, ktorych zbrodnie i morderstwa ciagle smiesza...
Ludzie porzadni, podziwiani, spokojni i zrownowazeni...
Brawo pomorzak!
Tez cie podziwiam bo takiej mendy nigdy nie widzialem...

Co do wypowiedzi innych antypolskich mend, to mam nadzieje ze winnych zbrodni odnajda, wojskowych rozstrzelaja, cywilow zamkna na zawsze lub powiesza...

Cyc tu przestal pisac, i mam nadzieje ze slowa tu juz nie skrobnie, wiec pozostawie was w tej kupie ANTYPOLSKIEGO GOWNA, KTORE Z WAS WYLAZI WSZYSTKIMI WASZYMI SMIERDZACYMI PORAMI....
Oglupiala holota tanczaca na grobach krzyczy ze ten komu sie to nie podoba nie szanuje deptanych przez nich grobow i ludzi tam spoczywajacych.
Czy to jednak moze dziwic ?
Godek jako sztandarowy przypadek dobrej zmiany az nadto czytelny i wymowny.
Bolszewia w kazdym calu choc jako pierwszy obslini innych.
Cierp dalej bo jestes juz jedynie smiesznostka tego forum.
godzilla

Post autor: godzilla »

bolszewia?
glupi chooyu...
kaczx2 - papiery na nich maja usa
tusk& banda - papiery na nich maja ruscy...

kacz jedzie na rozkaz swoich panow do Gruzji probujac popier.olic ruskim w biznesie...
ruscy chca pokazac temu panu z wegier i jego amerykanskim kolesiom zeby sie nie wpier.dalali w ich gieszeft w Gruzji daja w Smolensku lekko po lapkach amerykanskim przydupasom...

ruskie przydupasy caluja Putina po raczkach bo tak wypada...

minelo kilka lat, pan z wegier z kolesiami prowadzi juz wielka operacje na wszystkich mozliwych frontach przeciw Putinowi bo ile moze czekac na przejecie majatku Rosji?
tusk& banda juz sa lyknieci przez pana z wegier& kolesiow, ktorzy im wybaczyli chwile slabosci w stosunku z Rosja, pokazujac ze te kwity co ma na nich kbg sa smieszne w porownaniu z tym co ONI maja...

a ty mi tu pier.olisz o jakims bolszewizmie?
YEB SIE GLABIE!
Reflex
Kontakt:

Ale wyje godzilskie nasienie
Jakby mu drzwiami przytrzasnęło jaja.
Jak Ty to robisz Mirek... :lol:

Mnie się zawsze pomorzak kojarzyl z deliktanoscia..
Pamietam lata temu Elenka napisala do mnie:
Ten pomorzak to jedno cieple serce.
Pasmietasz ja pomorzaku?
Zablokowany