bagatelne myśli lateralne
Re: bagatelne myśli lateralne
Podobno Bibi dawno nie pokazywał się osobiście choć inni mówiła że mu dobrze idzie.
Jakoś chłopa nie widać.
Wszystkie narody kibicują i czekają.
Górale z gór Syjon ( wcale nie takie wysokie ) walczą o zbawienia świata, no może nie całego.
U nas zastanawiają się czy jest moralnie kupować ruską rope i gaz tylko z tego powodu że taniej.
Najbardziej światłe pokłady intelektualne i moralne mówiła NIE.
Pokazują jak bardzo naród jest bezmyślny. Biadoli że paliwo drogie a mogli se kupić samochody elektryczne i po klopocie.
Przynajmniej z benzyną bo prądu i tak nie gwarantują.
Prezydent (?) Niemiec napiętnował czarnowidztwo i brak optymizmu w społeczeństwie.
Społeczeństwo optymistycznie liczy na władzę, że tak sama z siebie przestanie ich dupczyć.
Czarnowidzcy twierdzą że wladzy trzeba pomóc.
Opozycja chce pomagać ale tylko im klody pod nogi.
Demokracja ta ich, bo mówią nasza, broniona jest na wszystkich frontach, nawet przed naszym kościołem.
Kościół katolicki jako ostoja demokracji.
Mocne !!
Jakoś chłopa nie widać.
Wszystkie narody kibicują i czekają.
Górale z gór Syjon ( wcale nie takie wysokie ) walczą o zbawienia świata, no może nie całego.
U nas zastanawiają się czy jest moralnie kupować ruską rope i gaz tylko z tego powodu że taniej.
Najbardziej światłe pokłady intelektualne i moralne mówiła NIE.
Pokazują jak bardzo naród jest bezmyślny. Biadoli że paliwo drogie a mogli se kupić samochody elektryczne i po klopocie.
Przynajmniej z benzyną bo prądu i tak nie gwarantują.
Prezydent (?) Niemiec napiętnował czarnowidztwo i brak optymizmu w społeczeństwie.
Społeczeństwo optymistycznie liczy na władzę, że tak sama z siebie przestanie ich dupczyć.
Czarnowidzcy twierdzą że wladzy trzeba pomóc.
Opozycja chce pomagać ale tylko im klody pod nogi.
Demokracja ta ich, bo mówią nasza, broniona jest na wszystkich frontach, nawet przed naszym kościołem.
Kościół katolicki jako ostoja demokracji.
Mocne !!
Tutaj bibi udowadnia że żyje...
Wredne niedowiarki twierdzą że AI ten filmik zrobiła na kanwie filmiku z 2024, gdzie był młodszy i mniej pomarszczony, a inne wredne gady twierdzą że kawa wylałaby się z kubka...
Ja tam mic nie twierdzę... Ja widzę że "człowiek" wypija kilkua łyków kawy a w kubku ciągle jest menisk wypukły...
Jeśli to video jest na coś dowodem to raczej na to że ten bohater narodowy nadaje już z piekła...
https://x.com/i/status/2033201661590589884
Wredne niedowiarki twierdzą że AI ten filmik zrobiła na kanwie filmiku z 2024, gdzie był młodszy i mniej pomarszczony, a inne wredne gady twierdzą że kawa wylałaby się z kubka...
Ja tam mic nie twierdzę... Ja widzę że "człowiek" wypija kilkua łyków kawy a w kubku ciągle jest menisk wypukły...
Jeśli to video jest na coś dowodem to raczej na to że ten bohater narodowy nadaje już z piekła...
https://x.com/i/status/2033201661590589884
Bibi wiecznie żywy.
Od nagrania do nagrania coraz młodszy.
Jak twierdzą znawcy.
Od nagrania do nagrania coraz młodszy.
Jak twierdzą znawcy.
Fajną książkę kupiłem.
Fajna bo przystępnie, nawet dla profana czy też trochę wolniejszego w myśleniu, tłumacz na czym polega działanie tej "szczepionki" mrna.
Nie tylko na czym polega ale i dlaczego to co zrobiono było i nadal jest zbrodnią.
Książka w jezyku niemieckim, może już istnieją tłumaczenia.
Opiera się na najnowszych wynikach badań w USA.
Wyniko które obnażają nie tylko ten zbrodniczy proceder ale i jego konsekwencje dla człowieka.
Wszelkiej maści przesmiewcom proponuję zapoznać się z tematyką to i uśmiech trochę zrzednie bo zdrowie i życie najbliższych jak i własne to już inna para kaloszy.
Fajna bo przystępnie, nawet dla profana czy też trochę wolniejszego w myśleniu, tłumacz na czym polega działanie tej "szczepionki" mrna.
Nie tylko na czym polega ale i dlaczego to co zrobiono było i nadal jest zbrodnią.
Książka w jezyku niemieckim, może już istnieją tłumaczenia.
Opiera się na najnowszych wynikach badań w USA.
Wyniko które obnażają nie tylko ten zbrodniczy proceder ale i jego konsekwencje dla człowieka.
Wszelkiej maści przesmiewcom proponuję zapoznać się z tematyką to i uśmiech trochę zrzednie bo zdrowie i życie najbliższych jak i własne to już inna para kaloszy.
Szczepienia za wszelką cenę – domek z kart się wali
Opierając się na wiedzy podręcznikowej, międzynarodowych wytycznych dotyczących zatwierdzania, oficjalnych dokumentach i wewnętrznych protokołach, ta książka dowodzi, że porażka szczepionek genowych była przewidywalna.
Zagrożenia związane ze szczepionkami mRNA były znane – a jednak poświęcono niezliczone życia.
Podczas gdy wiele publikacji retrospektywnie kwestionuje popełnienie błędów, ta książka, *Szczepionki mRNA*, pokazuje, że ryzyko było znane przed zatwierdzeniem w trybie nagłym. Ujawnia, które testy bezpieczeństwa powinny być obowiązkowe, które celowo pominięto i jak doprowadziło to do globalnego eksperymentu na ludziach, który pochłonął niezliczone ofiary.
Kluczowym elementem tej książki są protokoły RKI (Instytutu Roberta Kocha), uzyskane w drodze postępowania sądowego. Dokumentują one to, co było znane, omawiane i ustalane wewnętrznie – a co było ukrywane przed opinią publiczną. Niniejsza książka nie dotyczy zatem ocen, lecz faktów. Dowody pochodzą od samych instytucji.
Ryzyko jest niemożliwe do opanowania.
Sednem sprawy jest jednak niedawne odkrycie genomiczne Kevina McKernana, byłego kierownika działu badań i rozwoju Human Genome Project w Centrum Badań Genomu MIT: wykrycie masowych, technicznie indukowanych zanieczyszczeń DNA i wysoce niebezpiecznych hybryd RNA-DNA w szczepionkach mRNA. Odkrycia te nie dotyczą poszczególnych partii ani producentów, lecz samej technologii: ryzyko jest systemowe i niemożliwe do opanowania.
Dlatego dalsze stosowanie technologii szczepionek mRNA jest nieodpowiedzialne z medycznego, prawnego i etycznego punktu widzenia. To nie jest problem polityczny, lecz medyczny. Uzasadniona krytyka stwarza konieczność.
Ta książka jasno pokazuje: technologia mRNA nigdy nie miała być wyjątkiem. Ma stać się uniwersalną platformą z regularnymi zastrzykami dla każdego, przeciwko praktycznie każdej możliwej chorobie, przez całe życie – napędzaną interesem ekonomicznym, a nie medyczną koniecznością. Ten plan spowodowałby niezmierzone cierpienie.
Natychmiast wstrzymać szczepienia mRNA na całym świecie
Szczepionki mRNA pokazują, dlaczego to marzenie się skończyło. I musi się skończyć. Ta książka daje nadzieję.
Szczepionki mRNA pokazują, że bezradność ery koronawirusa można przezwyciężyć. Wiedza nie jest tu przedstawiana po to, by ukoić umysł, lecz by zainspirować do działania. Odpowiedzialność jest zidentyfikowana i nazwana. A konsekwencja jest nieunikniona: szczepienia mRNA muszą zostać wstrzymane na całym świecie.
Zawsze chodziło tylko o zyski przemysłu farmaceutycznego, nigdy o twoje zdrowie!
https://www.kopp-verlag.de/a/mrna-impfu ... EgQAvD_BwE
-
sprawiedliwy
Przepraszam, czy leci z nami , jest tu na pokładzie jakiś lekarz, ? Pilnie potrzebny, bo obok. jest pacjent pilnie potrzebujący poocy
jak to mowia w Austrii: Geh Scheissen!sprawiedliwy pisze: ↑śr mar 18, 2026 12:30 pm Przepraszam, czy leci z nami , jest tu na pokładzie jakiś lekarz, ? Pilnie potrzebny, bo obok. jest pacjent pilnie potrzebujący poocy
sprawiedliwy pisze: ↑śr mar 18, 2026 12:30 pm Przepraszam, czy leci z nami , jest tu na pokładzie jakiś lekarz, ? Pilnie potrzebny, bo obok. jest pacjent pilnie potrzebujący poocy
To już nie działa. Na dodatek to takie trochę rozpaczliwe bo jeśli jesteś w stanie udowodnić że Sucharit Bhakdi i Helmut Sterz nie mają pojęcia o tym co piszą, to zasiadam przed ekranem z paczką popcorn.
A piszą dość konkretnie bo autorami tej książeczki są: Prof. Dr.med Sucharit Bhakdi, Dr. Hans Christophers, Dr. med. Claus Köhnlen, Prof. Dr. ref. nat. Karina Reiß, Dr. med. Helmut Sterz, Jens Wernicke.
Jak widzisz na pokładzie sporo lekarzy.
Na dodatek ci ludzie zajmowali i nadal zajmują się tematem.
Do dzisiaj nikt nie zna długoletnich skutków tych "szczepionek" choć krótkoterminowe są szokujące.
Nauka bada skutki i odkrywa coraz to nowe efekty wszczepienia tych "szczepionek".
Pani sprawiedliwy może starać się ośmieszyć mnie bo nie jest w stanie polemizować z fachowcami.
Jedynie może powiedzieć że wie lepiej bo dziecko jej tak powiedziało a do dziecka ma zaufanie.
Ja mam zaś zaufanie do ludzi którzy ryzykowali swoją kariere dla mówienia tego co odkryli a nie bylo to po myśli konstruktorów tej plandemi.
Mam znajomych co mówią: czemu tym się zajmowac ? to było tak dawno.
A ja się zastanawiam czemu im co dali sobie to wstrzyknąć i trzy razy nie zależy dowiedzieć się co to było.
Ja nie dałem sobie tego zaaplikować a jednak ciekaw jestem co to bylo.
Dla nich wtedy było wszystko OK, bo ich chwalili a mnie odczlowieczyli.
Oni byli przykladem a ja karaluchem i wszyskim co najgorsze.
Znajomy lekarz nie miał problemu z wszepianiem bo za kilka minut roboty bylo 35€.
Nie był przekonany do tego koktailu ale do pieniedzy.
Czy sam sobie wszczepił nie mówił.
To co nazywamy współczesna nauką nie jest niczym innym jak powielaniem dogmatow które są absolutne.
Kto odważy się wyrazić wątpliwość, tego dosięgnie swieta naukowa inkwizycja.
Nauka jako substytut wiary w absolutną wiedzę.
A nie tak dawno nauka była drogą i nieustannym poszukiwaniem i watpieniem i poszukiwaniem.
Inkwizycja naukowa, socjalna, społeczna i polityczny w zarodku stłamsza wszystko co nie jest zgodne z jej przekazem.
Już sama myśl a na dodatek wyartykułowana jest zbrodnią gdy nie odpowiada ogólnemu przekazowi elit.
Jak daleko zaszliśmy w autocenrzurze, w strachu wyrażania mysli odmiennych od narracji.
Konsekwencja jest napiętnowanie i wykluczenie.
Żyjemy w świecie gdzie mówienie tego co się myśli staje się aktem odwagi, bo konsekwencje mogą być zabójcze.
Nie ma przyzwolenia na odbieganie od oficjalnej narracji. Kto myśli odmiennie ten powinien być naprostowany.
Kto się nie poddaje to wróg i powinien być zniszczony.
Tak powstają wszelkiej maści teoretycy spiskowi, idioci, plaskoziemcy itd.
Ale to nic nowego bo na przestrzeni dziejów zawsze tak było.
Zawsze byli ci burzyciele utartego, czesto przez Boga nadanego porzadku.
Mnie osobiście zawsze interesowało czyjeś zdanie czy przekonanie bo to właśnie pokazuje człowieka.
Jedynie gdy poważnie podejdziesz do innego czlowieka masz szansę nawiązać z nim kontakt.
Nie jesteśmy w stanie ocenić innego człowieka, bo nie jestesmy w nim, nie znamy wszystkiego co na niego wpływa.
Często oceniamy skutki tych działań ale zawsze na podstawie naszego katalogu sprawiedliwosci.
W wielkiej polityce to trudne ale w naszym otoczeniu bez problemu możemy wejść w interakcję z ludzmi i poznać ich motywy, takich czy innych zachowań. Możemy dać im mówić.
Dzisiaj miałem taki aha Erlebnis ( takie przeżycie ). Podchodzi do mnie gosciu i opowiada o tym jaka straszna jest woja i ile on przeżył i ile jego rodzina i że wojna służy tylko tym z "góry" bo mali ludzie cierpią i giną.
On jest Kurdem i byłem lekko zdziwiony dlaczego mi o tym opowiadał.
Taki codzienny cud.
To nie chodzi o mnie, ważne jest podejście z sercem do drugiego człowieka.
Jestem pewien że większość z nas doznała takich cudów choć może nie zawsze je dostrzegła.
Pracuję społecznie w Diakonie i czasami wożę pacjentów do lekarza. Dzisiaj mam zawodnika co ma za tydzień skończy 99 lat.
Lubie go i on też jest wyraźnie zadowolony na mój widok choć słabo widzi.
Ulica przed jego domem rozkopana i trochę problematyczne było zapakować go z wózkiem iwalidzkim do samochodu.
Gdy wróciliśmy ta sama zabawa z wozkiem inwlidzkim bo do jego domu są trzy schody.
Jeden z robotników przed domem poinformował nas że blokujemy przejazd dla ich ciężarówki.
Przeprosiłem go bo potrzebujemy tylko kilka minut aby tego 99 letniego dostać do domu.
Jak usłyszał ile ten gościu ma lat to przybiegl i sam pomógł wnieść go do domu.
Taki drobiazg ale też mały cud. Obcy człowiek ale sam, bez mówienia pokazał swoje serce.
Tak po prostu czlowiek.
Takich sytuacji jest wiecej. Tak mało zwracamy na to uwagę.
Ja postanowiłem sobie zwracać więcej uwagi na takie sytuacje, na takie "małe" cuda.
To właśnie one mówiła jaki jest świat.
On jest lepszy niż nam się wydaje.
Dobrych ludzi jest całe multum tylko my czasami tego nie widzimy.
Jeśli skoncentrujemy się na tym co jest dobre, na tej dobrej energi którą tak chętnie oddychamy, wtedy zobaczymy że nie jest ona taka rzadka, nie jest takim rarytasem. Optyka ma znaczenie. Kto chce widzieć zło ten je zobaczy i nie będzie widział niczego innego.
Kto zapragnie dobra ten dostrzegnie te maleńkie sygnały, te może nieistotne promyki, te pomijane sytuacje, ale ostatecznie te niesamowicie znaczące chwile gdy miłość staje się.
Taki chwile to wszystko.
Całe istnienie jest tą chwilą.
Spotkanie dwojga ludzi czy raczej spotkanie dusz ?
Świadkom Corony polecem wypowiedz szefa toksykologów w firmie Pfeiser. Pan Sterz stwierdził iż pewne badania toksykologiczne tej "szczepionki" przeprowadzono jedynie na szczurach zanim rozpoczeto masowe aplikowanie ludziom.
Zapewnie istnieją tacy dla których szczur i czlowiek to prawie to samo ale ja mam zdecydowanie inne przekonanie.
No jednak ja jestem amatorem a to wszystko przeprowadzili fachowcy w jakimś celu.
Zapewnie istnieją tacy dla których szczur i czlowiek to prawie to samo ale ja mam zdecydowanie inne przekonanie.
No jednak ja jestem amatorem a to wszystko przeprowadzili fachowcy w jakimś celu.