babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
pomorzak

Re: babulenie

Post autor: pomorzak »

drodzy koledzy
mgla sie podniosla i wyszlo sloneczko
i to jest egzystencjalnie wazne
bo
sloneczko swieci na wszystkich
bez rozgraniczania czy kto dobry czy zly
czy swintuch czy cnotliwy
czy wielki czy maly
czy normalny czy szwajcar
i prosze nie imputowac sloneczku
ze jest swinia bo nie rozgranicza
i nie swieci wybiorczo

a teraz zadzieram kiece i lece do fabryki
godzilla

Post autor: godzilla »

Reflex pisze:Co tu duzo gadac. Macie na dloni obnazonego pozera, "milosnika zwierzat". Nie pisze o psie jak o nowym czlonku rodziny, nie o milosci, tylko o problemie z udokumentowaniem jego arystokratycznego pochodzenia.
Dla papierka wywolal awanture w dwoch europejskich stolicach, poskarzyl sie na forum i jestem prawie pewny, ze nie na tym jedynym.
Kiedy pokazal pierwszy raz jego zdjecie na glownym miejscu wypunktowal jego rase i rosnaca pozycje miedzy rasami. Potwierdzil kikoma fotkami.
no dobra... napisales...

a teraz udowodnij ze ja tak napisalem jak tu twierdzisz bo ja sie zastanawialem przez dluzszy czas i jedyne co moge powiedziec to to dlaczego akurat takiego pieska wybralismy a nie np. mini sznaucera czy jacka russela...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Matko moja ty Boska. Co sie z tym godzilla dzieje? Pisze caly dzien jak szalony, post za postem, oszalal facet, strach pomyslec jak w tej chwili wyglada jego sprysakny slina komputer i lazienka. Nic tu ni poradze, chyba potrzebny jest lekarz.
O wiele ciekawsze bylo posluchac wywiadu Zakowskiego z Tuskiem. Jednak Tusk to wielka klasa, cechy polityka duzego wymiaru, plus cieply i sympatyczny czlowiek. Wywiad mozna zobaczyc na videoklipach w GW. Polecam.
Reflex
Kontakt:

Oj ktos tutaj rzeczywiscie interpretuje i to jak...
Cyc napisal
przyklad
napisalem "takie >osiagniecie< moze byc podobne
do tzw osiagniec prl....itd"

z tego zdania wyrosla riposta - cos w rodzaju -
tak ale w peerel nie bylo mercedesow i ludzie
cieszyli sie jak mieli syrenke
Jak bylo w rzeczywistosci?
zapis CYCa

ja bym powiedzial tak
jak nie masz merca to nie
jestes "gosc" /tak uwaza sie
w polsce ludowej acz
dzis demokratycznej/
kiedy tam jedziesz a
nie masz merca - tylko
jakiegos golfika to oni
tam mowia ze nie jestes
"gosc" tylko zebrakiem
jestes ktory nic nie osiagnal e]

Reflex odpowiedz

Wybacz Cyc, ale bredzisz jak polamany.
W Polsce ludowej, jak ktos mial cos lepszego jak syrene i malucha to sie cieszyl ze mial dobre auto.
Dzisiaj Polacy nie maja sie czego wstydzic, ulice Polski nie roznia sie od ulic innych europejskich krajow, a marzenie w odroznienu od czasow PRL-u jest realne.
I co? Cyc nawet przekrecil to co sam napisal.
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

jesli ktos
cytuje moje zdania z zupelnie
INNEGO postu nie majacego z
tym nic wspolnego - wowczas nie
wiem jak takiego nazwac

gdybym byl kim innym napisalbym
oszust

moj zapis o ktory chodzi jest
jeszcze ciagle w uzyciu

CYC

powiem
nie oplaca sie otwierac geby
Reflex
Kontakt:

O czym TY piszesz dobry czlowieku? Przeciez umiescilem KOPIE Twojego zapisu w powyzszym poscie.
Jakze inne niz stwierdziles (niebieskie quote)
Reflex
Kontakt:

Temu juz nie zaprzeczysz!

Obrazek
godzilla

Reflex pisze:Matko moja ty Boska. Co sie z tym godzilla dzieje? Pisze caly dzien jak szalony, post za postem, oszalal facet, strach pomyslec jak w tej chwili wyglada jego sprysakny slina komputer i lazienka. Nic tu ni poradze, chyba potrzebny jest lekarz.
O wiele ciekawsze bylo posluchac wywiadu Zakowskiego z Tuskiem. Jednak Tusk to wielka klasa, cechy polityka duzego wymiaru, plus cieply i sympatyczny czlowiek. Wywiad mozna zobaczyc na videoklipach w GW. Polecam.
No i jak trzeba napisac PRAWDE TO JUZ NIE REFLEX... reflex moze opluc, moze z blotem zmieszac, moze pier.dolic jak ostatni poyeb... sprostowania to juz nie u niego... to juz u kolegi... a gdzie kolega?
Kolega akurat inne stoliki obsluguje...
Reflex
Kontakt:

Godzilla, wbij sobie w swoj rycerski (czytaj zakuty) leb, ze Reflex NIGDY nie klamie, nie ma takiej potrzeby.
Ja nie musze nic udowadniac a toba gram wedlug Twoich zasad, jak uwazasz ze ja klamie UDOWODNIJ TO!
Nie mam zamiaru dla Ciebie przeszukiwac watki, ale zeby nie byc goloslowny ponizej jeden przyklad.
godzilla napisal:
Psiaki z jej stada, kuzyni i kuzynki zdobywaja najlepsze lokaty na wystawach w Polsce...
Haloooooooooo!
godzilla

Reflex pisze:Co tu duzo gadac. Macie na dloni obnazonego pozera, "milosnika zwierzat". Nie pisze o psie jak o nowym czlonku rodziny, nie o milosci, tylko o problemie z udokumentowaniem jego arystokratycznego pochodzenia.
Dla papierka wywolal awanture w dwoch europejskich stolicach, poskarzyl sie na forum i jestem prawie pewny, ze nie na tym jedynym.
Kiedy pokazal pierwszy raz jego zdjecie na glownym miejscu wypunktowal jego rase i rosnaca pozycje miedzy rasami. Potwierdzil kikoma fotkami.
Nie qrwa!
Udowodnij to co tu na czerwono zaznaczone a nie jakies pier.doly cytujesz!
Nie wiem co to jest rosnaca pozycja miedzy rasami i jakim popier.dolencem trzeba byc aby takiego potwora jezykowego splodzic...
Zablokowany