Kiszczakowa, Bolek, Walesa
Re: Kiszczakowa, Bolek, Walesa
To na mily poczatek, milej niedzieli ode mnie dla Was:

" i... pierwsze wrazenie - uswiniona jak nieboskie stworzenie... ubranie miala jakby sie w blocie wytarzala a pozniej w stodole po klepisku... cos jak skrzyzowanie artysty malarza i swiniopasa... polska kobita nawet na wsi w oborze lepiej ubrana chodzi." /Godzill/
No tak. Zapytalam Jedrusia o stereotyp szwajcarskiej kobiety...a on wyrazil sie ogolnie ( stereotypowo ), ze szwajcarki generalnie tarzaja sie w blocie, pozniej w stodole, na klepisku, pozniej w tym calym gownie pozuja artyscie malarzowi do obrazu...i na kUncu wychodzi ztego swiniopas.
Godzil!!
Oddaj na chwile klawiature swojej zonie, bo pierdzielisz jak potluczony!
No tak. Zapytalam Jedrusia o stereotyp szwajcarskiej kobiety...a on wyrazil sie ogolnie ( stereotypowo ), ze szwajcarki generalnie tarzaja sie w blocie, pozniej w stodole, na klepisku, pozniej w tym calym gownie pozuja artyscie malarzowi do obrazu...i na kUncu wychodzi ztego swiniopas.
Godzil!!
Oddaj na chwile klawiature swojej zonie, bo pierdzielisz jak potluczony!
Witam szanowne forum. Zostalam zmuszona do zabrania glosu w sprawie atrakcyjnosci kobiet szwajcarskich. Tu mam dylemat bo kobiety szwajcarskie nie epatuja na codzien ani ubiorem ani seksapilem. Jesli zobaczysz jakas bardzo elegancka kobiete to jest to przewaznie cudzoziemka lub corka z malzenstwa mieszanego szwajcarsko-wloskiego, polskiego czy innego.
Godzilla odniosl sie do jednego konkretnego przykladu, na ktory ja mu zwrocilam uwage i nie chodzilo tu nawet o elegancje tylko o odrobine szacunku do potencjalnego klienta. Termin wizyty mielismy umowiony od trzech dni.
Pozdrawiam serdecznie, nieregularna czytelniczka.
Godzillowa
Godzilla odniosl sie do jednego konkretnego przykladu, na ktory ja mu zwrocilam uwage i nie chodzilo tu nawet o elegancje tylko o odrobine szacunku do potencjalnego klienta. Termin wizyty mielismy umowiony od trzech dni.
Pozdrawiam serdecznie, nieregularna czytelniczka.
Godzillowa
Andress jesli laska...sprawiedliwy pisze:a piękna Urszula Anders, Hajdi też coraz ładniesza, no panie w rządzie nie są straszne. jak i inne straszydła.
Tak, szwajcarki z wytrzeszczem sa najpiekniejsze...
Co ty czlowieku mozesz wiedziec zyjac w Polsce?
Witamy Godzillowa!
No i bardzo ladnie i slusznie napisalas o tych szwajcarkach ( chyba, ze Godzill odwalil jakas podrobe, ale w sumie ufam mu i Tobie ).
Jedyne co mnie zaniepokoilo...to jak on Cie zmusil do napisania tego postu? ( mam go podac na milicje?
No i bardzo ladnie i slusznie napisalas o tych szwajcarkach ( chyba, ze Godzill odwalil jakas podrobe, ale w sumie ufam mu i Tobie ).
Jedyne co mnie zaniepokoilo...to jak on Cie zmusil do napisania tego postu? ( mam go podac na milicje?
Nie bylo latwo zmusic Godzillowa bo akurat ogladala w telewizji program Woronicza 17...
Teraz dla odmiany leci Loza prasowa na tvn24 gdzie autorytety twierdza ze donoszenie na kolegow do bezpieki i niszczenie im zycia jest w zasadzie czyms zrozumialym i slusznym...
Teraz dla odmiany leci Loza prasowa na tvn24 gdzie autorytety twierdza ze donoszenie na kolegow do bezpieki i niszczenie im zycia jest w zasadzie czyms zrozumialym i slusznym...
-
sprawiedliwy
Wracając do tematu
http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiast ... Czolka3Img
tu Pani Wałęsowa też zabrała głos.
A co, jak Godzilowa może to i Wałęsowa tyż
http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiast ... Czolka3Img
tu Pani Wałęsowa też zabrała głos.
A co, jak Godzilowa może to i Wałęsowa tyż

cytowany fragment pochodzi z tej ksiazki
pawel rabiej bral udzial w obronie honoru lw w dniu wczorajszym... i dzisiaj w telewizji