odejscie Roo

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
nikita

Re: odejscie Roo

Post autor: nikita »

- przyczedl niejaki brodacz z ktorym mialem zatarg z przyczyn "niemieckich szlamp" (mialem na mysli niechlujne i niedomyte mamki)
...konkretnie poszlo o nazwanie obchodzenia sie z tymi ludzmi, kobietami ZOOFILIA...
Moim zdaniem z taka forma "ekspresji", razem z okresleniami rodzaju "chory na Downa" lub "pryszczaty pedal" wyrazanymi w obrazliwej intencji, akurat w Niemczech walczyc trzeba.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

...nastepny post.
Reflex
Kontakt:

Brodacz/Nikita, Reflex.... sa rasistami i dali temu wielokrotnie wyraz umieszczajac tu swoje ataki....
nie rozumiem dlaczego ktos mialby ich traktowac ulgowo...

Totalna bzdura w ktora nikt nie wierzy a Godzilla prowadzi swoj program rozrywkowy pod tytulem "jestem nielubiany, bo caly swiat jest zasrany" - czyli zmowa wilkow przeciwko niewinnemu jagnieciu.

Nie jestem rasista. Mialem serdecznego przyjaciela, pochodzil z Bialegostoku, nazywal sie Marian Modzelewski. Niewysoki, krepy, bardzo silny, kiedy sie rozzloscil ludzie woleli mu schodzic z drogi. Mial to cos w oczach, ze kiedy spojrzal w oczy, spuszczano wzrok. Uwielbial grac w noge i w pokera. Na boisku faulowal jak cholera, nied wiem czy celowo, czy to te jego krzywe nogi - w pokera grywal calymi nocami.
Z Mankiem spedzilismy wiele czasu, jeden za drugiego skoczylby w ogien. Pod pozorami szorstkosci mial wielkie serce i poczucie lojalnosci. Maniek byl czystej krwi Tatarem. Juz tutaj sie dowiedzialem, ze sie ozenil i wrocil do ojca uprawiac truskawki.

Czy to, ze znielubilem innego Tatara czyni mnie rasista? Nie sadze. Jeden byl mi serdecznym przyjacielem, drugi wrogiem ktory otwarcie na forum zyczyl mi smierci. Dwie rozne osobowosci. Jednego przygarnalbym do serca, drugiemu bym z przyjemnoscia skopal dupsko.
Tu gdzie mieszkam nie znosze jednego murzyna, w pracy wrednego Rosjanina.Czy to znaczy ze nie lubie murzynow i Rosjan? Niech wam Godzilla odpowie, ja takie myslenie mam zwyczajnie w doopie.
Malina

Post autor: Malina »

Reflex pisze: Mentorska najbardziej obludna pisanina jaka widzialo forum. Az mnie reka swedzi, zeby powiescic Twoj list ktory otrzymalem od Ciebie w sprawie i o Roo i o Administracji. Nie dawno zdjeto kilka Twoich postow.
Malina, jestes wielka.

Wieszaj, nie krępuj się. To jaki jesteś wszyscy wiedzą. Ja nie mam się tam czego wstydzić. Pisałam prawdę. A Ty jak zwykle, prywatnie musisz zaczepiać, pierwszy wysyłając swoje "nie odchodź"
Wieszaj refleks, wieszaj. "Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka"
whiskeyprint1

Post autor: whiskeyprint1 »

wyrazanymi w obrazliwej intencji, akurat w Niemczech walczyc trzeba.
--------------------------------------------------------------------------------

przyznaje ci racje - ale moze nie tyle walczyc trzeba jak "walczono o pokoj" lecz zwracac uwage na (moja) niestosownosc uzytych okreslen - uwagi ktore maja wieksza sile dzialania niz "walka" jak widzimy (tu) mamy jedna co najmniej osobe "walczaca" co przynosi odwrotne skutki - bo do "walki" potrzeba co najmniej dwoch osob
nikita

Post autor: nikita »

whiskeyprint1 pisze:wyrazanymi w obrazliwej intencji, akurat w Niemczech walczyc trzeba.
--------------------------------------------------------------------------------

przyznaje ci racje - ale moze nie tyle walczyc trzeba jak "walczono o pokoj" lecz zwracac uwage na (moja) niestosownosc uzytych okreslen - uwagi ktore maja wieksza sile dzialania niz "walka" jak widzimy (tu) mamy jedna co najmniej osobe "walczaca" co przynosi odwrotne skutki - bo do "walki" potrzeba co najmniej dwoch osob
...tak, tak - wiem, zwalczac trzeba, ale tak, zeby umozliwic narowistemu "ekspresjoniscie" zachowac twarz - dobra chinska regula :D ...

Tylko wtedy bylismy 12 lat mlodsi, a te baby wtedy typu misiaak i spolka tak trzymaly twoja strone, ze bez protestu polknely twoje obrazanie godnosci kobiet :cry:
tusku

Post autor: tusku »

Reflex pisze:Totalna bzdura w ktora nikt nie wierzy.....

Nie jestem rasista. Mialem serdecznego przyjaciela, pochodzil z Bialegostoku
lata mi kolo dupy w co kto wierzy i czy miales jednego czy dwoch kolegow...
jestes rasista i wystarczy ze JA o tym wiem, a ci co twoje posty czytali TEZ O TYM WIEDZA...
Reflex
Kontakt:

Pisałam prawdę.
Tak, to samo co ja na forum tylko Ty ostrzej. Na forum przyczepilas sie do mojego postu.
Dlatego, jesli mialbym wybierac miedzy Toba o godzilla, wole szczerego wroga, niz falszywa babe.
Reflex
Kontakt:

lata mi kolo dupy
Prawidlowo. Tam masz przeciez cala swoja prawde i uczciwosc.
agnieszka
Kontakt:

Post autor: agnieszka »

Roo zapamiętałam z początkowego okresu Forum (tylko tego tutaj, bo na tych niemieckich, o których piszecie, nigdy nie pisałam) jako sympatycznego i przyjaźnie nastawionego do ludzi człowieka. W pewnym momencie zrobiłam sobie dłuższą przerwę w pisaniu oraz czytaniu Forum, a kiedy wróciłam, znalazłam w jego tekstach dużo jadu i złośliwości. Co się stało w międzyczasie, Pambuk jeden wie.

Ale każdy może się kiedyś wkurwić.
ODPOWIEDZ