Reflex!!!!...tak po cichu to liczylem na ciebie....
Ja Cie tez pamietam..wpadales czasami na forum de. i nawet mielismy wymiane zdan
pod sam koniec dzialalnosci forum....milo mi jednak szalenie ze sie pamietamy na wzajem
nie pamietajac o co klucilismy sie w tedy
naprawde jest mi bardzo przyjemnie...
Widze tez ze nie straciles "dystansu" do swiata i dalej Cie stac na "surrealistyczny" humor
jestes filarem tego forum!..bo cos mi sie wydaje ze reszta zatracila kontakt z zeczywistoscia..
podzielam Twoja opinie o Brodzie...to jest niesamowity czlowiek!!!..szkoda ze nigdy sie nie spotkamy
przy piwie

pomimo ze jestem w "faterlandzie" co roku
Jeszcze raz Ci serdecznie dziekuje za forumowa "przyjazn" i mam nadzieje ze to tak zostanie pomimo
ze jedna z moich opowiesci bedzie demaskujaca fakty z Twojego zycia!!!
co do whp i ekspresu Sucha Beskidzka- Kielce..to musze tu wprowadzic mala korekte
to co napisales sie zgadza

...niemniej siega to glebokiej przeszlosci i mysle ze wszyscy powinni sie o tym
dowiedziec jako fakty historyczne

....whp wychowywal sie w Bystrym (mapy se sprawdzcie)...
i tam chodzil do szkoly podstawowej...ja natomiast bylem wychowywany przea Cyganow z Murzasichle
i do szkoly nie musialem chodzic!...co odbilo sie na mnie w puzniejszym zyciu...
whp szedl do przodu a ja sie wloklem jak ten ogon...nie powiem!..na emigracji pomagal mi duzo!
u niego w piwnicy zawsze mialem napitek i zakaski!..zdalem u niego szkole podstawowa na bardzo
dobrze i prawdopodobnie skonczylbym studia..gdyby nie fakt ze mi sie zachcialo "kariery"...
ukradlem mu 500 Marek (potem oddalem) i pojechalem do Antwerpi..Co to bylo za zycie!!
Akademia Sztuk Pieknych
Kobiety, milosc,sex...i wszystko u mnie w glownej hali dworca belgijskiego PKP
nigdy mi tego nie wypomnial!...i za to mu jestem wdzieczny
Takie sa te "meskie" przyjaznie

No!.No!..prosze tego nie brac doslownie!!!
Ja jestem lezbijka od urodzenia i kocham kobiety

jak to kazda lezbijka
Phillon...rozczarowany
a dlaczego? ano bo "przyjaciele" Godzilla i Nikita nie zabrali glosu w obronie...
Reflex uratowal honor tego forum!!!...