Matka Kurka uniewinniony w procesie wytoczonym przez owsiaka

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
godzilla

Re: Matka Kurka uniewinniony w procesie wytoczonym przez owsiaka

Post autor: godzilla »

sprawiedliwy pisze: pt gru 17, 2021 1:44 am ALohilani, zaczynasz trochę pod górkę lodowąąą ale nie tylko. A ja powiem tylko że się koleżance A....ciut żółci ulało....
Otóż po Twoim poście i moim teraz, kolega Godzilla napisze , że "się żremy jak cholera i walczymy z sobą" .

Czy Wy naprawdę nie macie tematów do pisania?
to moze teraz ja cos wytlumacze... ty-"sprawiedliwy" od lat stosujesz jedna taktyke i po tym cie kazdy rozpozna...

najpierw narobisz bagna, biorac udzial w nagonce, albo tworzac ja sama albo podpinajac sie pod kogos, a gdy ci ktos UDOWODNI ze robis nieslusznie to wtedy zaczyna sie ocenianie innych...

gdy ci ktos i to UDOWODNI to wtedy albo sie zegnasz, tak jakbys juz musiala byc odwieziona w drewnianej skrzynce w wiadome miejsce, albo wybierala sie w trzyletnia podroz na koniec swiata, a potem znikasz na tydzien-dwa i po "powrocie" udajesz ze nic sie nie stalo bo wszystkie te kompromitujace posty zostaly przykryte nowymi pokladami lajna, ktore tu rozrzuca regularnie twoj przydupas....

gdybys chociaz raz zechciala zmienic taktyke... ale nie zmienisz...
:geek:
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

godzilla pisze: pt gru 17, 2021 5:09 am to moze teraz ja cos wytlumacze... ty-"sprawiedliwy" od lat stosujesz jedna taktyke i po tym cie kazdy rozpozna...

Godzil, przestań konfabulować... zawsze mówiłam że nie jesteś dla mnie partnerem forumowym, teraz powiem że ja nie jestem i nie będę Twoją forumową partnerką... a do tego tanga trzeba dwojga....jest między nami różnica i nic na to nie poradzę. Amen.
godzilla

to zadne konfabulacje, to sa fakty... od kilkunast lat tak robisz i sie przeciez nie zmienisz...
szukasz tu partnera?
bierz reflexa!
on wiecznie mlody, inteligentny, przystojny, ma wille na Florydzie, kisi kapuche...
ja tam w osobach w twoim wieku nie gustuje....
sprawiedliwy

godzilla pisze: pt gru 17, 2021 5:09 am
gdy ci ktos i to UDOWODNI to wtedy albo sie zegnasz,...
:geek:
Udowadni? Godzil, rozbawiasz mnie, tja, udawadniano, że jestem wielbłądem i czarownicą ( z Salem najlepiej), a ja miałam udowodnić, że nie jestem....tego oczekiwano... hehehe!!! To by mnie ośmieszało kompletnie i sprowadzało do poziomu desek ringowych.....wdawanie się w dyskusję poniżej pasa, odnoszenie do bzdur nie wartych minuty, .... chyba sobie żarty robisz... Godzil Ty mnie naprawdę kompletnie nie rozumiesz....
sprawiedliwy

godzilla pisze: pt gru 17, 2021 7:14 am od kilkunast lat tak robisz i sie przeciez nie zmienisz...
już to gdzieś pisałeś, że mam te same metody i zawsze mnie rozpoznasz, ... a więc, to prawda, że łatwo mnie było podrobić i podszyć się, i następnie na mnie zwalać... to dlatego w każdym nowym forumowiczu widziałeś mnie i tylko mnie.... Jeszcze nie wiedziałeś że jestem stara baba.... :oops:
godzilla

latwo to bylo sprawdzic... inne baby cie znaly...
sprawiedliwy

godzilla pisze: pt gru 17, 2021 9:51 am latwo to bylo sprawdzic... inne baby cie znaly...
A to ciekawostka wielka.... znałam poza sławną już M, tylko jedną, która specjalnie się ze mną spotkała w Bazylei...
Reflex
Kontakt:

O czym wy tu piszecie?

Post autor: Reflex »

O czym wy gadacie...przecież godzilla to prymitywny pustak ze zlomu.
I co wyście dzisiaj zrobili z tego forum? Prywatny stragan na targu.
sprawiedliwy

Re: O czym wy tu piszecie?

Reflex pisze: pt gru 17, 2021 11:12 am O czym wy gadacie...przecież godzilla to prymitywny pustak ze zlomu.
I co wyście dzisiaj zrobili z tego forum? Prywatny stragan na targu.

sorry Reflexie. tak jakoś wyszło... wiesz, adwent , przed B.N. to do spowiedzi się chodzi, odpust grzechów, miłosierdzie, wielkoduszność i te sprawy. które dla mnie są na codzień normalką, czasem muszą być głośno powiedziane... bo niezrozumienie, to jest straszna rzecz... :P

ale już lecę do porządków i kuchni... bo fartuszek jeszcze na szyi...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

bierz reflexa!
on wiecznie mlody, inteligentny, przystojny, ma wille na Florydzie, kisi kapuche...
ja tam w osobach w twoim wieku nie gustuje....
Nie mam willi, mieszkam w apartamencie. Dom poszedl na sprzedaz.
Jestem starszy od godzilli :mrgreen: nie mniej o niebo przystojniejszy.
Ty biedny, sklotuniony, glupi, zakompleksiony i zazdrosny ci.lu...: )))))))))))))))))))))
ODPOWIEDZ