Reflex, nie wiem co ci Ci sie stalo, widocznie latwiej Ci bedzie mnie atakowac jesli wcielisz mnie do PiS-u.
Okreslilam sie wielokrotnie tu na forum, nie jestem za zadna partia. Dla mnie te wszystkie partie, to jeden i ten sam mutant polityczny.
Koalicja z Godzila? Nie podzwaniam dzwoneczkami za nikim, kto wypowiada sie na temat polityki ani na zaden inny. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow, i za to co pisze odpowiada sam. Ja tez.
Wielokrotnie pisalam, ze mam szacunek do Godzilli, ze broni swoich pogladow, mimo atakow na niego. Nie twierdze, ze pisze prawde, bo tego nie wiem. Nie twierdze, ze Ty czy ktokolwiek pisze prawde, bo nikt tego nie wie. To polityka. Skad czerpiesz wiadomosci? Z gazet, internetu i innych zrodel. Skad masz pewnosc, ze to prawda. Dlaczego zarzucasz mi klamstwo? jak udowodnisz, ze to co zamiescilam nie jest prawda? Atakujac mnie? Ja tez nie wiem czy to prawda. W dodatku ciagle sie zmienia ta prawda.
Nie rozumiem, dlaczego tak personalnie to odebrales.
Nie reklamuje ani nie wysmiewam Radia Maryja, nie wiem o co Ci chodzi.
Co do galwasa, odpowiem. Nie wiem kim jest ten czlowiek. Wszyscy ujawniamy swa osobowosc w sposobie traktowania ludzi.Dla mnie to co napisal galwas, to przyklad nienawisci sterowanej niskimi instynktami.
To samo Whp tylko w innej formie. Jesli uwazasz, ze ich wypowiedzi podnosza poziom forum to ja nie mam nic wiecej do powiedzenia.
Zreszta, oceniles mnie, jak oceniles ale uwazam, ze jestes stronniczy z jakis powodow.
Widze, ze za wysokie dla mnie progi. Wiecej tolerancji by sie przydalo.