PiS-sowskie Bog - Honor - Kaczyzna

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
marycha

Re: PiS-sowskie Bog - Honor - Kaczyzna

Post autor: marycha »

Reflex, nie wiem co ci Ci sie stalo, widocznie latwiej Ci bedzie mnie atakowac jesli wcielisz mnie do PiS-u.
Okreslilam sie wielokrotnie tu na forum, nie jestem za zadna partia. Dla mnie te wszystkie partie, to jeden i ten sam mutant polityczny.
Koalicja z Godzila? Nie podzwaniam dzwoneczkami za nikim, kto wypowiada sie na temat polityki ani na zaden inny. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow, i za to co pisze odpowiada sam. Ja tez.
Wielokrotnie pisalam, ze mam szacunek do Godzilli, ze broni swoich pogladow, mimo atakow na niego. Nie twierdze, ze pisze prawde, bo tego nie wiem. Nie twierdze, ze Ty czy ktokolwiek pisze prawde, bo nikt tego nie wie. To polityka. Skad czerpiesz wiadomosci? Z gazet, internetu i innych zrodel. Skad masz pewnosc, ze to prawda. Dlaczego zarzucasz mi klamstwo? jak udowodnisz, ze to co zamiescilam nie jest prawda? Atakujac mnie? Ja tez nie wiem czy to prawda. W dodatku ciagle sie zmienia ta prawda.
Nie rozumiem, dlaczego tak personalnie to odebrales.
Nie reklamuje ani nie wysmiewam Radia Maryja, nie wiem o co Ci chodzi.
Co do galwasa, odpowiem. Nie wiem kim jest ten czlowiek. Wszyscy ujawniamy swa osobowosc w sposobie traktowania ludzi.Dla mnie to co napisal galwas, to przyklad nienawisci sterowanej niskimi instynktami.
To samo Whp tylko w innej formie. Jesli uwazasz, ze ich wypowiedzi podnosza poziom forum to ja nie mam nic wiecej do powiedzenia.
Zreszta, oceniles mnie, jak oceniles ale uwazam, ze jestes stronniczy z jakis powodow.

Widze, ze za wysokie dla mnie progi. Wiecej tolerancji by sie przydalo.
godzilla

Post autor: godzilla »

Reflex pisze:Nie zwracam sie do Ciebie przez WY, Pisalem do waszej koalicji z godzlla i wszystkich ciemnych sil ktore reperezentujecie.
Nie nienawidze Cie, mysle ze prywatnie jestes sympatyczna kobieta, jednak poglady masz chore a ja juz nie trawie Waszej Radio_Maryj_No_moherowej obludy.
A Ty zapamietaj sobie, ze tylko prawdziwy przyjaciel prawde Ci powie. Stoisz po zlej stronie - kiedys to zrozumiesz i nie mam na mysli buca godzilli tylko wraza PiSowszczyzne.

Godzilla zrobil z tego miejsca kloaczny burdel, przy Twoim aktywnym wsparciu, Administracji nie zalezy, a ja nie mam zamiaru sie tarzac w godzilowym gownie.
Nie po rano wstaje zebym co wieczor rzygal patrzac co to chamidlo tutaj wyprawia.
ciesza mnie wyrazy uznania oraz moj wplyw na reflux oesophagitis reflexa....

w ten sposob oczyszczasz sobie zoladek i nie tyjesz...

co do moich pogladow to one sie az tak mocno nie zmienily... wczoraj odbyl sie happening tego pajaca Napieralskiego o rozdziale Kosciola od Panstwa i.... to jest w zasadzie sluszne bo tak powinno byc... dalej patrze z obrzydzeniem na tluste cielska katabasow odzianych w piekne plaszczyki itp... to sie nie zmienia...

to co sie zmienilo to moj stosunek do ryzawego po dziesiatym kwietnia...

ja ciagle mysle ze on jest zamieszany w ten zamach i juz... a jesli Oni powazyli sie na cos takiego to nie ma alternatywy i trza popierac ich przeciwnikow... to wsio...

a teraz do kibla i rzygaj reflex, rzygaaaaaaaaaaaaaaaaj....

Administracji sie reflex nie czepiaj... gdybys mial wglad w moja skrzynke z prywatnymi wiadomosciami to za glowe bys sie zlapal ile tam jest ostrzezen.... sam sie tez temu dziwie bo w sumie jestem niespotykanie spokojny czlowiek....
godzilla

Post autor: godzilla »

marycha pisze:Koalicja z Godzila? Nie podzwaniam dzwoneczkami za nikim, kto wypowiada sie na temat polityki ani na zaden inny. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow, i za to co pisze odpowiada sam. Ja tez.
Wielokrotnie pisalam, ze mam szacunek do Godzilli, ze broni swoich pogladow, mimo atakow na niego. Nie twierdze, ze pisze prawde, bo tego nie wiem. Nie twierdze, ze Ty czy ktokolwiek pisze prawde, bo nikt tego nie wie. To polityka. Skad czerpiesz wiadomosci? Z gazet, internetu i innych zrodel. Skad masz pewnosc, ze to prawda.
ja sam tez nie wiem ile jest prawdy w tym co czytam i tym co wplywa na moje poglady... ot, jednych lubie bardziej a innych mniej....

trzeba byc totalnym kretynem zeby nie zauwazyc ze obecna sytuacja mocno przypomina czasy prlu kiedy to byla ta JEDNA JEDYNA PARTIA i wszystkie gazety o niej pisaly WYLACZNIE POZYTYWNIE... teraz mamy PO i wszystkie media pierdza jednym glosem jaka to cudowna partia i jaka nadzieja na przyszlosc Polski...

atakujac bez pardonu opozycje, ktora chyba tylko po to istnieje aby o niej pisac i mowic godzina po godzinie przez 7 dni w tygodniu...

w Polsce nie ma przez to zadnych innych problemow tylko PiS, krzyze no i to co "Bog" zesle w postaci wody, ognia i powietrza....

zaloze sie ze teraz coraz wiecej miejsca bedzie w mediach dla najnowszego wynalazku firm farmaceutycznych - goraczki z Nilu...

no i zostanie wprowadzony stan pandemii a rzady wszystkich krajow zostana zmuszone do zakupu milionow sztuk szczepionki.... maszyny drukujace juz zostaly przestawione i na starych fiolkach ze szczepionka przeciwko swinskiej grypie przykleja sie nowe etykietki...
ODPOWIEDZ