babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
zoskicyc

Re: babulenie

Post autor: zoskicyc »

godzila
nie przesadzaj
wiem.......
slowa nie kosztuja
ale rozsadek

capito?

CYC

jesli ktokolwiek szkodzi narodowi
to szkodzi on sobie sam.................
odroznij dwie rzeczy - polityka
odbywa sie tylko w warszawce-wsi wielkiej
polska rzadzona jest przez "sobiepankow" prowincjonalnych
tei szlacheckiej powtorki nikt nie zmieni tak dlugo poki
wsiowce nie zmadrzeja i kupia trzeci traktor a matce boskiej
ukradna zlota korone
godzilla

Post autor: godzilla »

zoskicyc pisze:------------------
chooy z pisem... a spoleczenstwo jest bardziej niz oglupiale i dymane na kazdym kroku... tam by pomogla jedynie rewolucja i wyrzniecie jakichs 30-40% bandytow...----------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
by ich miejsce zajeli nowi - tzw rewolucjonisci
no wlasnie... i w tym sie rzecz macala...
jak bedzie rewolucja, nawet gdyby ja organizowali Polacy, to i tak wladze przejma potem znowu ci sami...

czyli, jeden chooy kto tam wygra... Polska i Polacy jako narod stoja na przegranej pozycji... czasy swietnosci juz nie wroca a Polacy zostana wyrznieci albo pojda w kajdany... czyli w niewole... zapierd.aalac czyszczac sr*** u bogatych lub im dupy obmywac...
pomorzak

Post autor: pomorzak »

godzio
masz juz listy tych co chcialbys likwidowac ?
jake metode bedziesz preferowal ?
wolisz sam to wziac w swoje rece czy tez lepiej aby to inni zrobili ?
tak wiec jaka role sobie wybierasz, ta aktywna cza tez wystarczy ci podzeganie do zabijania ?
godzilla

pomorzak pisze:godzio
masz juz listy tych co chcialbys likwidowac ?
jake metode bedziesz preferowal ?
wolisz sam to wziac w swoje rece czy tez lepiej aby to inni zrobili ?
tak wiec jaka role sobie wybierasz, ta aktywna cza tez wystarczy ci podzeganie do zabijania ?
ty glupi prowokacyjny kagiebowski ciulu...
nikogo nie mam zamiaru likwidowac...
pisze tylko o obecnej "polityce"...
ktora nie jest niczym innym jak najwiekszym kur.ewstwem w dziejach ludzkosci...
takiego zaklamania i mordowania pod falszywymi powodami nie bylo jeszcze w historii...
zawsze jak jeden kraj napadal na inny, mordowal jego mieszkancow, gwalcil kobiety, rabowal majatek to ZAWSZE BYLO TO USPRAWIEDLIWIONE TYM ZE taka jest kolej rzeczy i to jest wlasnie wojna...

teraz morduja nie ci, o ktorych caly swiat wie ze morduja, tylko ci ktorzy udaja ze nie morduja, mordujac...
pomorzak

A rozumiem drogi Godziu.
Zadowolisz się więc podżegnaniem do mordowania.
Tak też się spodziewałem.

Trochę się dziwię tym prawdopodobnie epitetom pod moim adresem.
Ostatecznie ty jako miłośnik Putina który z KGB się wywodzi, musisz szanować i tą instytucje i jej pracowników.

Jeśli nie ci mordują co mordują to wychodzi że dla ciebie to całe towarzystwo z tego państwa islamskiego to niewinne baranki co nikomu krzywdy nie robią.
Można i tak widzieć. Twoja sprawa.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

ty glupi prowokacyjny kagiebowski ciulu...
nikogo nie mam zamiaru likwidowac...
pisze tylko o obecnej "polityce

Ma, ma liste. Wieszal Tuska, strzelal w kolana Balcerowiczowi,
nie jeden raz wymienial kto, albo jaka grupa polakow powinna
byc zlikwidowana. To nie polityka to zboczenie. A Ty sie Pomorzaku nie przejmuj,
obroni Cie Ciotka z Hawajow...Nieee! :mrgreen: , przeciez dla niej godzilla to wzor gentlemana
i cnot wszelakich .
pomorzak

godzilla pisze: zawsze jak jeden kraj napadal na inny, mordowal jego mieszkancow, gwalcil kobiety, rabowal majatek to ZAWSZE BYLO TO USPRAWIEDLIWIONE TYM ZE taka jest kolej rzeczy i to jest wlasnie wojna...
godzio jestes niby poeta
trzeba przyznac ze to usprawiedliwienie calkowicie usorawiedliwia i jest usprawiedliwione to mordowanie i gwalcenie
toc to normalna rzecz i usprawiedliwiona dla wojaczki
jak usprawiedliwiona to i sluszna
a jak sluszna to nalezy gwalcic i mordowac
to teraz czekam na jaki piekny opis jak gwalca i morduja
poeta potrafi
takiego zaklamania i mordowania pod falszywymi powodami nie bylo jeszcze w historii...
teraz rozumiem twoje oburzenie bo mordowac trzeba pod slusznymi powodami, takimi jak ty najczesciej podajesz
sluszne gwalcenie i mordowanie trzeba przeciwstawic temu strasznemu nieslusznemu gwalceniu i mordowaniu
:shock:
pomorzak

godzilla pisze: Polska i Polacy jako narod stoja na przegranej pozycji... czasy swietnosci juz nie wroca.
a kiedy byly te czasy swietnosci ???
godzilla

pomorzak pisze:A rozumiem drogi Godziu.
Zadowolisz się więc podżegnaniem do mordowania.
zadowalalem sie jedynie dyskusja ale widze ze tu z Onymi dyskutowac nie ma zadnego sensu...

co sadza inni:
Komentarz polityczny

niedziela, 23, listopad 2014 09:59
Andrzej Pilipiuk

Czyli co sądzę o wyborach i cudach z wynikami...

Członkowie PKW powinni zostać aresztowani i osądzeni.

Śledztwo powinno pomóc ustalić czy w swoich przestępczych działaniach wykonywali rozkazy ośrodka decyzyjnego w kraju, czy może za granicą.

Wybory muszą zostać powtórzone - tym razem z masowym udziałem obserwatorów zagranicznych (np. OBWE)

Należy wprowadzić zasadę stałego monitoringu - filmować zwłaszcza proces wydawania kart i liczenia głosów.

Do kodeksu karnego wprowadzić paragraf o fałszerstwach wyborczych - członek komisji fałszujący wynik - minimum 5 lat bezwzględnej kary więzienia. Przewodniczący komisji który nie dopilnował - 10 lat.
alohilani

Post autor: alohilani »

A Ty sie Pomorzaku nie przejmuj,
obroni Cie Ciotka z Hawajow...Nieee! :mrgreen: , przeciez dla niej godzilla to wzor gentlemana
i cnot wszelakich .
Tak jest, Godzilla to gentleman w stosunku do kobiet, pod tym wzgledem gentement cnot wszelakich (nigdy nie okazal nawet lecewazenia nie mowiac juz o byciu grubianskim) i za to go cenie. Za pomoc, ktorej nigdy nie odmowi, za bycie tzw. zlota raczka (jak moj szwagier w Polsce:), ze oszczedny. To tez widac po tym co pisze.
Malo tego, Godzilla przypomina mi mojego szwagra tez Andrzeja, za wyjatkiem przeklinania (nigdy).
Czesto wulgarny jezyk Godzilli jest o wiele mniej szkodliwy niz grubianskie i lekcewazace zachowanie w stosuku do kobiet. To w oczach kobiet stawia mezczyzne bardzo nisko w ocenie calosciowej. Dobre maniery wszedzie bez wzgledu na sytuacje to podstawa.

Mnie wasze wasnie polityczne i ich jezyk nie obchodza. Pomorzak doskonale obroni sie sam jesli zajdzie potrzeba. Nie bede sie do tego wtracac, choc moze mi sie uzywany jezyk i inne skojarzenia nie podobac. To nie moja sprawa.
A wujo skads tam (nie mam pewnosci skad, zreszta to niewazne) nie ma sie co oburzac zrugany za lekcewazace podejscie do waznych spraw i ignorancje. Tak sie wujo zaprezentowal tutaj w waznej sprawie. Mnie nie obchodzi jak jest w realnym zyciu, tu jest forum i jak cie widza, tak cie pisza, jak piszesz i sie zachowujsz, taka masz tu charakterystyke swojej osobowosci. Jesli zas jestes inny w realnym zyciu, to znaczy ze nie jestes prawdziwy tutaj, ze grasz. A w grze mozna wygrac i mozna przegrac. Gra nie jest bezpieczna. Jest ryzyko. Taka jest prawda. Mysle ze graczy na tym forum mozna policzyc na nie wszystkich palcach jednej reki...prosze wuja.
Zablokowany