babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Kontakt:

Re: babulenie

Post autor: Reflex »

Za dlugie, za nudne, w zlym stylu i pelne osobistych wycieczek. Zwykle kiedy ktos bazuje na osobistej animozji, nie moze byc wiarygodny, dlarego jakosc swoich slow ratuje ich powodzia.
Przelecialem wzrokiem poobiezne i spuscilem z woda.

Przedewszystkim ja sobie wypraszam. Nie napisalem ze Mamucha jest d***. Napisalem ze jest "glupia c*pa", badzmy scisli. A Dea, ach ta Dea wcielila sie w szarzujacego byka, (bronila godzilli)), stanowczo przegiela a ze robila to w sposob bezmyslny nawzalem ja krowa. W obu wypadkach panie byly wyjatkowo agresywne, nie zachowywaly sie jak kobiety, posunely sie za daleko i wyszedlem z siebie. Do dzisiaj nie zmienilem zdania.

Sorry ale zawsze pisze co mysle i nie mam zamiaru tego zmieniac.

Ciocia jest okresleniem pogardliwym? No coz.. Jesli sie jest istota zakompleksiona z poczuciem winy, kazdy nawet komplenet bedzie obraza. Moje wspolczucie.
Zeby sie nie rozwodzic za bardzo. Jestem i prawdopodobnie bede zawsze bully dla ludzi falszywych i obludnych, obrazajcych ludzkie wartosci, roznej masci oszczercow i glupcow. A ciocia z Hawajow moze z tym zrobic co sie jej zywnie podoba.

Jak widac ciocia probowala po raz n-ty mnie obrazic, wrecz napastowac, kiedy ja wciaz traktuje ja czule, jak czlonka rodziny... Kto tu jest bully? Szanowni Panstwo ocenia. :mrgreen:
alohilani

Post autor: alohilani »

Kazdy ma tu swoj profil w oczach innego uczestnika.
Ja pamietam, ze jednak w sprawie Mamuchy chodzilo o "dzi*ke", tak tu koledzy pisali przeciez, ja tego nie widzialam, wtedy widac nie pislam albo mialam jakas przerwe w czytaniu. Za to pamietam "krowe" o DEA doskonale.
Zaden szanujacy sie mezczyzna tego nie zrobi wobec kobiety nawet jesli jej nie lubi.
W dalszym ciagu w moich oczach bedziesz glownie damskim slownym bokserem, a takiego to sami mezczyzni nie lubia, poniewaz im uwlacza.
Zarzucajac komus falsz trzeba byc samemu w porzadku. A w tym przypadku od falszu sie az roi przez te wszystkie lata, Czym jest wykrecanie wypowiedzii innych ludzi i wciskanie im tego co nie powiedzieli jak nie falszem? Zeby sie potem musieli z tego co nie powiedzieli tlumaczyc. Falsz albo choroba, wybierz ktore Ci pasuje. Moze hyc jeszcze trzecie, celowe dzialanie dywersyjne na forum.
Pilny obserwator sam Cie oceni, jesli zechce. Oceni kazdego z nas. Nasze charaktery widac tu jak na dloni.
Niewazne jest dla mnie czy to co pisze jest nudne. Nudne jest dla Ciebie. Nie ma to na celu podobania sie Tobie ani to nie konkurs na wypracowanie na zadany temat.
Koniec dyskusji.
Reflex
Kontakt:

Aloha, nie masz bladego pojecia jak mi jest obojetne kim jestem dla Ciebie.
Kim Ty wlasciwie jestes? Wszczynasz jak godzilla awntury.
Dla mnie bylas jestes i bedziesz nudna i niedopieszczona ciocia.
Chcesz jeszcze sie czegos dowiedziec? Pisz na Berdyczow.

A d*** nazwalem Blekitna (nie Mamuche), 16 lat lat temu za natretne prywatne listy
i kiedy ja odrzucilem, publicznie nazwala mnie dupkiem. Tego jednego przypadku zaluje, byla
fajna i inteligentna kobieta a ja poczatkujacym i wstydliwym forumowiczem..
Zadna tajemnica, wszystko bylo oficjalne, ci juz tam byli pamietaja.
A teraz zegnam Cie ciociu, sama lecz swoje kompleksy i porazki.

Szanowni panstwo jeszcze raz ocenia kto tu jest bully. :mrgreen:
alohilani

Wujku, dobrze ze to sprostowanie uczyniles, sprawa jest jasna.
Tego pamietac niestety nie moge.
Hmm... z tym niedopieszczeniem...haha, pomarzyc o cudzym niedopieszczeniu to dobra rzecz. Trafiles jak kula w plot, poniewaz wlasnie jest odwrotnie. A gdybys Ty byl odpowiednio dopieszczony nie bylbys tak nieraz zfrustrowany na tym forum. Zycze czestego i udanego seksu, bo gadac a czynic to dwie rozne rzeczy.
Nie ruszaj mojego nick'a wujku, to Cie zostawie w spokoju.
Nie mieszaj mnie do swoich prywatnych rozgrywek z Godzilla.
To wasza sprawa.
Badz zdrow! Kazdemu tego zycze. Twojej wiewiorce takze!
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

Wg mnie jestes mezczyzna, ktory......
-------------------------------------------
tak napisala (pochlebnie zreszta)
o wujciu tomku z chatki i myli sie
(zapewne) aloha - bo wujcio ma
(zapewne) kuciapennke sliczna
ktora usiluje zaczepiac.....

CYC
Reflex
Kontakt:

A gdybys Ty byl odpowiednio dopieszczony nie bylbys tak nieraz zfrustrowany na tym forum.
Nie jestem sfrustrowany "na tym forum" ciociu. Jestem sfrustrowany wasza (2 osoby + fanka) obluda i brzydota.

Napisalem tu setki postow pogodnych, cieplych i pozytwnych, czego nie mozna prownac z Twoimi protegowanymi, , ktorzy robia z tego ponura kraine dreszczowcowcow a na mnie za pogodne posty pluli.
Nawet Ty to potwierdzasz, piszac ze mam na nosie rozwe okulary. Ludzie noszacy rozowe okulary nie sa sfrustrowami .

Ciesze sie ze jestes wypieszczona, ale nie obiecuje ze zostawie w spokoju Twojgo nicka.
Ty zawsze niezaczepiana zaczynalas wojne ze mna, pisalas mi zyciorysy, wiec bede mial na Ciebie oko i czasem przypomne Ci Twoje nieszczere haselka.
Nie zapominaj ze ja Cie nie wmieszalem w moje rozgrywki, tylko stosunek godzlli do Pomorzaka.
I... nie uchodzi niewiescie pisac do faceta o seksie... chyba ze sie jest niedopieszczona aTy przeciez jestes nie? ;)
zoskicyc

falsz ...
pani aloha ppowiadasz?
tylko
falsz?
twoja wadliwa jest diagnoza- chodzi
o falszywosc tutaj niedawno wpisana
bedaca czastka nienawisci to tych
ktorych nie mozna podpoprzadkowac
myslenu wywodzacemu sie z miedzyudzia
reflektujacego smrodem

CYC
alohilani

Nie wiem jak Ci pomoc wujku...
Przeciez tym co piszesz na forum przy kazdym mozliwym temacie i tak przy stosuku do tematu jak i personalnym do uczestnika pokazujesz jaki naprawde jestes.
Jestem jedyna kobieta, ktora tu pisze od czasu pomimo tego, ze jej dokuczasz od pocztku. Cokolwiek bym nie napisala, to jest veto, nawet w temacie przy pdeofilii ksiezy jakies osiem lat temu czepiles sie mie, a u nas byl kapucyn, ktory z rozancem w reku zaczepial dziewczynki po drodze od klasztoru do miasta. Ludzie go znali, chodzil za kare w konopnym worku, ale go nie usuneli. Ty wtedy sobie dworowales przy temacie, osmieszales, itd. Notabene to jest twoje ulubione zajecie na tym form. To tylko przyklad. Mroova to byl chyba, ze byl ciagany po forum za to tylko, ze zamiescil ciekawe zdjecia, wtedy to wlasnie dostales od niego duzo adresow i telefonow do psychiatrow w rzekomym miejscu swojego zamieszkania.
Czepianie sie szczegolnie kobiet na tym forum moze dac Ci diagnoze. Nienawisc do plci przeciwnej, ktora mysli inaczej. Taka jest prawda. Ale musi byc tego powod, twoj wlasny i mysle, ze powazny, jesli Cie jakkolwiek pod tym wzgledem zycie zranilo. Jesli nie, to mozesz miec guza lub cyste w mozgu, ktora uciska na pewne jego czesci i czyni Cie takim trudnym jaki tu estes na tym forum. Ja znalam wlasnie kogos o podobnym zachwoaniu w realnym zyciu. Byla to kobieta, Zydowka zreszta. Wlasnym dzieciom nie dawala spokoju, a meza to przestawiala jak pionka, ale on byl stanowczy i mowil jej "Stop Rachel". W koncu rodzina zachecila ja do przebaania mozgu i okazalo sie, ze miala wlasnie guza w mozgu i po operacji byla nie ta sama osoba.
Jesli sie mysli o trudnych ludziach, ze sa trudni poniewaz tacy sa i to sa kawaly sk.......ow, to jest nieprawda. Oni tacy sa dlatego, poniewaz sa psychicznie w jakims stopniu chorzy, jesli zachowanie powaznie odbiega od normy. Moze to nie dawac znaku fizycznego do czasu, ale tylko do czasu.
Radzilabym Ci wujku przebadac swoj mozg dokladnie wg najnowoczesniejszych badan. Mowie powaznie. Dopoki nie dostaniesz sygnalu od twojego ciala (np. drgawki) nawet nie wiesz, ze cos w mozgu mozesz miec i meczysz sie sam z soba, meczysz uczetnikow forum oraz zapewne ludzi wokol, ale moze trzymasz to tylko dla tego forum, forma wyzycia sie psychicznego, ktora tak widocznie tu widac, ze az oczy bola!

Nie pisz mi tu, ze szukam awantur. Nigdy Cie nie zaczepiam, to Ty tu przy roznych okazjach wspominasz ciotke czy ciocie z Hawajow. Daruj sobie te Hawaje, jesli tu mieszkam to dlatego, zeby byc blizej moich dzieci (wyjechalam razem z jednym z synow, z ktorym dzielilam miejsce do zycia). Zycie tu jest takie samo jak i na stalym ladzie, ludzie podobni. To nic szczegolnego, ze ja tu mieszkam i pewnie juz zostane do konca. Dla Ciebie to jest cos szczegolnego widac. A ja nigdy nie widzialam Flroydy na oczy, choc bylam niedaleko, tak wyszlo. Moze kiedys jeszcze zobacze, jestem ciekawa swiata.

Co do Pomorzaka, to nie mysle zeby sie Tobie skarzyl na Godzille. Przeciez ja Godzilli jezyka nie zmienie, tak pisze jak pisze, ale mysle ze te jego przeklenstwa sa mniej szkodliwe niz twoje wymysle zbiory wyrazow i okreslen jak i sens wypowiedzi, ktore obrazaja godnosc ludzka drugiego czlowieka. A napsiales tu ich wiele, bardzo wiele przez te lata kiedy czytam. Wszystko dlatego, ze ktos ma poglady podobne do twoich oponentow. Wystarczy tylko to. Nie bede Godzilli upominac, bo to dorosly czlowiek. Widac tak wyraza swoje uczucia na forum. Administracja nigdy mu nie zwrocila uwagi. A Tobie jednak zwrocila. Kiedys podawalismy tu date swoich urodzin, teraz widze juz nikt tego nie robi. Kilka lat temu zatem dostalam zyczenia od uczestnikow, a od Ciebie obrzydliwy paszkwil w postaci post'u, ze administracja zwrocila Ci uwage piszac: "What is wrong with you dude?". Tyle nienawisci w Tobie, ze nawet ludzi ktorych nie trawisz na forum (z wlasnego przeciez wyboru" nie zostawiles w spokoju nawet w dniu ich urodzin? Czy to jest normalne? Nie i jeszcze raz nie!

Jestesmy ludzmi doroslymi, jest 50/50 w tym czy mozemy mowic a temat sexu i czy kobiecie wypada. Jest rownouprawnienie i jesli mezczyznie wypada ponizac w wymyslny i bardzo KLAMLIWY (po stokrosc) kobiete, to jest wypada jak najbardziej nadmienic co na temat sexu jesli piszesz ze ona jest niedopieszczona. Gdybys Ty bys dopieszczony nie bylbys taki zgryzliwy na tym forum.

To prawda, ze napisales wiele pogodnych post'ow, ale nie byly one na temat ludzi na tym forum, tych napisales setki bardzo ponizajacych. I te ponizajace i te wszystkie podle do mnie przewazyly na twoim wizerunku na tym forum. Poniewaz mialam do czynienia z kims tylko w malym procencie podobnym do Ciebie w zachowaniu mam duza praktyke. I nie mysl sobie, ze mnie tu stlamsisz, poniewaz ja inaczej traktuje to co piszesz niz kazdy inny, ktory takiego doswiadczenia nie posiada.

Jeszcze raz pisze, nie wywoluj mojego imienia. A jesli wywolasz, to poniesiesz za to konsekwencje i wypomne Ci wszystko dokladnie co robiles przez lata mojej bytnosci na tym forum z zalaczenie obrazliwych postow, jesli zachce mi sie.
alohilani

Nie to nie ja, to jest moj syn, ktory ma duza cyste w mozgu ponad pineal gland, dwa razy wieksza niz sam gruczol. A wykryta zostala zupelnie przypadkowo, poniewaz mial odwrocone tzw. sleep patterns i od pewnego czasu mogl spac jedynie w dzien. Miala 9 mm rok temu. Ma bole glowy od czasu do czasu, ale nie nie do zniesienia... jeszcze drgawek nie mai moze nie bedzie mial. Lekarze obserwuja wzrost cysty. Kiedys bedzie mial operacja, jesli tak zadecyduja. Pierwszym objawem oprocz zaburzonego powaznie spania byla chwilowa prawie calkowita utrata wzroku na jakis czas w jednym oku i to byl pierwszy sygnal, ze cos nie tak. Nigdy nie zdawalam sobie sprawy z tego dlaczego ma tak nielatwy charakter, nigdy nie mogam zrozumiec, teraz wiem dlaczego... Dlatego z dobrego serca to do Ciebie napisalam. Cysta mojego syna powoli rosla przez lata. To z nim mam to doswiadczenie. Ale to doswiadczenie osobiste siega ponad dziesiec lat wstecz. Mieszkam w tym samym miescie co i on, choc nigdy w tym samym miejscu.
Uwaga na marginesie mozgu, psychiki itp. Moze to kogos zainteresuje jesli nie wie jeszcze. Jest taka jedna z nowszych metod na PTSD bez wiekszej inwazji i lekarstw. Nazywa sie EMDR. Ciekawa.
Nie znikaj. Ja nie chowam uraz. Pomimo tego, ze jestes nieraz bardzo trudy milo Cie tu zawsze widziec. Mowie to dlatego, ze rozumiem jak musi byc ciezko zyc z nielatwym charakterem z tekiego czy innego powodu
Spokojnej nocy.
zoskicyc

nie sadze ze trzeba padac na kolana przed padalcem
bog za ten czyn laskawy cie nie rozgrzeszy
trzymaj raczej syna w garsci
trzymaj go - na agresje w w tej
asytuacji zwracac uwagi
nie nalezy - zycze ci
spokoju i rownowagi
odsun sie od zjadliwca